poopla Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 haftasonu call to arms yapın ilk yapışta 100k ikincilerde 55 k veriyo 60-69 2 gün sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 call to arms nedir ? bide bu pazartseimi sölenir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 < weekly battleground > daha fazla honor verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 60-69un sonunda alterac valley call to arms gelmişti şansıma benim de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 70 oldum saatlerdir boş boş geziyorum malum gece gg de online olup wotkl satan yok hehe :) 3-5 daily yaptım sıkılıp bi sürü quest yaptım bıraktım öle wotkl alıyım bugün teslim edicem,umarım zor kasılmıyodur 70-80 :) 2,5k da para kastım 2,5k daha lazım ne yapsamda kassam 1-2 günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Pipet said: < weekly battleground > daha fazla honor verir + exp veriyo çılgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 72 oldum sayılır bakım başlayınca dingliyemedim tabi. Bu sırada biraz araştırdım meslekleri,mining JC gittiğim proffları Mining-Skinning ile değiştirmeye karar verdim. Mining çok güzel para getiriyor maden farmlamasıda kolay (swift mount ile daha kolay olucak) Gelgelelim JC resmen işkence.. 130a getirdim burdan sonra kasmam için shadowgem,aquamarine tarzı yeşil taşlardan istiyor sürekli ve bulunduğum serverda tanesi 12-13g (bilmiyorum normal mi ama bana çok fazla geldi) 2 gathering ile topla sat daha iyi olucak gibi.Kaldı ki hedefim ne casual nede hardcore ikisinin arası birşey. Skininginde crit bonusu varmış,hem dungeonlarda falan derileri yüzüp yüzüp ek gelir sağlarım.Belki ilerde JC kasarım silip bilmiyorum. Ayrıca retri pala Talent ve Glyp önerilerinizi bekliyorum. Diğer bir sorum ise : Dün oyunda gördüğüm 69 level birisi northrendde uçuyordu,nasıl uçtuğunu sorduğumda 'Dalaran'da coldweather riding teachle' dedi. Benim bildiğim (burda okuduğum) 77 olmam gerektiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 2. char'ını kasıyorsan daha düşük lvl istiyor da 72 diye hatırlıyorum onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Maalesef ilk ve tek charım. 77'ye kasıcaz öyleyse.. Zaten çok yavaşladı lvling baydı biraz. Bide skining için ilk maplere dönücem edicem ffz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 eger bir tane 80 nin warsa 2. sinde northrend flying i 68de alabiliyosun http://www.wowhead.com/item=49177 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 SevimliEjderha said: Diğer bir sorum ise : Dün oyunda gördüğüm 69 level birisi northrendde uçuyordu,nasıl uçtuğunu sorduğumda 'Dalaran'da coldweather riding teachle' dedi. Benim bildiğim (burda okuduğum) 77 olmam gerektiği 80 charı varmış işte talent için http://www.wowhead.com/talent#sVVzZVZVfbtbIuhdIfsu glyphler (major) glyph of judgement glyph of seal of vengeance glyph of exorcism (bunun yerine consecration da alabilirsin, hangisini daha çok kullanıyosan artık) (minor) glyph of blessing of might glyph of sense undead (bu da çok lazım değil bence ama ucuzsa al tabi) glyph of lay on hands ceplerin baya dolu olmadıkça jc kasmanı tavsiye etmem, tek gemin 13g olması jc kasanların bu tür gemlere ihtiyacının olmasından dolayı öyle, yani ya gidip düşük seviye maden çıkartıp prospectle uğraşıcaksın ya da başka bişey kasıcaksın, ki bence gathering git direk daha iyi, ilerde canın sıkılırsa gene kasarsın bi jc bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 peki hem bonus hem getiri olarak skining iyimidir ? yoksa herbalismmi gitsem diyorum ama onuda gezerken sürekli mine-herb sense yapması vs.vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ben olsam herb giderdim, arada frost lotus düşer filan kırarsın parayı gerçi skinning'den de arctic fur geliyo, araştır hangisi daha iyi para ediyosa ona git euh ama benim düşüncem skinningle uğraşılmaz yönünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Vazgeçtim skiningtn falan biraz para harcar jc kasarım dedim ve jc yi 230 yaptım akşamada char 80 :) bakalım akşama 2k paramla JC yi 450 yapabilcekmiyim (+bankamdaki oreler falan) Bundan sonra tavsiyeleriniz şu anlık sadece hc farm olur sanırım :) + miner arkadaşlar varsa saroniteten yüksek değerli oreler nerelerde çıkıyor tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 scholar basin ve icc yi gezicen sürekli saroniteten yüksek 1 tane ore var onun için. 1.5-2 k parayla ben 450 lemiştim jcyi,gerçi çok mats vardı da ahden baya bişi aldıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Northrendda 3 tip ore var. Kalite sırasına göre: Cobalt Saronite Titanium Cobalt ve rich cobalt deposit howling fjord, borean tundra, dragonblight, zul'drak gibi düşük levellı yerlerde bulabilirsin. Bunları mine ederken genellikle uncommon gemler düşer. JC levellamak için en ideal ore tipi cobalt; çünkü prospectten gelenler de daha iyi saronite'a nazaran. Saronite ve rich saronite depositleri sholazar basin, storm peaks, icecrown ve wintergraspta bulabilirsin. Depositlerinden uncommon/rare gemler, bazen de eternallar düşüyo. Richlerinden de bol miktarda eternal ve bikaç rare gem düşüyo genelde. Saronite prospectlemenin getirisi o kadar iyi değil, arada bi rare düşer, düşen uncommon gemler de yeşil, turuncu ve sarı olur genelde ki, en yaramazları da onlar :P Titaniumlar da nası gold veinler iron depositlerin yerlerine random çıkıyosa, saroniteların yerine random çıkıyo. En yoğun olduğu yerler wintergrasp ve sholazar, ama ikisinde de yüksek derecede rekabet olduğu için storm peaks veya icecrown'da farmlayabilirsin. Titanium veinlerden de bolca eternal ve epic/rare gemler düşüyo. Titanium ore prospectleyince de 5 ore'da 1-3 titanium powder, 1-2 epic/rare/uncommon gem düşüyo. 10 titanium powder karşılığında da 1 JC token alıyosun. JC tokenların da işte 4-6 tanesiyle pattern alabiliyosun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Veee 80 :) gz me eheh titanium baya zor cıkıyo sanırım 2-3 saat dolaştım 1vein bulabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 iyi kastin ama helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 hehe yok ya yavaş bil kastım gibi geliyo bana ufak ufak gear toplamayada başladım 4.5k gs oldu t9 setini yaptım mining 450 jc 350 jc işkence ya 450 lesemde bitse şu eziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 JC yi az önce 450 liledim. 410-450 700g yedi skyflare diamond ve earth bilmemneler için. Gerçi yaptığım gemleri ah ye koydum her biri 30-50g arasındaydı eğer satılan şeylersa 700 den fazla getircek sanırım :) dalaranda quest yapmaya başlamam lazım sanırım recipeler için. Başka iş yapanrecipeler nerelerden çıkan nasıl temin edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 oha bu nası bi hırs eauh evet jc dailysi var dalaranda her gün yap onu icy prism de yap her gün heroiclerden düşüyor jc patternleri ama işine yarar mı bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 hergün derken 1 kere mi yapılıyor icy prism,ve neden yapmam gerekiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Birde ben canım sıkılırsa 1saat kadar maden farmlıyorum çıkan oreleri prospect mi etmemi önerirsiniz yoksa direk ore olarak satmamı mı para açısından falan. bayada birikti bankada 40-45 slot güzel ore var asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 günde 28 saat mi oynuyon nabıyon hgkfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 asdasdsa ahaha o muhabbeti kim yapmıştı ya forumda :) neyse yok tabi canım öle takiliyorum ama nası oluyo bilmiyorum noliferda oynamıyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar