Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: voic3, 11 Ağustos 2004 15:35 tarihinde demiş ki: bu köpekbalığını yer bence pirana gibi değil ki. ayrıca sadece resimde büyük gözüküyor. said: Eternal, 11 Ağustos 2004 15:40 tarihinde demiş ki: diab denize giremicek bu gidişle =) diablesse ne alaka lol bak brook korkuyormuş: said: Brook, 11 Ağustos 2004 15:17 tarihinde demiş ki: Şunlar yüzünden denize girmeye,açılmaya korkuyorum. Eskiden yoktu bu artık deniz yıldızlarını bile elime alamıyorum. ya bunlar okyanusta, hatta okyanusun bilmem kaç km diplerinde bulunur. öyle sizin yüzdüğünüz kıyılara gelmesi çok çok çok zor :)[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 eüüehü zaten deniz fobim var 3 yıl falan oluyor deniz suyuna ayaklarımın deymediği[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 diablesse in deniz fobisi vardı sanırım[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Vodan, 11 Ağustos 2004 13:10 tarihinde demiş ki: Okadar derinde yaşayanlar Bunlar gibi şeyler basınçtan büzülcek bişeyleri yok fakat bu balığın okadar derinlerde olacağını pek sanmıyorum. Görünce şekilli bir adsl modem sandım :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 tırs tırs o ne lan deniz korkusu*2 oldu[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Zepline benzettim bende :D[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bu bir tür kuş. forumu açan arkadaş sizi keklemiş.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 keşke patipet'e açsaydınız bu topici :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: NuKe, 11 Ağustos 2004 18:28 tarihinde demiş ki: Bu bir tür kuş. forumu açan arkadaş sizi keklemiş. Hayır bir uçak. :) Yoksa bu. Aman Allah'ım Züperfiş la bu.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 aa ewt o da olabilir.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ahah süfer nemodakinden :) bunun doldurulmuşunu bulcan böle koycan bilgisayarın yanına eve biri gelince anlatıcan; ya baba geçen gene xen boyutunda dolanıyoruz böle sataniz falan avlıyoruz, birazda yüzelim dedik baktık bunu bulduk yakaladık isminide MemoşCanAliBoncuk koyduk diye başlıcan :p bakırköy kesin garanti :) tabi bide içine kırmızı yada yeşil bi ampul koymak lazım.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 MemoşCanAliBoncuk? puahah yarıldım[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bu ne bea alien ın kuzeni falanmı . böle balık olmas[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bu balık aslında bonecrusher'In uzaktan akrabası. Bu balığın bu hale gelme sebebini bilen varmı?Yok tabiiki.Bunu ancak ben ve EagleEye bilir [:D] Çok küçükken bonecrusher ailesi ile birlikte denize çimmeye(yüzmeye) gider.Kumun kenarında oynayan küçük bonecrusher'ın ayağını bu zavallı balık ısırır.Daha sonra balık bonecrusherdan dişlerine bulaşan dna'lar ile ufak bi mutasyona uğrar ve bu hale gelir.Aslında pulları parlak parlak olan bu balık,geçirdiği mutasyondan sonra arkadaşlarının arasında dalga konusu haline gelir.Kendine yediremez ve kendini denizin o deriiiiiin diplerine bırakır,bahsedilen o çatlaklarda yaşamaya başlar.Güneş görmeye görmeyede pulları bu hale gelir. Bonecrusher'amı neolur?Hiçbişey,o zavallı balığa yaptıklarının farkında olmadan yüzmeye devam etmektedir :D Zamanında discovery channeldan ne paralar vaadettiler,belgesel yapalım bu konuyu diyede,kimseciklere söylemem diye söz verdiydim.Kısmet bugüneymiş :D *!Gülmekten Çatlar* :D konuyu saptırdıysam affola hala tatildeyim aklıma böyle şeyler esiyo :-) Saygılar.. Ps:Bone fazla kızmaz umarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Alien:Resurrection. Acayip uzaylıya benzio.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bence direk Deniz Akkaya'ya benziyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 cok$irin bence..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Peki bu hayvan akvaryumda beslenirmi gunes isindan etkilenirmi, ne yer ne icer sevsek isirirmi?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Denizden babam çıksa yerim abi Bide karanlıktan babam çıksa vururum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Sanki yanmis gibi duruyo ya da hazin bir kaza sonucu boyle olmus hmm...[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: EagleEye, 11 Ağustos 2004 23:35 tarihinde demiş ki: Denizden babam çıksa yerim abi Bide karanlıktan babam çıksa vururum :P peki gece denizden bişi çıkarsa napıcan?[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Vodan, 11 Ağustos 2004 12:52 tarihinde demiş ki: mürene benziyo ama çok yakından çekildiği için kafası çok büyük çıkmış[signature][hline]a.k.a "bay bomba"SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: shapshal, 11 Ağustos 2004 23:51 tarihinde demiş ki: said: EagleEye, 11 Ağustos 2004 23:35 tarihinde demiş ki: Denizden babam çıksa yerim abi Bide karanlıktan babam çıksa vururum :P peki gece denizden bişi çıkarsa napıcan? önce vurup sonra yerim tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 peki şahin k çıksa? denizin buz gibi sularından gelse mesela?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bu nasıl bişeyir ya demir gibi görünüyor[signature][hline]Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim Dalgalar kadar güçlü olsam Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar