Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motorda Gidon Kitlenmesi


Letsgetthesunshine

Öne çıkan mesajlar

Bugün şehir içinde kavşakta U dönüşü yaparken oldu, sonu belli zaten yattara.

Bunu neden yapar, neden yapmaz bilen var mıdır?

Motorun modeli cbr 600 rr, motor yeni daha 2 senelik, tam dönüş bitiminde gaz vermeye başladım ve motorun gidonu sola takılı kaldı bildiğiniz sağa yatmak istediğim içinde dengemi kaybettim.

Yardım edebilecek birileri varsa sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bir şey yok, zaten U dönüşü yapıyordum dediğim gibi yavaştım çizik bile olmadı, bildiğin makine çalışırken dönüş bitiminde aynı yöne kitli kaldı. İki şey var benim aklımda da ya maşa ya amortisor diyorum. Ama kazası olmadığından maşanın yamulması gibi bi durum söz konusu olamaz, olsa değen tarafa doğru motor çekme yapar, ki öyle de bi durum söz konusu değil. Ha tırsmadım değil, yüksek hızda böyle bir şey yapsa ne halt yerdim onu düşünüyorum iki gündür. Evet yusuf yusuf hafif.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ehue zaten motor benim değil, çalıştığım yerde arkadaşımındı, belki aynı şeyi yaşamış biri vardır diye buraya da yazdım, hoş aktiftablet nasıl makyajlı kullanıyorlsunuz diye çemkirmedi hayret ettim =) ya da işi vardur. Yine motorla acil ilaç yetiştiriyoruz, yani bindiğim ybr 125 te böyle bir şey yapar mı yapmaz mı bilmiyorum. O yüzden para konusunda problem yok, benim cebimden çıkacak bir şey yok =)

Ama kitleyecekleri kesin problemi bulana kadar, umarım fazla bişi çıkmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...