Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 o sorun bende de oldu ama duzeldi bi gun sonra. lol official siteleri ve oyunun kendisi acilmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 2k rp gelmiş bana lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 sdfgfsdjsdhgf ahahahhahahaha offff said: Teemo is awesome because if you forget that you were playing League of Legends, he'll just turn invisible. On top of that, you can just litter mushrooms around everywhere and it'll look to the untrained eye like you're actually participating. He does good damage, he's fast (so he can get away), and that stealth is just amazing for being baked, because if you get distracted for any period of time, you're still A-OK, my friend. Cuz nobody can see you now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 haha çok iyi pros/cons falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Ve weste geçiyorum bu akşam. Bye bye kurwa kurwa ve balkan gençleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 gençler serverlar mı patlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 AKALI IZ BACK. ŞÜKÜRLER OLSUN GAVUŞTURUNA YARABB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Kaeda nın dediği gibi West server = A server with full of noobs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Vingthor said: AKALI IZ BACK. ŞÜKÜRLER OLSUN GAVUŞTURUNA YARABB patch notes da bişi göremedim akaliye dair ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Deathblade said: Kaeda nın dediği gibi West server = A server with full of noobs east rezalet ya westin gozunu seveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 hecarim oynaması baya keyifli, alıyorum trinity force'u, sonra ordan oraya koştur dört nala ehuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordomavi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 NA serverinde oynayanlar var mı? beni ekleyebilir oynayan varsa. MystichBrd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 veigar oynuyorum allahım nasıl zevkli adeta bir medea http://4.bp.blogspot.com/-2KNBajKrcH8/TdUFnjvLa9I/AAAAAAAAAKQ/uCr2cRdXcpA/s1600/fhacaster35.jpg I AM EVIL STOP LAUGHING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Az önce lvl1'den itibaren 4v5 olan bir oyun aldım. Uzun süredir olmuyordu, +1000 win'e sahip adamlara geldikten sonra kaybetmiyorlar tabii tek adam eksik olunca. Ama oyun boyunca, oynadığım Ashe ve harita boyunca akan ultileri vardı. Oyunda başında "20 min surrender" gören bünyem, 30 min'de surrender yaptırınca duygulandı. Uzun süredir en zevk aldığımda oyundu. Edit: 3v5 oyun almışlığımızda var ama sıkar o 1000 win mertebesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 bende ilk defa bu tarz oyun oynuyorum daha 10 level oldum, akali aldım oynaması baya eğlenceli, oynanışı akali tarzında başka tavsiye edebileceğiniz champion var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Akali gördüğümde alt+f4 basmak istiyorum. Benzerlerini görmesen daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Akali gibi kombolu riven var. Jax ta olabilir. Ama riven daha iyi keza Westrice da akaliden riven'a döndü. Akali için Westrice videolarını izle, rehberlerini oku faydası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 yeni bi guidebook player doğuyor.. hacı oyna kendin çöz, yenişemediğin bi yer varsa okur izlersin ama miniondan farkı kalmıyo birebir bu adam böyle yapıyo diye izleyenlerin. o adamın ilk yaptığı şey o yaptıklarını düşünmesi sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 eheh kaede :D gireyim bi el veigar atayım, canımı çektirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 ashe 7/1/8 lol nabz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 warlord shen aldım çogiyi skin eheueh rp bitmeseydi keşke yani galio skinde iyiymiş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 veigar çok güzel ya arcane mage diyicem ondan bile öte nükleer mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 param olsun shen istiyom artık yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 10 maçlık ip boost gelmiş. neden gelmiş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar