Serserie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Oyunu ilk çıktığında almıştım, bir süre(1 aydan kısa) oynadıktan sonra wowa geri dönmüştüm. Şuan wowdan fazlasıyla sıkıldım(4-5 aydır aktif oynamıyorum ve cataclysmde dönmeyi düşünmüyorum) Pvpciyim, wowda 2.2k-2.5k~ ratede takımlarım vardı.Aion oynadım bidaha asya tabanlı oyun almaya tövbe ettim. Bunlar göz önünde bulundurularak warhammera dönmemi tavsiye eder misiniz? (Benzer konular açılmış olabilir ama durumlar büyük ihtimalle farklıdır. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 şahsen ederim, pvp olarak halen eğlenceli oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Pvp seviyorsan her türlü zevk alırsın.Bunun için çok güçlü bir karaktere de ihtiyacın yok.Casual olarak da takılabileceğin bir oyun. Aion bence de bi faildi ama gw2'den umutluyum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ben değil ama yakın bir arkadaşım oynuyor. kendisi 4 sene önce wow'da rank 14 shadow priest kasmış biriydi. honor sistemi değişip herkese verilince hwl setleri bırakmıştı wow'u haha. çıktığından beri de warhammer oynuyor, zerre pve yapmadan çok da güzel oynanıyor diyordu kendisi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serserie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 eğer dediğiniz gibiyse bir şans vermeye değer sanırım. 1 hafta önce wow hesabımı açtım ama 3 günde bir girmek aklıma geliyor ve ondada 2 dk durup çıkıyorum. Sanırım artık arenadan hevesimi aldım, bgler ise aptal bebeler yüzünden çekilmez oldu.(Nerde o eski world pvp diyorum hala, sabahtan akşama yaptığımız baskınlar, planlar....) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 gel hocem gel, bende basliyorum. hatta kargoya verilmis collectors editionum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 bu oyunda world pvp yok diye biliyorum ben ama ona dikkat et. yamuluyorsam düzeltsin biri tabi. yine wow gibi instanced değil mi pvp scenario falan filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 word pvp yok :P. Abi oyunun olayı bu zaten. Wow da pve yok de aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 o kadar yanlış bi cümle ki oyunun olayı world pvp zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 o biraz "suda h2o yok" demek gibi olmuş. :P hadi biraz daha yüklenelim ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 collectors edition geldi simdi, adamlar efsane icerik yapmislar helal. 5kg fln zaten sanirim kutunun agirligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 serverlarda problem mi var yoksa benim cd vs mi bozuk patch yapamiyorum, serverdan patch bilmemne dosyasi cekilemedi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 proxy fln mı var bağlandığın yerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 proxy fln yok muhtelen 2.cd bozuk geldi bana, 2cdyi yuklerken bayagi iskence cektiydi alet simdi client ile oyunu indiriyorum da kaplumbaga hizinda ilerliyor o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 2 gün önce arkadaş 400 le çekiyodu. zaten bağlantısı o. Client boyutlarının farklı olduğunu öğrenincede, bende yeniden çekeyim dedim. Aynen, cumartesi pazara denk geldi diye sanırım 30k larda indiriyor. Ttnet sağolsun. Hafta sonu yurt dışı işkence oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar