Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fast food markaları isim lazım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar, dünya çapında gıda sektöründe ünlü, fakat Türkiye'de olmayan yerleri sayabilir misiniz aklınıza gelen neler var? Sbarro, Popeyes, Arby's, Burger ve Mc gibi. Çok değil, 2-3 tane yeter, aklımda bir şey var.
Hani avrupa veya amerikada deli gibi giden, türkiyede de olsa dediğiniz yer var mı?
Mesaj tarihi:
her türk genci hayali :)

100 bin doları bulucam franchising alcam.dükkanları onlar dekore ediyor ztn.türkiyede olmayan birşeyi getiricem :)

lafım sana değil tabi.bende bi ara bulduydum starbaksımsı birşey

şans işi.yurtdışında her çok sevilen burda sevilmeyebilir

orda fazla populer olmayan burda olabilir.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

amerikada bu firmalara saldırı düzenleyip fayt klab havası yakalayan bi örgüt lideri olacaksın?

kacagini yapcak bende
arby's mesela abry's olcek. cin mantigi.
Mesaj tarihi:
senko said:

dasaaa said:

amerikada bu firmalara saldırı düzenleyip fayt klab havası yakalayan bi örgüt lideri olacaksın?

kacagini yapcak bende
arby's mesela abry's olcek. cin mantigi.

Ben ihbar ederimki direk.
Mesaj tarihi:
izmir alsancakta Burger Turk açtılar amblemi, tabelasının rengi, yazıları,koltukları herşeyiyle burger king çakması yakında kapanır ama hatta kapanmıştır belki şimdiye :P
Mesaj tarihi:
said:
ama piyasa doydu markaya. Bir cok ülkeden fazla fastfood seçeneği var türkiye'de artıkın.

artık ya geleni çok kazıklayan marka satar ya da bütçeye oynayan marka satar gibi geliyor bana.
Mesaj tarihi:
onu ben de anlamıyorum.. hem daha sağlıklı olsa gerek diğerlerine göre.. gerçi porsiyonlarını %10-15daha büyütmeleri lazım bence..

bi de evlere servis.. şimdi sipariş vereyim desem yok =( bi beylikdüzünde var sanırım siparişli..
  • Yeni Oluştur...