Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendinize dikkat edin / Hastalandım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaz, havalar sıcak. Ev hamam gibi oluyor.
Bundan dolayı hep evde pencere açık yattım.
Pencere açmadığım zaman terliyordum yatarken.
Ama önceki gece hava bir anda soğudu. (ankara)
O gece pencere açık yatmışım gene, tabii üstüm de açık.
Dün fena hastalandım. Kussam rahatlıycaktım, ama kusamadım. Yemek yiyemedim ağzımdan geriye gitmiyordu. Tüm gün yattım dinlenmek için.
Bugün biraz daha iyiyim, ama bu sefer de herhalde zatüree oldum. (Umarım olmamışımdır)

Yani kısadan hisse: Kendinize dikkat edin, sonra benim durumum gibi hastalanmayın.
Şimdi zatüree olmuşsam hastane felan gitmem gerekicek.

Komik, hava sıcak sıcak sıcak, bir anda soğuyor, bir de ağustostayız...[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam
Mesaj tarihi:
evet sesim kısıldı benimde
öyle sakat hava sıcaklığı değişimi
ankarada hep oluyo[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
klima açıp yatsan neyse de, pencere açık yatınca ve havalar soğuyunca insan hastalanıyor[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun bone, fakat o pencereyi açıp yatmandan değil bence. kussam geçecek dediğine ve bişey yiyemiyorum dediğine göre sen zehirlenmişsin bence. bu sıcaklarda et yemek sakat iş tabi. kusarsan cidden rahatlarsın. iki güne geçer merak etme.

geçmiş olsun.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?

[Bu mesaj mayfer tarafından 13 Ağustos 2004 13:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sakın kafanızın dibinde vantilatörle uyumayın böbreklerim iflas edebilir her an[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Aman ha dikkat edin kendinize. Vantilatöre klimaya falan yaklaşmayın, bir de yediklerinizin son kullanma tarihine bakın :)

Geçmiş olsun Bone.[signature][hline]Fecondation under control of the King
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun bone..
ya bende bi problem var sadece yazın hastalanıorum geçen sene zaatüre oldum bu sene daha olmadım merakla bekliorum busene ne olucam die[signature][hline]
Mesaj tarihi:
5 gundur klima kar$ında oturuyorum pc derdine mecburıyeten ve de hala bı$ı olmadı , herhalde bundan sonrada olmaz :) sanada gecmı$ olsun bone..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

• Yeni Oluştur...