Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 yeni bölüm mü çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Aynen asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 MASKE ÇIKTI OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 wtf WTF WTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 spoilera al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 WTF korra gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 final yok artık bloodbend blok mu chi block mu onu bilmiyoruz ama halen, ya da ikisi aynı geyik ? ee yeni antagonist kim olacak ki LAN NIYE PATLATTIN ADAMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 HİÇ MUTLU DEĞİLİM NASI Bİ FİNAL BU ŞİMDİ, COOL STORY BRO ÇEKTİM İÇİMDEN RESMEN. PEFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 AVATAR STATEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 E ULAN AHAHAHAHAHAH simdi ne olacak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 SANIRIM BOŞALDIM SON SAHNEYE. TAHMİN ETTİĞİM 2 ŞEYDEN BİRİ DOĞRU ÇIKTI LAN KORRA VERİYO HERKESE GÜCÜNÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 HAHAHAHHA gördüğüm en kötü deus ex machina. "nothing of consequence happened." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 cCc aang reyis cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 KAFA ATACAĞIM final NIYE BU KADAR DANDIK BIR SON YAPAR BIR INSANÜ baww bendingim gitti 2 dk sonra HERKESE BENDEN BENDINK hey yarabbım asami mi baş kötü olacak babası mı battlestargalactica ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 NON BENDERLAR HALA HAKLI Kİ AMK BÖLE SON MU OLUR, TARRLOK PATLATIYO TEKNEYI FALAN. NE BU ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 link versin biri, yardırmış herkes biz merak içinde bekliyoruz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 live stream izledik biz daha düşmez hiç biyere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 link 31 e getirin izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 oha lar havada ucusuyo. cok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 amonun hikayesinden hiç hoşnut değilim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 adam gibi kalitede bulamadım 2 saattir. pm le paslarmısınız kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 demonoid de bir tane var ama hem seeder yok, hem de çift bölüm için 300 mb çok az geldi. /edit: piratebay e 720p düşmüş 664 mb ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 piratebaye giremiyorum alalala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 şu seriden bu kadar epic fail hadiseler görmeyi hiç beklemezdim: koca savaş gemileri geliyor, içinde firebenderlar, earthbenderlar, waterbenderlar var. yukardan geçen uçaklara karşı hiç bir şey yapmıyorlar. yapamıyorlar değil, yapmıyorlar. sanki yoklarmış gibi, hiç varolmamışlar gibi. hadi onu geçtim, bari gemiler patladıktan sonra karaya çıkıp tekrar toparlanıp karşı saldırı yaptıklarını felan göreydik... bu ne ya, cidden şaka gibi. hayır tamam amon'u ciddi bir tehlike olarak göstermeye çalıştıklarını anlıyorum da, her bölümde de amon'un "walk in the park" edasıyla dolaşması da cidden büyük, çok çok büyük saçmalık oldu. bu arada: amon ile tarlok'un kardeş olabileceği hakkındaki düşüncem doğruymuş şunlar da vardı: korra amon'la karşılaştığında waterbender olabileceğini kanıtlayacak bir faaliyette bulunmuyor, airbending master amon tarafından yakalanıyor, fleet'e yollanan mesajı amon intercept ediyor, katara'dan ders almış olan korra, bir bloodbendera karşı hiç bir şey yapamıyor, koca şehir birkaç çocuğa emanet en azından: eski avatarlarla karşılaşıyor. bari son bir-iki dakikaya sıkıştırmasalarmış off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 piratebaydekileri indirdim ben. fake onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar