nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Topik kayıplarda, ben buraya yazayım hazırlık maçıyla ilgili bilgi falan, sonra topik kurtarılırsa birleştirirsiniz :) Homberg karşısında 2-0 öndeyiz. İlk 12 dakikada geldi goller Mehmet Batdal ve Serdar Özkan'dan. Serdar'ın gol güzeldi, 90'a yolladı topu. Batdal da fizik gücünü kullandı zorla kafa vurdu attı :D Çok üstün oynuyoruz da rakip çok kötü tabi =D edik: nedanko fenerli galiba Fenerbahçe konusu duruyo (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 lan forum noldu bende benim internet kafayı yedi sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Arda attı 3 oldu =D Batdal gazi oldu ekikiki :P Sakatlandı adam hazırlık maçında ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 3-5 gidiyoruz gene yeto takımlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 nileppezdel said: Arda attı 3 oldu =D Batdal gazi oldu ekikiki :P Sakatlandı adam hazırlık maçında ya :(kim sakatlandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Çok sağlam bir hate mail geliyor benden Galatasaray.com'a ... Aydın Doğan bile maç yayınlayabilirken kaç tane kullanıcıya yayın veremiyor bu yetolar anlamıyorum. Yarın gündüz telefonla da ararım ben bu şerefsizleri, 3 kuruş paraya kıyıp adam gibi bir server tutamamış gerzek herifler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 batdal sakatlandı, baros da sakatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 UniRoss said: Çok sağlam bir hate mail geliyor benden Galatasaray.com'a ... Aydın Doğan bile maç yayınlayabilirken kaç tane kullanıcıya yayın veremiyor bu yetolar anlamıyorum. Yarın gündüz telefonla da ararım ben bu şerefsizleri, 3 kuruş paraya kıyıp adam gibi bir server tutamamış gerzek herifler... Ben Osman Tanburacı'ya attım da bugün adam olmuşlar, şöyle bi yazı koymuşlar: said: Galatasaray.com üzerinden GSTV yayınını izlemekte sorun yaşayan taraftarlarımız Windows Media Player üzerinden File/Dosya menüsünden URL aç /OPEN URL mms://85.111.3.55/gstv linkinden kullanıcı adı ve şifrelerini girerek yayına ulaşabilirler. şunu denersen gaatasaray.com'a girmeden izleyebiliyorsun sanırım. Ben denemedim, önceden girmiştim siteye de sen bi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 4-0 Mustafa Sarp =( gitsin şu adam, atmasın gol falan.. Sonra kendine güveni geliyo Baros'un falan toplarına atlayıp golleri kaçırıp saç baş yolduruyor. Hep geride çakılı oynasın kalcaksa. Uf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 peki nasıl üye olunacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Maç bitince üye olursun :D gerçi sms'le de üye olunabiliyor sanırım.. Aha 5-0 oldu Ahmet Kesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 sırada fener var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 mustafa sarp geçen senede attı hep bu zamanlarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 @nilep teşekkürler kız arkadaşımda kalıyorum bikaç gündür digitürk yok burda :( neyse hafta sonu dönüyorum zaten biter bu çile. Bu arada söylemeye utanıyorum ben seviyorum Sarp'ı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Ben galatasaray.com'dan üye oldum da digiturkte de izlemek için ne yapmam lazım? GSTV için hiç iletişim organı yok resmen kulübün :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 digiden alman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Gazetede yine 4-0 okuyunca ya gecen gunun haberi degil mi ya oldum. Megersem yine 4 tane cakiyormusuz. Hadi bakalim, boyle dusuk seviye takimlara karsi masturbasyonumuz ne zaman bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 aquila said: digiden alman lazım işte bu çok saçma geldi bana neden 2 kere para vereyim ki kanala üye olmuşum zaten, onu bu üyeliğin bilgilerini vererek digiye de geçirtebilsem iyi olurdu. netten devam artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 4 değil ama 5. lan ara digiyi sor, biz nerden bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Ne bileyim uniross öyle hem netten hem digiden izleyebiliyosa vardır heralde bir şeyi de kulüp daha iletişim kurulabilir olmalı, bi de FBTV beleşken peeh =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 git fbtv izle o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 2 sine de bastım parayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar