Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Arkadaşlar, dünya çapında gıda sektöründe ünlü, fakat Türkiye'de olmayan yerleri sayabilir misiniz aklınıza gelen neler var? Sbarro, Popeyes, Arby's, Burger ve Mc gibi. Çok değil, 2-3 tane yeter, aklımda bir şey var. Hani avrupa veya amerikada deli gibi giden, türkiyede de olsa dediğiniz yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 her türk genci hayali :) 100 bin doları bulucam franchising alcam.dükkanları onlar dekore ediyor ztn.türkiyede olmayan birşeyi getiricem :) lafım sana değil tabi.bende bi ara bulduydum starbaksımsı birşey şans işi.yurtdışında her çok sevilen burda sevilmeyebilir orda fazla populer olmayan burda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 franchising almayacağım işte, başka uçuk bir plan var kafamda. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 amerikada bu firmalara saldırı düzenleyip fayt klab havası yakalayan bi örgüt lideri olacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Jerry's Taco Bell Chipotle Sahanelik sirasina gore dizdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 dasaaa said: amerikada bu firmalara saldırı düzenleyip fayt klab havası yakalayan bi örgüt lideri olacaksın? kacagini yapcak bende arby's mesela abry's olcek. cin mantigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 o tip bir şeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 mexican fast foodu yok gerçektende. bir chipotle, qdoba fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 hmm KLG http://www.hot-screensaver.com/wp-myimages/klg-empty.jpg ama bence tr'ye kung-fu yu getirin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 senko said: dasaaa said: amerikada bu firmalara saldırı düzenleyip fayt klab havası yakalayan bi örgüt lideri olacaksın? kacagini yapcak bende arby's mesela abry's olcek. cin mantigi. Ben ihbar ederimki direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 e=mc^2 beyine iyi gelen fastfood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 maskotu mcdonalds seysi oldugu bi burger king guzel gider bence icecek olarakta pepsi kablarinin icinde coca kola verin mindfuck yasasin gelenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 wendy's var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 vardı baya eskiden, şimdi yok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Krystal gerçi Krystal daha çok florida'da ünlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 in-n-out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 izmir alsancakta Burger Turk açtılar amblemi, tabelasının rengi, yazıları,koltukları herşeyiyle burger king çakması yakında kapanır ama hatta kapanmıştır belki şimdiye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 dasaaa said: e=mc^2 beyine iyi gelen fastfood yan etkisi var ama çoğusunda kellik yabıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Wendy's i geri getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Quick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Şöyle birşey söylemişti azmo. ama piyasa doydu markaya. Bir cok ülkeden fazla fastfood seçeneği var türkiye'de artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 wendy'S iyi fikir. dükkan burger gibi bişi bile tuttuysa istanbulda her şey tutar argadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 said: ama piyasa doydu markaya. Bir cok ülkeden fazla fastfood seçeneği var türkiye'de artıkın. artık ya geleni çok kazıklayan marka satar ya da bütçeye oynayan marka satar gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 şu ülkede arby's tutmadı ya, en çok ona şaşırıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 onu ben de anlamıyorum.. hem daha sağlıklı olsa gerek diğerlerine göre.. gerçi porsiyonlarını %10-15daha büyütmeleri lazım bence.. bi de evlere servis.. şimdi sipariş vereyim desem yok =( bi beylikdüzünde var sanırım siparişli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar