b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 solaris die sıkıcı bi film war abi buffy verilmicek mi ya?[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Solaris gusel değilmi yaff ben izlicektim unuttum bak yenide başlamış ama hevesimi kaçırdın şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 solarisin neresi sıkıcı=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 abi buffy noolcak buffy onu sölein uehue[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bu akşam Buffy yok diyor teletext. 22.00 Solaris 01.00 Malcolm 01.30 Scrubs 02.00 ER Sabahın 5'inde bilem yok Buffy.[signature][hline]You can't overdie, you can't overdry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 hay allam ya![signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 aa solarisi izledim buffy yi kaçırmışım tühhh[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ya işe bak yaa buffy i wermediler hayret bişe be dün de kaçırdım dün gösterdiler mi?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 vardı dün, hatta aşırı güzel bi bölümdü dünkü spike'ın triggerının kalktığı bölüm, izlemiş olman lazım önceden de hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: jankis, 12 Ağustos 2004 01:08 tarihinde demiş ki: aa solarisi izledim buffy yi kaçırmışım tühhh bu msg ımda ciddi değildim he aman bi de yanlış anlaşılmayalım :P[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 tum zamanlarin en iyi bilimkurgu-felsefe kitabinin filmini basi bir cizgi filden donme her bolum 5 yasindaki cocuklarin ruyasindaki canavarlari olduren bir citira degistin ya aglarim abi ben bu ise:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 abi alla alla severim sevmem solarisi ya istedii kdr ünü olsun alla alla sıkıo beni ööle filmler sıktı bu konuşma yok bişi yok çok sıkıcı bence alla alla ayrıca buffy i de ööle severek izlemiorum ama hiç deelse zamanımı geçirio sıkmadan[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Tercüme: Tüm zamanların en iyi bilimkurgu - felsefe kitabının filmini, basit bir çizgi filmden dönme, her bölümde 5 yaşındaki çocukların rüyalarındaki canavarların öldürüldüğü (+çıtır) diziye değiştin ya. Ağlarım. Gecenin bu saatinde anlamak zor oldu benim için :)[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Bivrip, 12 Ağustos 2004 02:47 tarihinde demiş ki: sıkıo beni ööle filmler sıktı bu konuşma yok bişi yok çok sıkıcı bence alla alla 2 adamın çölde kaybolduğu bir film vardı ve çölde yürüme sahneleri hiç kesilmemiş gibiydi 10 dk lık sadece yürüme sahnesi bi yerinde kafayı yiyordun . . . izlesene[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Buffy i sadece spike ve willow için izliyorum. Willow un hastasıyım :) Spike da en karizmatik herif dizideki..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Willow degilde Faith icin izlenir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Evet delyy katılıyorum.Faith mükemmel bir yaratık ya. Ehe tabi Buffy'nin kardeşini de unutmayalım[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 dün malcolm in the middle başlayana (solaris bitene) kadar beklediğim diziyi, bugün seyretmek istememem de ilginç bişey tabi. ama scrubs rulz tabi, ölürüm de izlerim. ya da ölmeyip izlesem daha iyi, lafın gelişi şeettim yani.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 buffy güzel ya tam gençlik filmi :p[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Yayın akışında scrubs yok yaf. Bittimi yada ne zaman yayınlıyacaklar. Yarım kaldı sezon kaçırmıştım izliyodum off off.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 scrubs'ın tekrarı yok geceeee! yooo! ne yapmaya çalışıyo bu cnbc-e'dekiler anlamıyorum ya. gitti güzelim scrubs bühü.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ne malcolm ne de scrubs war off[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Sıkıcı geceler...[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar