Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 istiyorsan onu hala koşacaksın çaresiz. yok bitti bu kadar şeyden sonra olmaz artık falan diyosan 3 5 daha iç sıç, görme onu, geçer bi şekilde. ama ortak arkadaşınız çok olduğundan yine görürsün kesin gibi geldi bana, zor yani görüşmemeniz, en iyisi oralardan uzaklaş, onunla ortak olmayan bi arkadaşınla(tercihen bağyan olsun) uzak bi yerlere tatile falan git. geldiğinde yeni sevgili bulduysa bingooo hedefimize ulaşmışız demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Soylendi mi bilmiyorum. Sevgilin de sen de cok gereksiz triplerdesiniz. Kiz daha da gereksizmis, ilerle. Mazeret ariyormus, kadinlarin ustune vazife olmayan seylere burnunu sokmus bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Zun said: kadinlarin ustune vazife olmayan seylere burnunu sokmus bence. sexist alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Iron Man is a super hero, Iron Woman is a command. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Bide, Sexism is wrong and being wrong is for women. Daha var bir ara yazarim toplu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 imzan iiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 İçinden geldiği gibi davran. Kesinlikle taktik şudur budur vs. felan uğraşma (zaten uğraşmıyorsun). İçinden nasıl geliyorsa öyle davran. Ayrıca arkadaş çevremiz ortak benim için kolay mı sanıyorsun demesi saçma. E tamam işte onun içinde kolay değilse seni anlamalı ve tercihine saygı göstermeli. Çok saçma bu işler al bir vuvuzela çal. Şöyle bir durum bendede oldu 9 ay sonra önce bir hanımkızımız ile tanışdım, gerçekden içimde en ufak bir şüphe ve tereddüt duymadan sarılıp, yüzümü o uzun siyah saçlarına (betimleme yapıyorum burda) gömüp ve orada ölmek istediğim bir kadındı. Ama olmadı işte, ben açıkcası böyle yamuldum tabiri caiz ise. Durumu kabullenip aradan çekildim ve kendisi için ne hissetiğimi yukardaki betimlemeler şeklinde kendisinede ifade etmişdim. 3 ay sonra aradı işte merak ettiğini telefonlaşalım felan yine dedi. Beni tabi dedim. Yahu ben bu kadını seviyorum o halde neden uzak durayım diye düşündüm, erkek arkadaşı varsa var banane onun sorunu. Canım sıkılınca sesini duymak istediğimde arıyorum soruyorum evet mutlu oluyorum. Ne kadar sürer bilmiyoırum ama gerçekden içimden geldiği gibi davranıyorum. Ama diğer tarafdan çok ilginç, kendisi için deli olduğumu biliyor erkek arkadaşım var diyor ama diğer tarafdan iletişimi koparmak istemiyor. Çok garip ben merakla artık takip ediyorum kendisini bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Ne yazdınız lan bu kadar çok?Altı üstü bir ayrılık değil mi?Okumadım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Dayi 2007 uyesisin, boyle onaylama dolu cumlelerle gelme. Saka lan gel tabi, sirin. edit: Ay vidar'a kayicaktim ben, baskasina kaymisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 @law yedekte her daim 3 4 tane en az bulundurmak gerekir. hatun haklı. @zun bi ara nickimden sıkılıp değiştirdim, 2004 de sen ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 @Vidar Yedek kulubesindeki oyuna girmeyi bekleyen oyuncu edası gibi hissediyorum kendimi. 89. dakikada maça dahil olup, ordan oraya tezcanlı gibi koşup, daha terlemeden, maçın bitiş düdüğü ile seyirclilerin yüzündeki alaycı tebessüm gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Short story bro. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Ulan 3 mesajdan bir tanesi film repliği topicte. Azıcık kafanızı kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 benm dialog olmuş monolog olmayan imzama iyi demişim falan gldkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 İş yerinde can sıkıntısından bu başlığı bile okudum. Cart curt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Xaenin said: Ulan 3 mesajdan bir tanesi film repliği topicte. Azıcık kafanızı kullanın. Belkide bundan red edildim, çok klişeyim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Xaenin said: Ulan 3 mesajdan bir tanesi film repliği topicte. Azıcık kafanızı kullanın. Karda donmak üzeresin uyku tatlı geliyor ama öldüğünün farkında değilsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 this is spartaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Dartanian said: Karda donmak üzeresin uyku tatlı geliyor ama öldüğünün farkında değilsin! Çok güzel bir cümle, sana mı ait. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Vidar said: oha hahaha hehehe, dün wow'da yeni char açıyım dedim nick bulamayıp vidar koymaya çalıştım ulan ne güzel nick buldum hea diye sevindim bi de hahaha çok eğlendim .. Konuya gelirsek, ne ulan bu küçük sırlar dizisi daha mantık çerçevesinde işliyor sizin ilişkinizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 wowda da vidar diye çarım var hırkız bırak nikimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 vidar çok popüler bi nick, frostun gerçek adı bu bir iskandinav mitolojisinde tanrı bu iki birle karışık bi neden de kuzeyde normal ahmet memet gibi isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 zaten vidar var dedi bende Vidak yaptım gıdak yada ciyak gibi bir durumu var nick'imin şu anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 konunun içine sıçtınız millet vol2yi kaçırdı bak üzüldüm şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 2 kisi 4 sise tekilaya takildim ben de butun bu hikayede. bir de nihan'i al, nihani. bosver asliyi. nihanlar guzel olur genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar