Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ayrıldı(k)

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

istiyorsan onu hala koşacaksın çaresiz. yok bitti bu kadar şeyden sonra olmaz artık falan diyosan 3 5 daha iç sıç, görme onu, geçer bi şekilde. ama ortak arkadaşınız çok olduğundan yine görürsün kesin gibi geldi bana, zor yani görüşmemeniz, en iyisi oralardan uzaklaş, onunla ortak olmayan bi arkadaşınla(tercihen bağyan olsun) uzak bi yerlere tatile falan git. geldiğinde yeni sevgili bulduysa bingooo hedefimize ulaşmışız demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

İçinden geldiği gibi davran. Kesinlikle taktik şudur budur vs. felan uğraşma (zaten uğraşmıyorsun).

İçinden nasıl geliyorsa öyle davran. Ayrıca arkadaş çevremiz ortak benim için kolay mı sanıyorsun demesi saçma. E tamam işte onun içinde kolay değilse seni anlamalı ve tercihine saygı göstermeli.

Çok saçma bu işler al bir vuvuzela çal.

Şöyle bir durum bendede oldu 9 ay sonra önce bir hanımkızımız ile tanışdım, gerçekden içimde en ufak bir şüphe ve tereddüt duymadan sarılıp, yüzümü o uzun siyah saçlarına (betimleme yapıyorum burda) gömüp ve orada ölmek istediğim bir kadındı.

Ama olmadı işte, ben açıkcası böyle yamuldum tabiri caiz ise. Durumu kabullenip aradan çekildim ve kendisi için ne hissetiğimi yukardaki betimlemeler şeklinde kendisinede ifade etmişdim. 3 ay sonra aradı işte merak ettiğini telefonlaşalım felan yine dedi.

Beni tabi dedim. Yahu ben bu kadını seviyorum o halde neden uzak durayım diye düşündüm, erkek arkadaşı varsa var banane onun sorunu. Canım sıkılınca sesini duymak istediğimde arıyorum soruyorum evet mutlu oluyorum. Ne kadar sürer bilmiyoırum ama gerçekden içimden geldiği gibi davranıyorum.

Ama diğer tarafdan çok ilginç, kendisi için deli olduğumu biliyor erkek arkadaşım var diyor ama diğer tarafdan iletişimi koparmak istemiyor. Çok garip ben merakla artık takip ediyorum kendisini bakalım ne olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...