Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 sezonu genel tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Topik kayıplarda, ben buraya yazayım hazırlık maçıyla ilgili bilgi falan, sonra topik kurtarılırsa birleştirirsiniz :)

Homberg karşısında 2-0 öndeyiz.

İlk 12 dakikada geldi goller Mehmet Batdal ve Serdar Özkan'dan. Serdar'ın gol güzeldi, 90'a yolladı topu. Batdal da fizik gücünü kullandı zorla kafa vurdu attı :D

Çok üstün oynuyoruz da rakip çok kötü tabi =D

edik: nedanko fenerli galiba Fenerbahçe konusu duruyo (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Çok sağlam bir hate mail geliyor benden Galatasaray.com'a ...
Aydın Doğan bile maç yayınlayabilirken kaç tane kullanıcıya yayın veremiyor bu yetolar anlamıyorum.
Yarın gündüz telefonla da ararım ben bu şerefsizleri, 3 kuruş paraya kıyıp adam gibi bir server tutamamış gerzek herifler...
Sosyal ağlarda paylaş

UniRoss said:

Çok sağlam bir hate mail geliyor benden Galatasaray.com'a ...
Aydın Doğan bile maç yayınlayabilirken kaç tane kullanıcıya yayın veremiyor bu yetolar anlamıyorum.
Yarın gündüz telefonla da ararım ben bu şerefsizleri, 3 kuruş paraya kıyıp adam gibi bir server tutamamış gerzek herifler...

Ben Osman Tanburacı'ya attım da bugün adam olmuşlar, şöyle bi yazı koymuşlar:

said:
Galatasaray.com üzerinden GSTV yayınını izlemekte sorun yaşayan taraftarlarımız Windows Media Player üzerinden File/Dosya menüsünden URL aç /OPEN URL mms://85.111.3.55/gstv linkinden kullanıcı adı ve şifrelerini girerek yayına ulaşabilirler.

şunu denersen gaatasaray.com'a girmeden izleyebiliyorsun sanırım. Ben denemedim, önceden girmiştim siteye de sen bi dene
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...