Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 aile dramasına girdin mi bende daralmalar oluyor ondan ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 gayet iyi reyting olayı bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Red said: breaking badin harbide sıkıcı yerleri var ama. bunda yok öyle bişi yok.50 dakka değil 500 dakka olsa oturur izlerim +1 fazla aile draması breaking bad, hem de çok fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 baştan konu oydu zaten. ne bekliyordunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ailesi ölse tek olsa daha iyi olurdu ahaha neyse konuyu kirletmeyin.şu yüce diziye saygısızlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 olm ayıp düşürmeyin şu konuyu 2. syafalara bari başka şeyler konusalım karı resmi koyun bişi yapın konu yukarda dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ben de geçen çıkar çıkmaz izledim sabaha karşı. patiye girip konuyu aramaya üşendim aşsldfk iyi bölümdü yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Abi en sevdiği aktör Steve Buscemi, en sevdiği tür suç/polisiye olan bi adam olarak şunun sadece ilk bölümünü izledim ya allah belamı versin ya. Bi heves fiber aldık onda da adil kullanım hedesine merdiven dayadık, diğer bölümleri çekmeye çekiniyorum. FML Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 şu iskoçlu delikanlı yeni kahramanımız olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 nucky buymus: wiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 gene chalky konusmaya baslayinca, cocugun kafasini koparip yemeye baslicak diye korktum. kadin ne guzel siciyo komodorun agzina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Chalky gibi bir figur hayatımda arkamda dursa sorunsuz cocuklugum olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 chalky çok çok çok iyi ya. alpha as shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 chalky white dizideki adamımdır ya. herif best. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 yalnız kadın comodore'a neden abandı lan? zaten gidicek, diye umudu kesip yalakalığı bırakıp bari intikam alayım diye mi? ÇOTA ÇOTA o neydi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bu sniper yengeye hiç iyi bakmıyor 2 bölümdür.hayırlısı rothstein ve chalky çok iyi ztn sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 rothsteinle chaly ortak olup dunyayi yonetsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 1.sezonu geçen haftasonu dışarda kış kıyamet varken izledim miisss gibi,sonrada digitürkte 2.sezona başladım ptsi hehe,mükemmel bi dizi yaw:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mortis said: şu iskoçlu delikanlı yeni kahramanımız olacak gibi yeni favorim direkt, stardusttan hastassıyım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 heee te ordan tanidik, ben de nerden diye dusunmustum, arama zahmetine girmemistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Jimmy's Mom, seviyorum bu kadını (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 nucky'nin eski hatun, MEĞMUR'un hamile bıraktığı kadın çok iyiydi ya. az görür olduk. canım çekti mmmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Enter the Void izle doyarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Cystein said: nucky'nin eski hatun, MEĞMUR'un hamile bıraktığı kadın çok iyiydi ya. az görür olduk. canım çekti mmmh Çok mıy mıy mıy.. fixmen said: Jimmy's Mom, seviyorum bu kadını (tu). Akar..akar..akar..(billur tuz du dimi :) Sniper da Jimmy nin hatuna kesin akacak gibi. Dizi süper gidiyo yine, bozmaz inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Koca bölümde Chalky yoktu. So disappoint. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar