Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Evet öğrenmek istiyorum. Hani bu aşırı ses çıkaran türlerinden. Parmaklı filan olanları... Şenliklere filan gittim eksiklik hissettim kendimde, kuru kuru alkış yetmiyo sadece bazen.. resimli vidyolu anlatımlar tercihimdir :p ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 yetenek işi abi, insanın içinden geliyosa yapıyosun gelmiyosa yapamıyosun. Ben öğrenemedim naaptıysam yapıyım :D . Ama çok güzel notasına uygun normal sesli ıslık çalarım bak :D http://www.toptipspot.com/tips/arts-crafts/howto/images/whistle.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 şimdi önce dilini caner gibi ikiye katlayacaksın http://www.cihanesen.net/caner.jpg sonra tercihe göre başparmak-işaret parmağı,başparmak-orta parmak,başparmak-yüzük parmağı ve başparmak-serçe parmak ikililerinden birini halka moduna sokup katladığın dilinin üst kısmına fazla bastırmadan yerleştireceksin geldik en can alıcı kısma net bir ses çıkarmak bunun için denemeler yapman gerekir elini kullanmadan ıslık çalarken kullandığın tekniği başarılı bir şekilde upgrade edebilirsen çılgınlar gibi ses çıkartabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 düdük al git yada dur vuvuzella al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 hayatım boyunca hiç ıslık çalamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 dedeleri izle. kaparsın hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Bittus said: dedeleri izle. kaparsın hemen. okumayin dedeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 gecko said: hayatım boyunca hiç ıslık çalamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simego55 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Umutlarımız Network - Bitki Ecza,Bizden Kaçmaz,Filmini Seç,Haber Budur,İndirim Vagonu,Kadın Klübü,Komik Eğlence,Mobilyanı Seç,Moda Uzmanı,Rüya Tabirleri,Sende Dinle,Sende Eğlen,Şikayet Edin,Türkiyesatis.Net,Umutbilgileri,Yaşam Ecza,Yorumhane,Yorumlarınız,Video İzliyoruz,Erkeklere Yasak,Kadınlara Yasak,Sohbet Ediyorum,Moda Rüzgarları,Rüya Tabiri Kitabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 ben çalıyorum çok rahat.taktiğini bilmiyorum ama,doğuştan bi yetenek:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 ben elimi değdirmeden ıslık çalıyorum ama haliyle dolmuş durdurma ıslığı kadar kuvvetli olmuyor. onu da çok denedim ama çalamadım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 hayvan gibi ıslık çalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Taksileri dolmuşları uzaktan durdurabilme skillim yok hala benim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 ben de dertliyim bu konuda. kıza laf atma ıslıgı calabiliyorum ben bi. fiyuut fiuuu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 e haliyle bu ıslıgı taksilere, dolmuslara calamiyorum. saglıgım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 ben surekli islik caliyorum, bazen yolda garip garip bakiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 kill bill ıslıgı gibi mi? o da zordur ha aquila said: ben surekli islik caliyorum, bazen yolda garip garip bakiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 her turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zigzag Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 senko said: gecko said: hayatım boyunca hiç ıslık çalamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 cocukken ögrenilir böyle seyler kazik kadar adam olduktan sonra ögrenemezsinz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 baş parmağınla işaret parmağını hilal gibi yapıp dilinin üstüne yerleştireceksin. ben en güzel öyle çalıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar