Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

bütün classları bilmiyorum da, DK'yı çok şabalak ettim biraz düzeltelim adına çok fazla şey verilmiş :

Runic Empowerment *New* is now baseline - When you use your Death Coil, Frost Strike, or Rune Strike ability, you have a 45% chance to activate a random fully depleted rune. /

%10 olanlar %20, 5rp verenler 10 vermeye başlamış falan. blizzard'ın elinin ayarı yok ya nerfler yerin dibine sokar, ya bufflar hayvan yapar. DK'yı ne hale getiricekler çok merak ediyorum (çok büyük değişiklikler oldu)
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:

bütün classları bilmiyorum da, DK'yı çok şabalak ettim biraz düzeltelim adına çok fazla şey verilmiş :

Runic Empowerment *New* is now baseline - When you use your Death Coil, Frost Strike, or Rune Strike ability, you have a 45% chance to activate a random fully depleted rune. /

%10 olanlar %20, 5rp verenler 10 vermeye başlamış falan. blizzard'ın elinin ayarı yok ya nerfler yerin dibine sokar, ya bufflar hayvan yapar. DK'yı ne hale getiricekler çok merak ediyorum (çok büyük değişiklikler oldu)

paladine bak bide
Sosyal ağlarda paylaş

paladini asiri sacmalatmislar ama ya, aman depth katalim diye binbur sey eklemisler hele prot a hic gerek yoktu, CD larinda icine etmisler, bole amelelik olmus direk su halinde bile kullandigim her skille keybind yetistiremiyorum, catada heralde wow un ozel kazik mouseundan satin alalim diye bunu yapiyor serefsizler
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

paladini asiri sacmalatmislar ama ya, aman depth katalim diye binbur sey eklemisler hele prot a hic gerek yoktu, CD larinda icine etmisler, bole amelelik olmus direk su halinde bile kullandigim her skille keybind yetistiremiyorum, catada heralde wow un ozel kazik mouseundan satin alalim diye bunu yapiyor serefsizler

2 tuş oynuyodum şimdi efor sarfetçem :(((((((
Sosyal ağlarda paylaş

Arms warrior'a verilen talentlara bak lol.

Deadly Calm *New* - For the next 10 sec seconds, none of your abilities cost rage, but you continue to generate rage. / Instant, 2 min cooldown

Throwdown - Knocks the target to the ground and stuns it for 5 seconds

Lambs to the Slaughter has been revamped - After dealing a Mortal Strike, your next Execute, Overpower or Mortal Stike will cause 10/20/30% more damage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...