Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 sezonu genel tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Topik kayıplarda, ben buraya yazayım hazırlık maçıyla ilgili bilgi falan, sonra topik kurtarılırsa birleştirirsiniz :)

Homberg karşısında 2-0 öndeyiz.

İlk 12 dakikada geldi goller Mehmet Batdal ve Serdar Özkan'dan. Serdar'ın gol güzeldi, 90'a yolladı topu. Batdal da fizik gücünü kullandı zorla kafa vurdu attı :D

Çok üstün oynuyoruz da rakip çok kötü tabi =D

edik: nedanko fenerli galiba Fenerbahçe konusu duruyo (:P)
Mesaj tarihi:
Çok sağlam bir hate mail geliyor benden Galatasaray.com'a ...
Aydın Doğan bile maç yayınlayabilirken kaç tane kullanıcıya yayın veremiyor bu yetolar anlamıyorum.
Yarın gündüz telefonla da ararım ben bu şerefsizleri, 3 kuruş paraya kıyıp adam gibi bir server tutamamış gerzek herifler...
Mesaj tarihi:
UniRoss said:

Çok sağlam bir hate mail geliyor benden Galatasaray.com'a ...
Aydın Doğan bile maç yayınlayabilirken kaç tane kullanıcıya yayın veremiyor bu yetolar anlamıyorum.
Yarın gündüz telefonla da ararım ben bu şerefsizleri, 3 kuruş paraya kıyıp adam gibi bir server tutamamış gerzek herifler...

Ben Osman Tanburacı'ya attım da bugün adam olmuşlar, şöyle bi yazı koymuşlar:

said:
Galatasaray.com üzerinden GSTV yayınını izlemekte sorun yaşayan taraftarlarımız Windows Media Player üzerinden File/Dosya menüsünden URL aç /OPEN URL mms://85.111.3.55/gstv linkinden kullanıcı adı ve şifrelerini girerek yayına ulaşabilirler.

şunu denersen gaatasaray.com'a girmeden izleyebiliyorsun sanırım. Ben denemedim, önceden girmiştim siteye de sen bi dene
Mesaj tarihi:
4-0 Mustafa Sarp =(

gitsin şu adam, atmasın gol falan.. Sonra kendine güveni geliyo Baros'un falan toplarına atlayıp golleri kaçırıp saç baş yolduruyor. Hep geride çakılı oynasın kalcaksa. Uf :(
Mesaj tarihi:
@nilep teşekkürler kız arkadaşımda kalıyorum bikaç gündür digitürk yok burda :( neyse hafta sonu dönüyorum zaten biter bu çile.

Bu arada söylemeye utanıyorum ben seviyorum Sarp'ı :P
Mesaj tarihi:
Gazetede yine 4-0 okuyunca ya gecen gunun haberi degil mi ya oldum.

Megersem yine 4 tane cakiyormusuz. Hadi bakalim, boyle dusuk seviye takimlara karsi masturbasyonumuz ne zaman bitecek.
Mesaj tarihi:
aquila said:

digiden alman lazım

işte bu çok saçma geldi bana neden 2 kere para vereyim ki kanala üye olmuşum zaten, onu bu üyeliğin bilgilerini vererek digiye de geçirtebilsem iyi olurdu. netten devam artık :(
  • Yeni Oluştur...