Seele Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 isvecli bilim adamlarida erkek beyninin 100gr daha fazla oldugunu kanitlamislar. yanliz o bölümü erkekler ofsayt kurali icin kullaniyorlarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 az bile. benim hala anlamadığım pozisyonlar var. o 100 gramın 60 gramını ofsayt için kullanıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 delikanli olsaymis hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 sipeyskeyk said: ben olsam şöyle derdim, ben hayatı senin sesin, senin kokun, senin gülüşün, senin dokunuşun olmadan düşünemiyorum. Seninle doğdum, seninle büyümek, seninle yaşlanmak istiyorum. Benimle evlenir misin? ben bunu diyene kadar bekleyecek kızla evlenirim zaten lksajdalskjdlsad onunla nası doğdun? ensest alert?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 hadlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 bu işi yapan eleman olsam o vakit vaz gecerim kız sarıldı bıraktı o nea laa uxaktan lise arkadası puaabaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Sıcaklar iyi gelmemiş patilere. Tatil lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 romantik olmalı evlilik teklifi bu ne böyle karşıyaka-göztepe maçı gibi. iğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 vaniLLe said: Seele said: vaniLLe said: Seele said: kapris = türk kizi o mesajimdan kaprisli türk kizi imajini cikardiysan, sen de komplexli türk erkegisin o halde. tamam kizma hemen atarlaniyorsun üzüyorsun beni. Ayrica Ulmde mi oturuyorsun. asil atarlanan sensin be. ayrica atarlanilmayacak laf degil hani. cok kötü bi hakaret bence'' kaprisli türk kizi''. evet ulmde oturuyorum. son derece alakasız olucak ama ulmde oturan burçin adında yeşil mavi arası gözleri olan bi kız tanıyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 yok tanimiyorum, almancilarla cok alakam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 abov edit: sayfa döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ulm nere la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 stuttgart - münih civarlarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Maxuth said: son derece alakasız olucak ama ulmde oturan burçin adında yeşil mavi arası gözleri olan bi kız kedi tanıyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 vaniLLe said: yok tanimiyorum, almancilarla cok alakam yok. NASIL ALMANCILARLA Bİ ALAKAN YOK YA?! NASI YOK? şimdi almancılarla ilgili bir alakanı yazardım buraya ama henüz foruma yayıldı mı o geyik bilemiyorum o yüzden bırakıyorum. sen bilirsin ne diceimi. NASI YOK YA ALAKAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 hepsini okudum vanille haklı diğer herkes yanlış. kız olsam ve biri bana böyle evlenme teklifi etse arkama bakmadan kaçarım. ki hiç bi kızın da 30 tane barzonun benimle evlenirmisinnn ohohohoooo diye bağırdığı evlenme teklifine eriyip gitceğini sanmıyorum. anca ulan ayısın mayısın ama uğraşmıssın yinede emeğe saygı der lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 vaniLLe said: yok tanimiyorum, almancilarla cok alakam yok. SALKDAŞLSKDŞLSAKDAŞSLDKSA ABİ BENİM DE MESELA TÜRKLELER ALAKAM YOK YA, AMA 22 YILDIR TÜRKİYE'DEYİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Cystein said: vaniLLe said: yok tanimiyorum, almancilarla cok alakam yok. NASIL ALMANCILARLA Bİ ALAKAN YOK YA?! NASI YOK? şimdi almancılarla ilgili bir alakanı yazardım buraya ama henüz foruma yayıldı mı o geyik bilemiyorum o yüzden bırakıyorum. sen bilirsin ne diceimi. NASI YOK YA ALAKAN? oha neymis merak ettim. Olmadi öm at. Oda olmadi vanille sen söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 kız bu teklifi kabul etmişse tecnere kapak ilişkisi olmuştur bize mutluluklar dilemek düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Seele said: Cystein said: vaniLLe said: yok tanimiyorum, almancilarla cok alakam yok. NASIL ALMANCILARLA Bİ ALAKAN YOK YA?! NASI YOK? şimdi almancılarla ilgili bir alakanı yazardım buraya ama henüz foruma yayıldı mı o geyik bilemiyorum o yüzden bırakıyorum. sen bilirsin ne diceimi. NASI YOK YA ALAKAN? oha neymis merak ettim. Olmadi öm at. Oda olmadi vanille sen söyle. erkek arkadasim ''almanci'' onu diyo eheh . sen azcik daha cekirdek citlet. =P abi yok yani alamanci arkadas ortamim onu kastettim. hayatimda toplam 4-5 tane almanci arkadasim oldu. seni saymadim! sen cok farkli bir kombinasyonsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 itlik yapma lan :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 tamam seni kibrisli-almanci kategorisine aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 KIBRISLI ALMANCI ŞİŞMAN MERİÇ KATEGORİSİ AÇTIM ŞUANDA. ÜYELER: JAHREIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 SENI HIC BI KATEGORIYE KOYAMIYORUM CAN, O KADAR YAVSAKSIN :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 jahrein oyunda bile kendinden nefret ettirmeyi başardı.almanci yada kıbrıslıdan daha öte bişi bence o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar