BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 azgal veya norn da. Hangisinde t2 ve t3 de rvr dönüyor. Bir arkadaşımın oyuna başlama durumu varda, t2 ve t3 de rvr olmuyorsa pl çekecektim. O nedenle soruyorum.
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 kemik bi tayfa var abi norn'da hem order hem destro t2-t3 . Zaten eninde sonunda plvl yapıcaksınız lotd da.Oyuna yeni başlamıyorsa direk plvl yapın bence.
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 oyuna yeni başlıyorda. Mmo da yeni değil. O yüzden pl nin öğrenmesine bir zararı olmaz. Ama sonrası bayık. rr1, r40. 1 ay rr kasarken rezillik çekecek :D. O kısmı sıkıcı olacak. Kemik tayfa felan fark etmez. rvr dönüyorsa kafi benim için. ilgin için teşekkürler. Başka gören duyan varsada yazarsa iyi olur :P.
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 takip ettim bugün haritadan. t3 de rvr vardı yani. t2 den şüpheliydim nornda. Orasıda doluysa iyi oldu. Teşekkürler.
alpg Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ben karak norn da destro shaman oynuorum t2 de ortalama bi aktivite var, genelde destructionda yaklasik olarak ayni tayfa birlesip heryeri lock ediyoruz t 3 u gormedim ama acikcasi yani aktivite olmadigi anlarda oyundan inanilmaz soguyorum
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 peki o anda nerelerde aksiyon oldugunu nasil bulabiliyoruz?
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 WAR report diye bir hede var bu mapin çerçevesinin üzerinde, popülasyonun nerde çok olduğunu, nerede public quest aktif olduğunu, nerelerde keep siege olduğunu filan söylüyor. onu kullanarak anlayabilirsin muhtemelen.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 o da cok efektif calismiyor sanirim. tikliyorum atiyor beni bi yere ama bir allahin kulu olmuyor genelde. bazende kalabalik yere isinliyor ama, bi tutarliligi yok gibi.
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 abi bu alıp seni aksiyonun ortasına atıveriyor sanıyorsan öyle değil o, en yakındaki warcampe gönderiyor.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 State of the Realm isimli addonu yükle.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 world map açarsan orada görünüyor hangi zone'larda ne ölçüde çatışma var diye zone ikonlarının üzerindeki kılıç işaretlerinin büyüklüğünden.
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 t3 baya ii şu sıralar hatta highpassda rank 6 keep yapmıştı gecen gün order
Öne çıkan mesajlar