senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 sizde abartiyorsunuz sanirim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 almanlarda kötü kokuyor ne zaman bizim asansöre binsem baskalari oldugunda o 6 kat bitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 duştan çıktım misler gibi kokuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Ağır işte çalışıyorum arkadaşlar. sabah duşumu alıp çıkarım evden. yaklaşık 10 saat sıcakta kan ter içinde geberene kadar çalışırım. Akşam eve dönerken bütün üstümü değiştirdiğim halde o ter kokusu olur üstümde. ÇÜNKÜ İŞ YERİMDE DUŞ YOK. Onu yaptırıcak imkan yada parada yok. o yüzden En azından akşamları o ter kokusunu biraz çekin............. Edit: akşam eve gelir gelmezde duş alırım.Günde 3 tsirt değiştiririm ama o ter kokusu çıkmaz duş almadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 problem ter kokan dışında, hiçbir yerde düzgün havalandırma/klima kullanımı olmaması, lan o tavana taktığın süs olsun diye değil açsana adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 aquatik said: Amerika'da insanlar gerçekten kokmuyorlar, çünkü bebeği, çocuğu, yetişkini, yaz-kış günde en az 1 kez duş alıyor ve mutlaka deo. kullanıyorlar. Sallama ziya yada Cool story bro Seç birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Ya abi anlıyorum seni. Mutlaka terletecek ağır işler yapan kişiler olacaktır. Anlıyorum yorgun olduklarını. Duş alamadıklarını vs. Ama abi bir roll-on ya. 5 lira abi. 1 ay gidiyor. Ya da deotak al duş sonrası sür. 3 gün ter kokusu nedir duymazsın. Ağır işte çalıştığın için söylüyorum. Yoksa 7 gün etkili meret. Ama f-word diğer insanları. Çok ta şeyimde diyen insanlara benim lafım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 poloroid said: zenciler iyi kokuyo bildiğin türklerle kıyaslama sdf okurkene 3zenci vardı sınıfta.. küçük zenci, türk zenci (çok iyiydi türkçesi) ve küçük kokulu zenci.. hepsinin kendine has kokusu vardı ama küçük kokulu zenci ayrıydı lan.. acaip kokuyordu o.. said: Ama abi bir roll-on ya. 5 lira abi. 1 ay gidiyor. çok saçma ama sırt çantasında paso 1kutu sakız, 1 de roll on bulunduruyorum ben.. çıkar konuşursun uzun uzun.. ağzın kurur, çöl olur. dersten çıkışta ağzın kokmasın diye atarsın bi sakız.. roll on da öle.. insanın yanında taşıması şart yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 şişkolar daha çok kokuyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 dasaaa konuşunca koltuk altı kokuyormuş ağzıyla birlikte ehemehe tamam lan vurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 said: dersten çıkışta ağzın kokmasın diye atarsın bi sakız.. roll on da öle.. abiii roll on'u tamamen yanlis kullaniyorsun sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 niye? dersten çıkarken rollon kullanmasın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 diline mi sürüyomuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 bademciklere bile suruyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 ben içiyorum onu yaw.. metil alkol falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 benimde bacak aram kokuyor 2 gün banyo yapmayınca ama ben norveçliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Neutrogena sür sen. norveçli balıkçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Regalya said: aquatik said: Amerika'da insanlar gerçekten kokmuyorlar, çünkü bebeği, çocuğu, yetişkini, yaz-kış günde en az 1 kez duş alıyor ve mutlaka deo. kullanıyorlar. Sallama ziya yada Cool story bro Seç birini. Sallamak, ya da hikaye uydurmaktan ne gibi bir çıkarım olabilir ki? Ayrıca insanın her gün duş alması o denli inanılmaz, mucizevi, hayal sınırlarını aşan bir şey mi? Adamlar diş fırçalamak gibi günlük rutin haline getirmişler işte duş almayı ve dediğim gibi bebekleri bile her gün yatmadan önce yıkıyorlar. Trajik olan; senin gibi pek çoğumuzun olaya 'yok lan olur mu öyle şey?' zihniyetiyla yaklaşmamız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 alice gelmiş kaç yıllık şehir bikbikbikb tamam takıldın ettin. abi şu ortamdan gelip bundan bahsetmek cidden art niyetliliktir. ben adamın dediğine de katılmıyor değilim. daha bugün dışardaydım. ter kokusu olmayan otobüse rastlamadım. insanların cidden umrunda değil. bazılarının da ağzı da kokuyordu. sıcak zaten lanet ediyorsun. leş gibi otobüslerde giderken dışarda sıcağa aldırmadan 100 milyon kişinin aynı anda mangal yapma rekorunu kırdığını izliyorsun. çöplerde her yerde. arka koltukta denize girilmesinin yasak olduğu bölgede yüzme planı yapan insanlar. 5 yıldızlı otelde öyle şey olur mu falan demeyin. Bende çok rastladım böyle ultra lüks otelin asansörü, parayı kırmış bey babalar ağır ter kokularını bırakmış takılıyorlar. güvende hissetmemesinin nedeni olan olaylar abi çok normal. herif ülkeye alışık değil , ne var ne yok ortamda bilmiyor sonuçta. kulis olayı tamamen doğrudur. genel olarak olayı türklere genel olarak vurması yanlış tabi. abi kokan türk de var mis gibi kokan türk de var. bizim ülkemizin insanı çok ırklı. kim ne var bilemezsin. ama genel olarak doğru demiş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 biz ____ göçmeniyiz hiç ter kokmuyoruz hadi boşluk doldurmaca uzuzuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 girit olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 yugoslav zuzuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 konuldumu bilmiyorum. said: Istanbul revisited back to news / blog Sunday, July 18th, 2010 I want to take this opportunity to apologize to the people of Turkey who took offense at what I wrote in my original posting from Istanbul. I never intended to offend anyone, but after re-reading it, I can see why it struck a nerve. The writing was sloppy and mean spirited, and I've removed it from the blog. For the record, everyone I dealt with in Istanbul was friendly and helpful, and I wish I had more time to get out and see the city while we were there. I didn't mean to insult anyone, and I'm sincerely sorry that what I wrote offended so many people. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 türkün gücü avrupa ayakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 afferin adam olsunlar biraz! rökçü dediğin delikanlı olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar