fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 oha pis nazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 http://www.enfal.de/lubnan.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 fede said: oha pis nazi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 nazi degilim lan. hepsi bana denk geliyo lavuklarin. 3 sene önce de vardi bi tane, özel matematik dersi aldigim fasli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 fede cahil bilmiyor ki. naziler araplari nasil seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 vaniLLe said: nazi degilim lan. hepsi bana denk geliyo lavuklarin. 3 sene önce de vardi bi tane, özel matematik dersi aldigim fasli. arapların matematik dünyasındaki üstünlüğü 1000 sene önceydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 dedi fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 eed haklisin. artik beyinlerini degil baska bi uzuvlarini kullaniyolar matematikte dahi. OH YEAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 araplar insan görmemiş tipler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 vaniLLe said: ahaha fede. 34 yasinda abaza lübnanliyi napicam allasen. gelen bütün müsterilere asiliyo. sonra laf sokunca da SADECE GÜZEL OLANLARA BAKIYORUM MESELA bidi bidi *beni tarif ediyo burda* allahin tifili. araplari sevmiyorum. derdi bu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 mehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 haftasonu yaklasiyor ve yapacak hic bir planim yok. bol bol spor yapicam artik. Semester baslasada okula gitsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 vaniLLe said: of ders+ is zor oluyomus baya. neyse zoru basardigimi göstericem ama, bunu buraya yaziyorum (oh gaz) bu 3-4 gün fulltime caliscam hatta =( 10 saate bile cikabilir. im dat. ben o sapik lübnanliyi görmek istemiyorum. Hoşgeldiin ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 püsü azdı. beyin silkiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Eylüle kadar uyusam ne iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Günlük ev çokzel oluyo lan, az bi işi kaldı, harbi eve benzedi diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 günlük yapmam gereken bi sürü şey vardı hepsiciği yalan oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Dilancığım çok çok teşekkür etti bugün günlük eheh, pek bi hızlıymışız, süfermişiz falan filan ^_^ En birinciyiz demek istedim, demedim ama :P. Akşama özlem gidericiiz, gelin adayımızı sıkıştırıcaz falan. Pek bi eğlenceli olucak gibi :D güccük sırlar xoxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 volta? arya? hisa? pruva? kelimelerin arasında kayboldum.lanet ötesi amatör denizcilik belgesi sınavı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 abvblizzard said: vaniLLe said: ahaha fede. 34 yasinda abaza lübnanliyi napicam allasen. gelen bütün müsterilere asiliyo. sonra laf sokunca da SADECE GÜZEL OLANLARA BAKIYORUM MESELA bidi bidi *beni tarif ediyo burda* allahin tifili. araplari sevmiyorum. derdi bu aslında. ahaha ekmek cözdü. -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar