Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 kaçıncı episode unu çekmişler? bitse de öyle izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 GEd said: En iyi gangcilardan birisi shaco. tam bir noob killer skillerinden dolayi, karsındaki skillerini bilmiyorsa hele eglenceli. Ama runelar olmadan lanede kasman lazım. lvl 3 4 olunca yukarıdan aşağıya bir kaç tur lane dolasirsin. Tam gange girerken invise geçebiliyor. Box dikiyor, bunları stacklıyor. (saklaban seklinde kafalar) 10 tane stackliyorsun bush içine, adamları oraya bait ediyorsun falan anında oluyorlar. Eğlenceli oluyor. Daha ben iyi Shaco oynayan birini görmedim. Kendi takımıma veya karşıya gelenler bütün oyun boş boş jungle dolaşmaktan başka hiç bir şey yapmadı. Aylardır free rotasyona da bi türlü koymadılar niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Lux tavsiye ederim, dün gece karşımda noob vane vane vardı 7-1 oldu daha 9 lvl olmadan, ultisi falan çok tatlı, kitelayarak bir çok carry'i öldürebiliyorsun, team fightlarda aşırı etkili ve bayağı iyi bir shieldi var tutturabilene. Ama end game'de oyunu taşıyacak, oyun kazandıracak hero istiyorsan tyrandamere, master yi falan tavsiye ederim, ikisini de iyi oynayanlar direk oyun kazandırıyor 30dk+ süren oyunlarda. Ayrıca oyun hon ve dota'dan daha hızlı, zaten kafadan kullanılması gereken skill sayısı x2 gibi bir şey ve itemler vs. cdleri az olduğundan sürekli kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Yok oyun yavaş ya refleks faktörü o kadar az ki. Animation canceling ve creep blocking yapılmıyor galiba bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Gangplank çok iyiymiş ya 2 tane item yapıyosun 1k critliyo tabancası sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
braid Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 abi mesajları da okudum da çogunuz hiçbirşeyi dogru bilmiyor oyun hakkında, sadece normal game oynuyorsunuz heralde, biri cait'e en kötü demiş, biri ryze tank kasamaz demiş lolz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Biliyorum diyen de tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Pasta said: Yok oyun yavaş ya refleks faktörü o kadar az ki. Animation canceling ve creep blocking yapılmıyor galiba bi de. Abi castlerin yarısı non target, creep blocking de yapabilirsin, tumble, flash gibi abilitylerle kaça da bilirsin. Yalnız creep blocking her skill için geçerli değil, mesela caitlyn'in ultisini creepler durdurmuyor ama arana bir player alırsan o player'a isabet ediyor. Öte yandan Brand, Lux, Morgana ve Blitzkrank gibi heroların spell'leri creep blockingle avoid edilebiliyor. Animation canceling de Lux'tan örnek verirsek, staffı savuruyor işte auto attack için ama attackı durdurabiliyorsun ama attack resetleniyor mu resetlenmiyor mu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 resetleniyo. cok daha reflesk mevzusu var oyunda. honda epi topu kac skill var pudge'ın hook'u gibi. burda bütün skilleri skill shot olan herolar var. hepsindende kacabiliyosun edebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Ha şey, spell'lerin etki alanları görünenden daha fazla, mesela Ashe'nin ultisinden oh kaçtım diye önünden çıkıyorum böyle arada 0.3mm falan mesafe varken vuruyor yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yetenek isteyen karakterlerle cidden iyi oynadığında bariz fark yaratıyorsun ama skillshot karakterlere bakın kendinize güveniyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 idleri toplasak ya bir kim kimdir diye. Ekleşelim. Bu aralar tatildeyim hiç oynamıyorum ama ekleyin yinede : ohohof hahahoo 2. accda benim, ikinciyi doğu bloğuna sokacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ne var skillshot karakteri? ashe keyifsiz. yanan bi çocuk var o güzel duruyo aliyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 deadwoll said: Pasta said: Yok oyun yavaş ya refleks faktörü o kadar az ki. Animation canceling ve creep blocking yapılmıyor galiba bi de. Abi castlerin yarısı non target, creep blocking de yapabilirsin, tumble, flash gibi abilitylerle kaça da bilirsin. Yalnız creep blocking her skill için geçerli değil, mesela caitlyn'in ultisini creepler durdurmuyor ama arana bir player alırsan o player'a isabet ediyor. Öte yandan Brand, Lux, Morgana ve Blitzkrank gibi heroların spell'leri creep blockingle avoid edilebiliyor. Animation canceling de Lux'tan örnek verirsek, staffı savuruyor işte auto attack için ama attackı durdurabiliyorsun ama attack resetleniyor mu resetlenmiyor mu bilemiyorum. creep block dediğim o değil ya hero collisionunu kullanarak creepleri kendi kule dibinde tutmak. gerçi deny yok oyunda çok bi esprisi de yok ya. animation cancelling de şey için işte stun atıcan adam tumble attı hop cancel edip bi daha atıyosun fake atmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ezreal al çok skillshot adamı istiyorsan. Hepsi skillshot , port skili hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 poppy sevdim ben ya lane partnerin embesil değilse karşı tarafın bi açığına bakıyo ölmesi hon daki behemoth gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesela pantheon'un ultisi falan cancel ediliyor da, bazı skilleri cancel ettiğinde cd'ye giriyor. Ve evet dediğin anlamda creep block yok. Ben gerçi uğraşıyorum yapmaya da can sıkıntısından sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ekmek quickcast kullan hersey skillshot olsun eğer bi skilli (q w e r) shifte basılı tutarken atarsan mouse pointer nerdeyse oraya atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 pointerın altında hedef yoksa atmaz :/ smart cast kullanıyorum bende çok daha hızlı giydiriyosun comboları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 target istiyenler için geçerli o target istemiyen aoeler dahil herşeyde kullanılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 herşey skillshot olsun demişin ondan dedim :) oyunu açtım, 45 dakika queue var diye içeri gitim. 45 dakka sonra geldim ve arkadaş oyunu kapamış mal mal alice madness oynamaya çalışıyo (onu da oynayamıyo çünkü mouse tuşları saldırmıyor (garip bi bug) böyle bön bön ekrana bakıyor).. 40 dakka sonra birlikte ynayacak varsa şimdiden login olmaya başlasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Bu oyun neye göre takım buluyo ya benim takımda ilk defa oynayan 1 yaşında kedi yavrusu varken niye karşı takımda blinki falan açmış adam var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 blink lvl12 mi ne çok bişi değil lvl12 olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 e tamam da ilk defa oynayan adamla level 12 adam niye aynı oyunda? bi rating falan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 lvl 12 olmak bişi dğeil işte ondan. actığında acc'ı soruyoya rts oynadınmı hiç diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar