Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu an cnbc-e

b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

abi alla alla severim sevmem solarisi ya istedii kdr ünü olsun alla alla sıkıo beni ööle filmler sıktı bu konuşma yok bişi yok çok sıkıcı bence alla alla
ayrıca buffy i de ööle severek izlemiorum ama hiç deelse zamanımı geçirio sıkmadan[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner
Ardenia|Arama
Sosyal ağlarda paylaş

Tercüme: Tüm zamanların en iyi bilimkurgu - felsefe kitabının filmini, basit bir çizgi filmden dönme, her bölümde 5 yaşındaki çocukların rüyalarındaki canavarların öldürüldüğü (+çıtır) diziye değiştin ya. Ağlarım.
Gecenin bu saatinde anlamak zor oldu benim için :)[signature][hline]Himiney...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bivrip, 12 Ağustos 2004 02:47 tarihinde demiş ki:
sıkıo beni ööle filmler sıktı bu konuşma yok bişi yok çok sıkıcı bence alla alla

2 adamın çölde kaybolduğu bir film vardı ve çölde yürüme sahneleri hiç kesilmemiş gibiydi 10 dk lık sadece yürüme sahnesi bi yerinde kafayı yiyordun
.
.
.
izlesene[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Sosyal ağlarda paylaş

dün malcolm in the middle başlayana (solaris bitene) kadar beklediğim diziyi, bugün seyretmek istememem de ilginç bişey tabi. ama scrubs rulz tabi, ölürüm de izlerim. ya da ölmeyip izlesem daha iyi, lafın gelişi şeettim yani.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...