DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 1-2 aydır oynamıyorum sanırım. major değişiklik var mı? yoksa yeni anakart gelince devam edicem. varsa da edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 vayne ne zormuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 vayne oynıycaksan yanına taric alıp bot lane go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 vayne zorda 5 maç attım vayne alıp. ilk 3 maç 1-2 kill alıp ortalama 7-8 kere öldüm böle. sonra item falan öğrenince elim alışınca en son 12-2 mi ne yaptım. şaka gibi hiro abi ne vuruyor o arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ya kaçma skilli yok. tumbledan sonra vurmadan cdye girmemesine alışamadım bi türlü. teamfightta da takım malsa direk yalan oluyor. hatta teamfightta eğer takım baya kordine değilse direk yalan oluyor.bit kadar aa rangei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Vingthor said: ben dayakçı severim ya. olaf mesela şu anda favorim. baltası var. teknoviking dansı yapıyo. viking. vuruyo. balta fırlatıyo. arassalötesi diğerine bakayım ya panth dene belki seversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 panth daha ganker ya, asık dayakcıları dövemiyo mesela. en dayakcı jax ama ya, lore2u bile öle, o kadar dayakcıkı enrflüyolar adamı lambayla dövülşmek zorunda falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 olm siz niye eastte oynuyosunuz? ruslarla oyun mu oynanır? geçsenize weste beraber atalım cüce ve tiranuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 branda çok sağlam bir skin vermişler gift. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 cüce valla weste geçelim en azından ingilizce biliyodur angrygermankidler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 sleepingdeath said: branda çok sağlam bir skin vermişler gift. nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 west daha lamerdir abi bence, swe kidler germen kidlerle fransızlarla uğrasıcağımıza, delikanlı stalingradın cocuklarıyla oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 biz gökçenle her akşam oynuyoruz ruslarla.gelin premade çıkaralım kafayı yiycez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Beni ekleyin bir süredir oynamıyordum, kanalda da kimse kalmamış. Bloodhail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 senin nickin ne tirani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Akşama oyun varsa benide yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Masteryler serverda tutulmuyor muydu ya? Silinmiş hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 lokal masteriler runepageler serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 west e geçseniz de aksaydık yahu. öyle lamer çocuklar olmuyo ztn sizde benim gibi muhtemelen geceleri oynuyorsunuz. o zaman hiçbiri yok ve en azından ing anlıyolar : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Bu west east ayrımı olmadan önce bir sürü kişi eklemişti sonra wesstte kimseyi göremedim ben. Biri nickleri falan toplasın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 benim nik ne dur bakiyim lasttwoeeks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 i3attery - east Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Abi eastte olanlar beni de ekleyebilir, nick : Züpürge :P bu aralar çok giremiyorum ders yoğunluğumdan dolayı, vakit buldukça girmeye çalışıyorum, premade olayı mükemmel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ekliyorum full kaede senin ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Weste geçin bence. Sıfır flame tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar