Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küpe problemi

Tyrael

Öne çıkan mesajlar

Şöyle bir ekleme yapacağımdır dres bey.
Mutlaka delinen yerler (küpe o kadar ciddi değil ama yapılmalı ilklerde) protexle yıkanmalı.
Ayrıca piercing mevzularından deri pomadı kullanın.

Cerahat çıkması normal bir durumdur, bir gün kaşınız biraz şiş uyanırsınız, aynada piercinge dokunduğunuz anda BLÖRÇ diye cerehat fışkırabilir.
Korkmayınız.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 13 Ağustos 2004 16:12 tarihinde demiş ki:
duz piercing kesinlikle takmayin..Bir sure sonra ka$i siktigindan dolayi, di$ari dogru atiyor..hep yarim elips olanlardan takiniz,taktiriniz..

Sürekli söylüyorum deldireceklere.
Sürekli "Olur mu öyle şey.Ben düz istiyorum." diyorlar.
Bir arkadaşımın ki düz, atmamış, olabiliyor.
Ama Toğoman en büyük örnek.
Attı onun ki ehe.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 13 Ağustos 2004 16:17 tarihinde demiş ki:
negatif in en sevdigim yani o zaten, eleman kaliteli kupe getiriyor..verdigin 50 kagida degiyor..

Negatif diyecektim bende tam.
Orada var mı siyah bilgin var mı?
Varsa gidip deldiriyorum hemen ehe.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi poroblemim daha var benim şimdi kulak o iltihabmıdır nedir hikayeden şişti davul oldu hatta oyüzden küpe girerken zorlanıo die bi teorim bilem var...kulaı sıktıkça içinden böle sivilce patlaı gibi bişi akıo kanla beraber ama boşalmıo bitürlü bitmio yani içerdeki hikaye!nedir bunun boşaltmanın yolu![signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

[

şmdi ben kulak kıkırdağımı deldirmek istesm bu ŞEYLE mi delecekler.

gözüm korkyu doğruya doğru.[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur!

eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem.

Sosyal ağlarda paylaş

humm kulak kıkırdığma böleafilli mafilli şetler yapmak istemiom,halka fln deil nokta türü şeler takmayı düşünüorum,wedeir yapmam gereken,nerde yapılır bu iş?temiz oması güvenilr olamsı en onemli,fiyat sonra geliyor.[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur!

eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tyrael, 13 Ağustos 2004 16:54 tarihinde demiş ki:
ya bi poroblemim daha var benim şimdi kulak o iltihabmıdır nedir hikayeden şişti davul oldu hatta oyüzden küpe girerken zorlanıo die bi teorim bilem var...kulaı sıktıkça içinden böle sivilce patlaı gibi bişi akıo kanla beraber ama boşalmıo bitürlü bitmio yani içerdeki hikaye!nedir bunun boşaltmanın yolu!

Abicim dalgamı geçiyosunuz sakın iğne felan değdirme kulağına. sıkmada direk bi doktora git. sağlık işleri böle forumlardan alma salak saçma şeylerle olmaz sıkmada en kısa zamanda doktora git o baksın ne yapılacaksa yapılsın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 13 Ağustos 2004 21:45 tarihinde demiş ki:
küçücük noktayı niye takıyonuz kim görcek

kulağa takılan küpeler varyainokta deniliyıo işte küçük olanalra büyük olmasını isteiom zaten.[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur!

Sosyal ağlarda paylaş

çok bira içenler için pratik çözüm, açacak anahtarlık taşıma terdi yok. kapak açmak için kaldırım kenarlarında hoplamaca oyunlarına son.. açacak pirsınk. cool olmakla kalmayın, biranızı cool cool için.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...