LethE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 lauıncherı aç 1 dakka bekle online oluyo, sonra direk login queue 15 dakka fln.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Bizim ne tarafta olduğumuz yazmıyor yalnız adssaf
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 yazıyo bi liste verdiler ordan bakailiyopsun.. ben acı vhaberi veriyim eastteyiz.
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 dahi olmaya gerek yok bi haritaya bakin sdfsf
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mordekaiser aldım resmen eziş çok zevkli önde böle dank gibi gidiyorsun magic resleri döşeyip birde hp hele ultisi acayip komik yanında bir hero ile gezmek ahah
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 lan split öncesi daha hızlı giriyordum oyuna bu ne yarım saattir busy launcher
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 hergün tribunal kullanmayı unutmayın mis gibi beleş IP hem quitter lamer ne varsa cezalandırıyorsunuz http://eu.leagueoflegends.com/tribunal
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 split geldimiki daha gelmedi diye biliyorum ben
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ha bu gün pazartesi dimi yok gelmedi o zaman çarşambaya gelir
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Lind3r0th said: Mordekaiser çok karızma hero çok sağlam alsammı diyorum ip verip zevklidir böle hemen gebermiyor filan misery loves company <3 free olunca hep oynuyorum ama almam rated ban yüzünden hiç; gaylord teemo gibisi varken hem
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ben 4 tane hero almışım IP'lerle, değiştire değiştire oynamayı seviyorum. Zaten daha 15 lvl'im öteki 15 lvli kasana kadar 3 kere toplarım mastery için gereken IP'yi. Gerçi şimdi Janna'yı alıcam işte, en sevdiğim hero o esasen.
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 mastery ye ip gerekmiyo :/ runelarda her champda kullanabilceğin bi setup yapıyosan çok tutmaz misal ben bi arpen bi magic pen sayfası tutuyorum. tabi support/tank oynarken boşa gitmiş oluyo. ama bi ona bi buna uygun diyosan çok fazla tutucak söyliyim.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ya aman işte mastery demişim, rune'ler. Birisi talent tree diğeri glyph sayfası işte asdfd. 5 tane mastery'im var hero değiştirdikçe değiştiriyorum işte ama daha hiç rune almadım tier 3 runeleri bekle dediydi arkadaşlarım, bekliyorum xD
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 lvl20 olunca kırmızı arpen ve magicpen runeları toplayın aynen arpen ve magicpen quintleri toplayın sarı ve mavi o kadar önemli değil ben hp/lvl ve mdef/lvl kullanıyorum ilerde bolbol IP niz olunca daha uzmanlaştırırsınız tabi kimi heroya aspd kimine hp5 falan alırsınız
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 free dışında keşke heroları test etme olsa biraz malzahar aldım pişmanım =
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 malzahardan nasıl pişman olursun abow o kadar op ki o kadar
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ashe en kralı ya. ebesinden utli atıp öldürmek kaçan adamı ya da arkadaşlarına yardım etmek çok zevkli. ashe, poppy ve katarina favorim. 20 olana kadar kassadin, leblanc, ashe, poppy, katarina, akali aldım. leblanc zor gerçekten, kassadin mid-game sonrası acaip esiyor, katarina da aşırı zevkli shumpo olayı sayesinde. akali'de sorun yaşıyorum ayrıca, millet aynı item'ler ile inanılmaz dmg yapıyor; auto-attack ile ilgili bir problemim var q+r kombosunda :/
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 akali auto attackla fazla hasar veremez zaten onun bütün olayı apye abanıp 1 sec cdli skillerle adamı hemen indirmek
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Oyuna girsem de Janna'yla essem biraz. Geçen gece tokatlanmış olsak da feedlenmiş tyrndamere'yi map boyunca kitelayıp trolllemenin zevki başkaydı asd.
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hedehodohop said: akali auto attackla fazla hasar veremez zaten onun bütün olayı apye abanıp 1 sec cdli skillerle adamı hemen indirmek yok abi, q atıp auto attack yaparak fazladan vuruyorsun. q+r+auto attack combosu yani ama bir saçmalık yapıyorum herhalde ondan 2 gıdım vuruyor sadece.
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 leblanc çok kral harbiden. alışmam çok uzun sürdü ama, çok kısa sürede hayvani dmg verip üstüne kaçıyorum bi de. öldüremesem de eğleniyorum fds
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 nameless said: hedehodohop said: akali auto attackla fazla hasar veremez zaten onun bütün olayı apye abanıp 1 sec cdli skillerle adamı hemen indirmek yok abi, q atıp auto attack yaparak fazladan vuruyorsun. q+r+auto attack combosu yani ama bir saçmalık yapıyorum herhalde ondan 2 gıdım vuruyor sadece.sürekli cooldown dolmadan skill tuşuna basarsan autoattack kendini resetliyebiliyor belki ondandır
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ondan olabilir belki. 1 saat sıram var, bitince bir custom game denerim. leblanc da oynamak istiyorum bir ara yine <3 bu arada summoner ismim tutukakatu, arada 3 kişi skype bağlanıp giriyoruz. takımda sadece 1 retard varsa alıyoruz oyunu askfgj
Öne çıkan mesajlar