DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 pederin laptop da niyeyse sadece 4 resolution seçeneği var, en büyük çözünürlükte cam gibi görüntü hiç sorun yok, fakat babam okuyamıyomuş çok küçük geliomuş :) diğer çözünürlüklerde de ya görüntü bulanıklaşıyor ya kayıyor fln. driver larını da yükledim, ek bi çözüm yolu var mı ? XP yüklü bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 laptoplarin ekranlari genelde destekledigi max cozunulurluk haricindeki dusuk cozunurluklerde bulanik goruntu verirler bu kullandiklari teknolojiden dolayi malesef. native resolution denilen olay bu ve senin durumunda kullandigin laptopun native cozunurlugu haricindeki tum dusuk cozunurluklerde bir bulaniklik ilacaktir. belki ama belki windows 7 falan kullanirsan ekrandaki fontlarin kalitesinden dolayi bir gelisim olabilir ama emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 win 7 vardı ilk zaten, onda daha iyiydi ama yine beğenmedi xp deneyelim dedik bi de bu daha kötü oldu :) eski haline getirip bırakacam o zaman yapcak bişey yoksa. hani dedim başka bi yoldan değişik çözünürlükler seçme şansımız olur mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 lcdler böyle yapcak bişi yok nativede kullancan =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 win7de çözünürlükle oynamadan yazıları falan büyütme geyiği vardı %125, %150 falan gibisinden. ben babama öyle ayarlamıştım da, nerden ayarladığımı bulamadım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 lcdlerin native resolutionu wardir onun disinda kullanirsan bulanik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 native çözünürlükte kullan ama dpi 90 yerine mesela 120 olsun. o zaman yüksek çözünürlükte kocaman yazıların olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 eywallah deneyecem şimdi saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar