Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 her izleyen çok iyiydi yazsa her bölüm için yine 50 sayfa olmalıydı sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 buscemi bana hep buggs bunny'deki bilim adamını hatırlatıyo: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 gelsin güzeldi ilk sezon ben yalan oldu zannetmiştim diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 son zamanlarda izledigim en iyi dizi game of thrones 1 bu 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 aboo pazartesi 04:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Oh be kendimize gelelim şöyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 oh yeah iniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 vücudum hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 chalky reise yapilanlar unutulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Richard Harrow tam bir manyak çıktı lan ahah. hastasıyız ama oyunculuğunun. mimikler falan harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Jimmy'nin annesi çok iyi of (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Çok iyi bölüm. dizi iyi dizi zaten, temiz izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 böyle bi erkek dizisi var gelini izleyin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 chalky basgan! adam her konusmaya basladiginda cumle bitmeden 3 kisi olucek gibi, nasil bir ses, nasil bir konusma lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 of of of. nezarethane sahnesi efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 2. sezon başladımı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 2. bölümü bile çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 aquila said: chalky basgan! adam her konusmaya basladiginda cumle bitmeden 3 kisi olucek gibi, nasil bir ses, nasil bir konusma lan bu. Ahah aynen bu yalnız. O hırıltıyla bi konusma yapsa Yes We Can falan tekerleme gibi kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 dizi çok iyi lan. 2. bölümü aksam izlerimde 1. bölümde baya iyiydi naki başkan napıcak bakalım ilk bölümün son sahnesi çok iyiydi bence.nakinin para ve anlamlı hediyesi rafa kaldırıldı.jimi başgan yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 bu hafta ki bölümü yeni izledim, bir dizi bu kadar mı süper olur lan yalnız niye bu kadar az kişi izliyor bunu bilmiyorum, terra nova bile daha çok konuşuldu. reytingleri nasıl ki? iptal olmasın :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 yok iptal olmaz.dizide çok tartışılcak bir şey yok ama her izleyen gleip çok iyi yazmalı gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biri aşagılara düşmeyi hak etmiyor sdfs 2. bölümü dün izledim suana kadar 14 bölüm yayınlandı.ve kötü bölüm yok.hepsi mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 bunu diyen de breaking bad'e laf eden adam he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 breaking badin harbide sıkıcı yerleri var ama. bunda yok öyle bişi yok.50 dakka değil 500 dakka olsa oturur izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar