Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 hatlar mi koptu nedir? hic bi siteye baglanamiyorum, turkiyede olan sitelere baglanabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Kablo mu Adsl mi? Bende kablo var, gayet yavaş internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ben gireiliyorum.. tabii tekno kent ayrıcalığıdır belkim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 teknokent ayrı bir bağlantı mı veriyor arı 2'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ne bielyim ben henüz sıkıntı yaşamadım sıkıntı yaşadığınız bir site c/p leyin bakayım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 patiye giriyoz ya işte yeter boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 wowdayım bi sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 çok yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 sürün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Benim 1 haftadır filan yurt dışı çook yavaş,acayip packet loss filan var. TTyi aradım 2-3 kez ama sorun yok burda filan dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 benim bi gelip bi gidiyor, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 codmaster said: Benim 1 haftadır filan yurt dışı çook yavaş,acayip packet loss filan var. TTyi aradım 2-3 kez ama sorun yok burda filan dediler.Genel ariza disinda hic sorun var bizde dediklerini duyan oldumuki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 walla bu cümleyi duyan olduysa da o anda duyup algılayıp üstüne hatırlayabileceğini hiç sanmıyorum ki ben 5 kere fln okudum yeni yeni bişiler anlamaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 vimpir said: codmaster said: Benim 1 haftadır filan yurt dışı çook yavaş,acayip packet loss filan var. TTyi aradım 2-3 kez ama sorun yok burda filan dediler.Genel ariza disinda hic sorun var bizde dediklerini duyan oldumuki? altyapı çalışması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar