Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Dresquin, 13 Ağustos 2004 15:49 tarihinde demiş ki: Kıkırdağı falan tabancayla delen yerler var titsimus bey. Ohanes dres bey? WTF? Fekat nasıl olur?Alev beni hep sevdi?[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Tyrael, 13 Ağustos 2004 15:50 tarihinde demiş ki: ben vazgeçtim yaw o aleti kulaıma sokturacaıma kulaı hepten kestiririm daha raht olur gibime gelio O alet değil.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Şöyle bir ekleme yapacağımdır dres bey. Mutlaka delinen yerler (küpe o kadar ciddi değil ama yapılmalı ilklerde) protexle yıkanmalı. Ayrıca piercing mevzularından deri pomadı kullanın. Cerahat çıkması normal bir durumdur, bir gün kaşınız biraz şiş uyanırsınız, aynada piercinge dokunduğunuz anda BLÖRÇ diye cerehat fışkırabilir. Korkmayınız.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Şey kaşta cerehat topluyor işte. O sebeple protex bunu azaltıyor. Yani mesela iş toplantısında kaşınızdan gayzer misali fışkıran cerehatlar olmuyor ehe. Kaş en ideali, herkes deldirmeli =P.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Ohanes dres bey? WTF? Fekat nasıl olur?Alev beni hep sevdi? abi sen ne dedin şimdi burda ben tam kavrayamadım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Silthanas, 13 Ağustos 2004 16:12 tarihinde demiş ki: duz piercing kesinlikle takmayin..Bir sure sonra ka$i siktigindan dolayi, di$ari dogru atiyor..hep yarim elips olanlardan takiniz,taktiriniz.. Sürekli söylüyorum deldireceklere. Sürekli "Olur mu öyle şey.Ben düz istiyorum." diyorlar. Bir arkadaşımın ki düz, atmamış, olabiliyor. Ama Toğoman en büyük örnek. Attı onun ki ehe.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Ben bunun yanına deldirecem bir tane daha. Ancak istediği siyah ince wildcat'i bulamıyorum. Ühü be. 2 tane siyah ince wildcat çok hoş duracak. Ama yok işte. Üstü boyalı sçmık şeyler satılıyor hep kazıyınca boyası gidiyor falan.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Silthanas, 13 Ağustos 2004 16:17 tarihinde demiş ki: negatif in en sevdigim yani o zaten, eleman kaliteli kupe getiriyor..verdigin 50 kagida degiyor.. Negatif diyecektim bende tam. Orada var mı siyah bilgin var mı? Varsa gidip deldiriyorum hemen ehe.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ya bi poroblemim daha var benim şimdi kulak o iltihabmıdır nedir hikayeden şişti davul oldu hatta oyüzden küpe girerken zorlanıo die bi teorim bilem var...kulaı sıktıkça içinden böle sivilce patlaı gibi bişi akıo kanla beraber ama boşalmıo bitürlü bitmio yani içerdeki hikaye!nedir bunun boşaltmanın yolu![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Çenemde var. Ama şişlik değil. Böyle eline geliyor sert dokunun altında.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ufak mı seninki çünkü benim gayet büyük dikkatli bakıldıında bile görülebilir muhtemelen hatta hala sıkıorum hala çıkıo 5dk dır...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 yokmu bi methodu?!:([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Del iğneyle. Çok kurcalarsanda sıkabiliyorsun ehe.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 [ şmdi ben kulak kıkırdağımı deldirmek istesm bu ŞEYLE mi delecekler. gözüm korkyu doğruya doğru.[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur!eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Hmm... Evet. Daha küçüğü olabilir.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Onun boyları var ama o piercing deliği için zaten. Parmakla kıyaslarsanız çokta büyük değil.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 humm kulak kıkırdığma böleafilli mafilli şetler yapmak istemiom,halka fln deil nokta türü şeler takmayı düşünüorum,wedeir yapmam gereken,nerde yapılır bu iş?temiz oması güvenilr olamsı en onemli,fiyat sonra geliyor.[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur! eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 küçücük noktayı niye takıyonuz kim görcek[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Tyrael, 13 Ağustos 2004 16:54 tarihinde demiş ki: ya bi poroblemim daha var benim şimdi kulak o iltihabmıdır nedir hikayeden şişti davul oldu hatta oyüzden küpe girerken zorlanıo die bi teorim bilem var...kulaı sıktıkça içinden böle sivilce patlaı gibi bişi akıo kanla beraber ama boşalmıo bitürlü bitmio yani içerdeki hikaye!nedir bunun boşaltmanın yolu! Abicim dalgamı geçiyosunuz sakın iğne felan değdirme kulağına. sıkmada direk bi doktora git. sağlık işleri böle forumlardan alma salak saçma şeylerle olmaz sıkmada en kısa zamanda doktora git o baksın ne yapılacaksa yapılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Ardeth, 13 Ağustos 2004 21:45 tarihinde demiş ki: küçücük noktayı niye takıyonuz kim görcek kulağa takılan küpeler varyainokta deniliyıo işte küçük olanalra büyük olmasını isteiom zaten.[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur! eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Bizim buralara küpeli adam gelince dövüyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bi resimde bir yamuk var bence kulak memesi mecvut değil çünkü ehea[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 abi o ne adam kulağına gazoz açacağı takmış.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 oha o küpe nası duruyo orda yaw? yannış dedim gazoz açacağı olmalı o evet...[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 çok bira içenler için pratik çözüm, açacak anahtarlık taşıma terdi yok. kapak açmak için kaldırım kenarlarında hoplamaca oyunlarına son.. açacak pirsınk. cool olmakla kalmayın, biranızı cool cool için.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar