Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Masquerade said: bulamadim guzel bir melee hero. -.- xin, jax, poppy, tryn. seç beğen al direk 4'üde ucuz, xin ve jax açık ara tercihimdir. Edit : mesaj attım pardon ... Edit 2 : Kaede, oyundan sonra direk yorum bekliyorum alırım acımam bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 evet yorum yapıyorum WHY CANT I HOLD ALL THESE WINS güzel hero olmus oynaması da çok zevkli ad personified Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Oh süper alırım bende akşama. Birde aklınızda olsun ekim sonu geliyor herkes kasada +10k ip bulundursun "hallowen day" muhabbetine rune'lar çılgın indirime girer gene, quintleri toplarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Kaede said: sivirle nasus ratedda alınca direk çıkmıyorlarmı o oyundan ben çıkıyorum sivir pickleyen görürsem takımdan küfreder çıkarım hatta haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 evet çok güzel olmuş riven. ilk görüşte - cdr, ad, aspd çok iyi ayarlamak lazım. herhangi birine çok abanmayın. move speed ve slowda lazım. exhause oluyorda erken movespeed için quint kullanabilirsiniz - resource mekaniği olmadığı için cdr çok mantıklı geliyor ama aspd yetişemezse runic blade stackleri boşa gidiyor. deminki oyunda oldu bana mesela. lvl11 de 40% cdr vardı ama aspd yetişemediği için hep gimped oynadım - bot seçimini iyi yapın itemlarınıza göre. çok fazla stata ihtiyaç duyduğu için cdr boots mantıklı geliyor ama tenacityyi çok salak itemlardan almanız gerekiyor builde uymayan. ya çok geç alıyorsun cc den gidiyorsunuz ya erken alıyorsunuz build patlıyor. mercury alırım herhalde bi sonraki oyunda - oyun başı iyi jungler olmaz ama wriggledan sonra dümdüz ediyorsunuz ormanı çok hızlı bi şekilde - adyi sallamayın. ratioları çok iyi - ultiyi erken açın, shockwavei çok geç atmayın - ministun ve knockbacklere çok güvenmeyin. çok kısa sürüyorlar - bayağı kovalama potansiyeli var ama yeteri kadar hızlı değil hele arada kapatılacak biraz mesafe varsa. adam kovalarken dikkat edin çünkü kovalamak için hem escape tool/shield, hemde main dmg combonuzu harcıyorsunuz bayağı iyi hero. eğlence/ulaşılabilirlik/güç dengesini iyi ayarlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 hatta troll pick yapıyorum bazen cıksınlar direk çok fail pick oluyor rated oyunlarda kayle sivir birebir =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Masquerade said: meh. abilityleri okudum iyi gibi geldi eve yalanmis o zaman. bir de youtubedaki videolar fenaydi ama nerflenmis demek ki. bulamadim guzel bir melee hero. -.- irelia acaip güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Kaede said: evet yorum yapıyorum WHY CANT I HOLD ALL THESE WINS güzel hero olmus oynaması da çok zevkli ad personified hahahah id ver yeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 demetori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Tryndamere denen bebe herosunu kaldırmadıkları sürece oynamama kararı aldım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Bu başlıkta kaçıncı kez denmiştir. Stun + Ignite diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Alcest said: Tryndamere denen bebe herosunu kaldırmadıkları sürece oynamama kararı aldım oyunu http://c1109.hizliresim.com/11/9/16/12930.jpg TIHIHI O 10 kill'i de baselerinde adam alayım, 1v5 hepsini keseyim derken verdim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Karşıda 3 heal var, baştan fail olmuşlar zaten. Ki xin'in kastığı 2 black cleaver, corki'nin lich bane'i ve de fiddle'ın lantern'inden bahsetmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 lichbane + triforce ohahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 oha fiddle lantern almış AHAHHAHHAAH kimlerle oynuyosunuz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Yok abi bildiğin op adam zaten 2 tane item çıkınca deli gibi dps yapıyo ultiyi hiç söylemiyorum zaten hele takımında birde hafif feeder varsa vay haline uğraş dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 normal oyunlar çok sux gerçi rankedda yeto dolu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 http://i51.tinypic.com/2vjqyp5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Ahahahaha iyi espri yapmış. Birde vayne'i ortaya gönderip malz ve orian'ı lane'e göndermek ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 tipik amerikanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 abi malphite allstar'ın yandan yemişi deilmi ya? neden kullnılıyo anlamıyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Ben seviyorum malph'ı. Alistair ulti bastıkça tank oluyor, malph her zaman düz haliyle bile melee dmg'a karşı ölümsüz gibi bir şey. Birde ultisinin cd'si runelarla falan 55-65 sn arası birşeye iniyor. Ultisinin range'i çok yüksek, gerekli durumlarda alistair gibi stun basarken flash skillini harcamak zorunda değilsin. Solo kasarken alistair'a göre çok kolay creep kasıyorsun, özellikle sunfire aldıktan sonra, creeplerin yanına bir kere gidip "e" skillini attıktan sonra hepsini alıyorsun. Amma velakin stun skillinin dolma süresinin daha kısa olması ve depik atma özelliği olduğu için her zaman alistair tercihimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 malph amumu gibi gir ulti at bit tarzı hero. daha iyi initiation ve ilk etkisi var. combat uzayınca etkileri çok azalıyor alistar leona gibi combatta kal ve sürekli ise yara herosu. çok iyi initiateliyemiyor ama combat uzadıkça hala iyi distrupt/cc liyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 son 10 maçın 10'unun da kazandım 6 tanesi üst üste caitlyn. sonunda başardım tertemiz win streak'i <3 flgksdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 shaco nolmuş lan oyle 2tane box bugun 2.2k annie sololadı dalgınlıgımda oyle 4-5 saniyede hemde ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar