Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 melee class nasıl yapacak acaba? arkasına mı zıplayacak yoksa mountlar yan yana mı uçacak hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Mount'u hızlandıran bişey vardı sanırım bazen yanına yaklaşıyodu.YAda takip edip en son atladığı yerde kesiliyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 son videodaki şarkıyı söylebilecek varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 şu herifin şarkılara ayar oluyorum bitiriyor oyunun ahavasını aptal herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 0ne said: son videodaki şarkıyı söylebilecek varmı? Al Hirt - Green Hornet Kill Bill OST'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Spidee said: 0ne said: son videodaki şarkıyı söylebilecek varmı? Al Hirt - Green Hornet Kill Bill OST'i Terazine abandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 yeni patch geldi. indikten sonra paladin ile ilgili detaylar verecem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Wjo7gIyurkg http://www.youtube.com/watch?v=zRqVaewSRrE http://www.youtube.com/watch?v=m38uOikAIdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 server'lar gg hala. bu arada realmlist.wtf'de değişiklik yapmak da gerekiyor her patch'te; en alt satırda beta yazan yeri test diye değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 bütün classlara hayvan gibi revamp geldi shamanda gelsin bişeyler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Retri Paladin her revampla abarıyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 niye hep horde kısmında drama var? alliance kısmında hiç drama dönmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 bütün classları bilmiyorum da, DK'yı çok şabalak ettim biraz düzeltelim adına çok fazla şey verilmiş : Runic Empowerment *New* is now baseline - When you use your Death Coil, Frost Strike, or Rune Strike ability, you have a 45% chance to activate a random fully depleted rune. / %10 olanlar %20, 5rp verenler 10 vermeye başlamış falan. blizzard'ın elinin ayarı yok ya nerfler yerin dibine sokar, ya bufflar hayvan yapar. DK'yı ne hale getiricekler çok merak ediyorum (çok büyük değişiklikler oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Ooo rogueları sub backstab yapmak istiyolar galiba. Backstab now causes 175% weapon damage. Up from 150%. Shadowstep now causes 30% additional damage (up from 20%) but no longer reduces threat. bir de step'i rootda kullanılabilir yapsınlar. okey lets go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 BaaL said: bütün classları bilmiyorum da, DK'yı çok şabalak ettim biraz düzeltelim adına çok fazla şey verilmiş : Runic Empowerment *New* is now baseline - When you use your Death Coil, Frost Strike, or Rune Strike ability, you have a 45% chance to activate a random fully depleted rune. / %10 olanlar %20, 5rp verenler 10 vermeye başlamış falan. blizzard'ın elinin ayarı yok ya nerfler yerin dibine sokar, ya bufflar hayvan yapar. DK'yı ne hale getiricekler çok merak ediyorum (çok büyük değişiklikler oldu) paladine bak bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 zealotry çok can yakacak gibi duruyor. her crusader strike arkası %225 weapon damage vuran templar's verdict haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 paladini asiri sacmalatmislar ama ya, aman depth katalim diye binbur sey eklemisler hele prot a hic gerek yoktu, CD larinda icine etmisler, bole amelelik olmus direk su halinde bile kullandigim her skille keybind yetistiremiyorum, catada heralde wow un ozel kazik mouseundan satin alalim diye bunu yapiyor serefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Viktor said: paladini asiri sacmalatmislar ama ya, aman depth katalim diye binbur sey eklemisler hele prot a hic gerek yoktu, CD larinda icine etmisler, bole amelelik olmus direk su halinde bile kullandigim her skille keybind yetistiremiyorum, catada heralde wow un ozel kazik mouseundan satin alalim diye bunu yapiyor serefsizler 2 tuş oynuyodum şimdi efor sarfetçem :((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 diyen adam elemental shaman oyniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 çünkü blizzardın aptal devleri yüzünden oyundaki en düşük dps enhance da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 olm çok özledim ya wow geyiklerini :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Arms warrior'a verilen talentlara bak lol. Deadly Calm *New* - For the next 10 sec seconds, none of your abilities cost rage, but you continue to generate rage. / Instant, 2 min cooldown Throwdown - Knocks the target to the ground and stuns it for 5 seconds Lambs to the Slaughter has been revamped - After dealing a Mortal Strike, your next Execute, Overpower or Mortal Stike will cause 10/20/30% more damage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 BabacumMostors said: niye hep horde kısmında drama var? alliance kısmında hiç drama dönmüyor cidden ha.tyrande falan yok gibi oyunda. biraz aksiyon olsun lan. ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=vDTvRaIuoz4&feature=player_embedded AHAHAHAHAHAHAHAHAH ARTHAS = MAN CHILD ZAAAAAAAAAAAAAAA +rep +rep +rep bide 2.00 civari THIS WAS MERELY A SETBACK!!!!!!!! OLOLOLOLOLOLOL http://www.youtube.com/watch?v=Wjo7gIyurkg&feature=related OGRE HEADED FOOOL DERP DERP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 bu arada ciddi ciddi bitch diyor lan sylvanasa ahahahah http://www.youtube.com/watch?v=X-alrxJ5vBU CATACLYSM IS DA NEW SHEEEEEEEEAAAAAATT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar