SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 ideolojik yanı var bunun yanında o dönemin yeraltı dünyası tamamen kumar çevresinde toplanmış. Dündar Kılıç, Oflu Avni, Arap Nasri, Kürt İdris ve daha bunlar gibi daha bir çok isim kumarhane sektöründen çıkmışlar. Bence kapatılması yerinde olmuş. Neticede bildiğin bataklıkmış o dönemin kumarhaneleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 ha bu arada kıbrısda kumar işi çok güzel geçen sene gitmiştim 3-4 defa, eğer bi kaç kere gittiysen, hafta sonları gruplarına alıyorlar seni.evden alıyorlar lüx arabayla özel uçakla kıbrısa götürüyorlar cuma akşamı pazar akşamı istanbulda oluyorsun, çok sağlam networking yapmıştım orada aslında yine takılmak lazım.bu arada oradaki hizmette sınır yok onu da söyliyim yeter ki kumar oyna ha kumarda kazanan olmuyor cidden 2-3 defa 1000-1500$ kazandım son gittiğimde hepsini bıraktım masada... en azından zarar etmedim tatillerde bedava geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 kumarda oynatan kazanır beyler!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 New Reno!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Eralp said: kumarda oynatan kazanır beyler!!!! aynen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 OYnatan değil de zamanında kalkabilen kazanır. Fakat bu kazanma kısmı genelde gecenin başında olur ve daha kumar hevesi tatmin olmamıştır. O yüzden alkol ve kumar devam eder AMA sonra dikkat dağılır ve meblağlar artar ve kaybetmeye başlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 aquila said: bi yere kumarhane şehri kurulsun, türkiyenin las vegası olsun. ne temiz yürekli adammışsın http://www.ntvmsnbc.com/id/25116139/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Türkiyede teşvik olsun işsizlik azalsın diye G.Doğu seçilir kumar bölgesi olarak kesin. Ondan sonra gör sen esas şenliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bizim halkımız kumarı bırakırda devletimiz bırakamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Absolut said: Türkiyede teşvik olsun işsizlik azalsın diye G.Doğu seçilir kumar bölgesi olarak kesin. Ondan sonra gör sen esas şenliği. aynen. kürt baronlar doğar artık, herkes parasını aklar rahatça oooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 o baronlara da pkk çöker kürt sorununu çözme adına terör örgütü besleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 baronlara pkk çökmez zaten pkklı olmayan baron olamaz yani. bakmayın siz bölgede pkknın haberi olmadan kuş uçmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 heron var kuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ben bizinıs anlamında demiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 hahaahha heron :D artık ANKA var beyler!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ANKA geldiyse Dabbede gelir diyimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 kara paranın önünü kesmek için kapatıldı. ideolojiyle alakası yok pek. zaten olamaz da. Kapital > İdeoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar