Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korkmayın bu sadece bir balık

Vodan

Öne çıkan mesajlar

said:
voic3, 11 Ağustos 2004 15:35 tarihinde demiş ki:
bu köpekbalığını yer bence

pirana gibi değil ki.
ayrıca sadece resimde büyük gözüküyor.

said:
Eternal, 11 Ağustos 2004 15:40 tarihinde demiş ki:
diab denize giremicek bu gidişle =)

diablesse ne alaka lol
bak brook korkuyormuş:
said:
Brook, 11 Ağustos 2004 15:17 tarihinde demiş ki:
Şunlar yüzünden denize girmeye,açılmaya korkuyorum.
Eskiden yoktu bu artık deniz yıldızlarını bile elime alamıyorum.

ya bunlar okyanusta, hatta okyanusun bilmem kaç km diplerinde bulunur.
öyle sizin yüzdüğünüz kıyılara gelmesi çok çok çok zor :)[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam
Sosyal ağlarda paylaş

eüüehü zaten deniz fobim var 3 yıl falan oluyor deniz suyuna ayaklarımın deymediği[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Sosyal ağlarda paylaş

ahah süfer nemodakinden :)
bunun doldurulmuşunu bulcan böle koycan bilgisayarın yanına eve biri gelince anlatıcan;

ya baba geçen gene xen boyutunda dolanıyoruz böle sataniz falan avlıyoruz, birazda yüzelim dedik baktık bunu bulduk yakaladık isminide MemoşCanAliBoncuk koyduk diye başlıcan :p bakırköy kesin garanti :)

tabi bide içine kırmızı yada yeşil bi ampul koymak lazım.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

Bu balık aslında bonecrusher'In uzaktan akrabası.
Bu balığın bu hale gelme sebebini bilen varmı?Yok tabiiki.Bunu ancak ben ve EagleEye bilir [:D]

Çok küçükken bonecrusher ailesi ile birlikte denize çimmeye(yüzmeye) gider.Kumun kenarında oynayan küçük bonecrusher'ın ayağını bu zavallı balık ısırır.Daha sonra balık bonecrusherdan dişlerine bulaşan dna'lar ile ufak bi mutasyona uğrar ve bu hale gelir.Aslında pulları parlak parlak olan bu balık,geçirdiği mutasyondan sonra arkadaşlarının arasında dalga konusu haline gelir.Kendine yediremez ve kendini denizin o deriiiiiin diplerine bırakır,bahsedilen o çatlaklarda yaşamaya başlar.Güneş görmeye görmeyede pulları bu hale gelir.
Bonecrusher'amı neolur?Hiçbişey,o zavallı balığa yaptıklarının farkında olmadan yüzmeye devam etmektedir :D

Zamanında discovery channeldan ne paralar vaadettiler,belgesel yapalım bu konuyu diyede,kimseciklere söylemem diye söz verdiydim.Kısmet bugüneymiş :D

*!Gülmekten Çatlar*
:D konuyu saptırdıysam affola hala tatildeyim aklıma böyle şeyler esiyo :-)

Saygılar..

Ps:Bone fazla kızmaz umarım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Alien:Resurrection.

Acayip uzaylıya benzio.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Sanki yanmis gibi duruyo ya da hazin bir kaza sonucu boyle olmus hmm...[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış:
Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene

Sosyal ağlarda paylaş

said:
EagleEye, 11 Ağustos 2004 23:35 tarihinde demiş ki:
Denizden babam çıksa yerim abi
Bide karanlıktan babam çıksa vururum :P

peki gece denizden bişi çıkarsa napıcan?[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...