Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ps2 de tennis oynuyordum çok güzeldi egleniyodum şimdi shoptodan virtua tennis 3 aldım bide virtua tennis 2009 var ama puanı falan düşüktü virtua tennis 2007 de cıkmıs sanırım :) neyse oynayan varmı tennis.umarım onlineda adam bulurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 arcade tenis oyunu, ama acaip eğlencellidir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 2 kere sipariş ettim senditten, hiçbiri gelmeyince bi daha da denemedim almayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ahahahaha iyimiş shopto 2 çeşit kargo yapmıs bayadır sipariş vermiodum yeni gördüm ne farkı var 4 poundlukla 2 poundluk arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 anladığım kadarıyla biri kayıtlı geliyor, yani takip no vs. veriliyor diğerinde verilmiyor. Zaten şiparişlerinizin varış hızlarında bir değişiklik olmayacak seçtiğinize göre diyor attıkları mailde Shopto yetkilileri, zaten ptt sisteme adam gibi işlemiyordu, bir işe yaramıyordu takip no vs. ASDas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 zam yapmış yahu kargolara. eskiden 3 tü direk, şimdi 2.5 4.80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 biraz pes vs. fifa gibi bu oyunlarda. virtua tennis oynamasi kolay eglenceli ama bi yerden sonra otomatige bagliyo oyun. alternatifi olan top spin serisi ise oynamasi daha zor ama daha komple bir oyun. online mod olarak topspin oynayan daha fazlaydi 1 sene once icin en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 top spin'e alisinca virtua tennis cidden yalan geliyo. ama virtua tenniste ilk goz agrimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 aynen dis'e katılıyorum. geçenlerde online top spin oyniyim dedim ama kimseyi bulamadım bir süre, ben de caydım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 virtua tennis 3 müş benim aldıgım :) umarım online adam bulurum oha sıcaklar benim beyni öldürmüş :).ztn yazmısım ilk mesajta 3 diye :) neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 vt3'ün pc'de bile olması lazım. keşke 2009 alsaydın. hatta sanırım o bile var pc'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 cok guzel oyundur hele 2 vs 2 si moda kafede cok oynadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 aha multisi yokmus ama baya zevkli oyun 2. bir kol alırsam oynicak adam bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 aslında multisi var sadfasd online multisi yok asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar