Kaede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 full ap runeları + ringle başlayan bi yorrick geldi geçen karşıma aids Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 ben bu yüzden lens kanseri oldum. yoriki beleş yapan kafalarına sıçayım. delirtiyo abi. pislik ağzını kırdığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 yorcik çok çok iyi abi.bufftan önce leş gibiydi ezberlemiş millet yorick sux diye bu aralar top tier direk.prolar ya banlıyor ya pickliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 İlginç yorick ya , denedim bi kere zevkliydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 alas poor yorick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Ne diyosunuz yeni dragon wannabe hatuna , alınır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 lanet olsun adamım wow hesabım frozen once again. hala easttemisiniz? kaede oynuyo mu? oynuyosa west mi? bloodhail nerdesin abi? nidale akıyorum gelin. spear ile baron çalan bi insanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 kaede söz jarvan almıcam, aldırtmıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 eastteyim ben halen bayağı weste geçen var yeni favorim leblanc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 gel weste panpa.. pro leblanc gösteririm az :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 TheRiverBelow said: lanet olsun adamım wow hesabım frozen once again. hala easttemisiniz? kaede oynuyo mu? oynuyosa west mi? bloodhail nerdesin abi? nidale akıyorum gelin. spear ile baron çalan bi insanım Ben bu aralar fazla oynuyamıyorum da, sen de yoksun. East'te misin hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 sonaya bayıldım ama amele team çıkmaması gerekiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 west :< abi. ne zaman oyun oynamaya kalksam 200mse çıkıyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 sendemi weste geçtin brütüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 öyle bi alıcam ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bu heriflerin yeni modası da default skini leş yapıp release skinlerini düzgün yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 newsdeki resme hiç benzemiyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Maksat para kazanmak default skin imba olursa kimse skin almaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 HNNNGGGH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 oynadım 2 el. ccsi yok,closerı ulti ama yakaladı mı iyi dayak atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 bi gaz bende aldım da kullanmak nasip olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 geri döndüm ben de graves alayım ilk sonra buna bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Ben aldım , baya oynadım 10 oyun civarı . Şunu söyleyebilirim , yok tanky dps yok bilmem ne dps olayı hikaye. Tank dps yaptığın zmn bi halt edemiyosun ( ha eden eder ben edemedim) Pure dps build yaptım PD , IE vs .. çok daha güzel oldu . Bi de bi boktan yanı var , ultisini açtığınız an ölüyo veya öldürüyosunuz , girdim araya kesemedik kaçtık olayı yok yani , çünkü herkes sizi nukeluyo büyük targetlık zor iş abi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 tanky de yapılıyor as kasarsan biraz en önemlisi jungle ama direk jungler oynayın inanılmaz hızlı temizliyor ormanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 akaliden sonra katarinayı aldım bende ,carry ap güzel hoş ama çok fragile inanılmaz ,hatta en arkadan girip en arkada bitirdiğim için combatlarda ks ks steal reröre nab laflarına maruz kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar