Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 OFF sonraki bölümü nasıl beklicez ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 6 bölüm biriktirdim my body is ready Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 çok haşindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Sezon finali bayaği iyi olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 of bilseydim, bu hafta izlemez haftaya 2 bölüm birlikte izlerdim. orgazm dorukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 sonraki bölüm bitmez. konu çok ağır, bence gelecek sezona bile taşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 of iyiki biriktirmişim ya 2 günde 11 bölüm çaktım geçtim işless gazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 yeter artık ben de izliycem bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 obaa capone. rosetti psikopat görsün. harrow bomba gbii geliyo bu arada sezon finali: "You no have Nucky Thompson" http://www.youtube.com/watch?v=8E1QUpNkHag bu arada obamanın en sevdiği diziymiş sdfsd. biz daha bizim ecdad böyle değildi yauoa tartışıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Obama Wire'daki Omar Little için de "dizideki en sevdiğim karakter" demişti, medeniyet böyle bişey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 reyizler kuşağıydı bu bölüm yine. tek kelimeyle en iyi sezon ve finali... mik kem melll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Reyiz overload olmuş ya, bütün bölümü saçma sapan sırıtarak izledim, ağzım burnum ağrıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 nucky ne numara çekti lan sonda öyle. şerif bozması biraderi bile ne biçim saygı duydu "okay brother." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 nucky reyiz. http://2.bp.blogspot.com/_irWjshCRmds/TSqg22GmY2I/AAAAAAAAA7Q/Vi6prcZO5SM/s1600/Respect.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 huun said: nucky ne numara çekti lan sonda öyle. şerif bozması biraderi bile ne biçim saygı duydu "okay brother."öyle deme lan ben eli'ı severim. testisli bi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ne güzel dizi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 harrow aim açtı Margarettan kurtuldukmu abi şimdi? andrew mellon konusmasının kaynagını kaçırdım ben yanlız ? nuck nerden zorladı adamı olayı polise aktarması için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 7 bölüm izledim sezonu kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Nucky başkanın viskisini getirin. The hero moment. Her zamanki gibi çok başarılıydı sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 huun said: sonraki bölüm bitmez. konu çok ağır, bence gelecek sezona bile taşar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 rosettiyi oynayan abi ne muazzam performans sergiledi ama kaç bölümdür.helal olsun adama al üstüne ayrı bir dizi yap.herif öyle oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Aynen resmen adamın üstüne dizi geliyo yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Herkes mi reis olur dizide ya, final + önceki bölümünde ağır yardırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 dizinin konusu reisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Rosetti'ye yakışan bir ölüm olmadı yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar