Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendinize dikkat edin / Hastalandım

Bone

Öne çıkan mesajlar

Yaz, havalar sıcak. Ev hamam gibi oluyor.
Bundan dolayı hep evde pencere açık yattım.
Pencere açmadığım zaman terliyordum yatarken.
Ama önceki gece hava bir anda soğudu. (ankara)
O gece pencere açık yatmışım gene, tabii üstüm de açık.
Dün fena hastalandım. Kussam rahatlıycaktım, ama kusamadım. Yemek yiyemedim ağzımdan geriye gitmiyordu. Tüm gün yattım dinlenmek için.
Bugün biraz daha iyiyim, ama bu sefer de herhalde zatüree oldum. (Umarım olmamışımdır)

Yani kısadan hisse: Kendinize dikkat edin, sonra benim durumum gibi hastalanmayın.
Şimdi zatüree olmuşsam hastane felan gitmem gerekicek.

Komik, hava sıcak sıcak sıcak, bir anda soğuyor, bir de ağustostayız...[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun bone, fakat o pencereyi açıp yatmandan değil bence. kussam geçecek dediğine ve bişey yiyemiyorum dediğine göre sen zehirlenmişsin bence. bu sıcaklarda et yemek sakat iş tabi. kusarsan cidden rahatlarsın. iki güne geçer merak etme.

geçmiş olsun.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?

[Bu mesaj mayfer tarafından 13 Ağustos 2004 13:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

5 gundur klima kar$ında oturuyorum pc derdine mecburıyeten ve de hala bı$ı olmadı , herhalde bundan sonrada olmaz :) sanada gecmı$ olsun bone..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun bone

bi kere cam pencere açık bilgisayar başında uyuya kalmıştım klavyeye kafayı yasyıp dalmışım kendimden geçmişim.3 gün boyunlukla gittim okula:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
:rock::rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...