Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Vikingur 15-07-2010 Saat 21:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:

@rewe

q7'nin son iki sezon adam gibi futbol oynamadığından dolayı performansının ona göre olcağı konusunda katılıyorum sana ama Türkiye zor bir lig olmadığından o haliyle bile götürür. Şunuda unutmamak lazım, Türkiye'deki taraftar kitlesine 3-5 şekil hareket yap, 2 de uzaktan jeneriklik gol at, bir de üstüne 1-2 maç kurtardın mı ooo senelerce konuşulursun. O yüzden q7 bu haliyle ki performansının artacağını dşünüyorum haliyle yeter bize.

2. olarak bjk daha 3 haftadır çalışıyor ve yeni td ile yeni taktik ile mücadele ediyor. Üstüne antremanlarda pestilleri çıkarılıyor oyuncuların. skor çok normal. hazırlık maçı havasında idi maç zaten. ilerleyen günlerde çok daha iyi olucaz. Ama şu yabancı konusuna bir çare bulmak lazın.

Guti 26 yıldır real'de oynuyor. Uğur Meleke'nin bugünkü yazısı çok güzel, okuyun derim..

Ben zaten quaresmanın yetersiz olduğuna dair bir şey söylemedim ki, türkiye ligini silip süpürmeye yetecek bir oyun stili ve yeteneği mevcut. Aynı şekilde Kewell da yıllardır oynamıyordu ama gayet etkili oldu mesela.

Ama tek etken bu değil, medya ve taraftar baskısı çok fazla ligde, daha ilk günden adamı strese sokup penaltı kaçırttılar mesela. Lince götürüyorlar direkt olarak.

Anelka'da, Ortega'da, Lincoln'de de Türkiye'yi silecek yetenek vardı, ama aşı tutmadı işte. Biraz da şans işi. Quaresma'da tutar umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Anelka'nın burayı silip süpürmeye geldiğini sanmıyorum ben. Beklentiler o yöndeydi ama da kendisinin pek buna merakı yoktu. Dinlenmeye gelmişti resmen.

Lincoln de baya katıkıda bulundu bence.

Bizim taraftar kitlemizin beklentiden kastı ne o meçhul bir şey işte. Yani beklenti genelde şu yönde; gelen tüm yabancılar maçları kurtarsın. olay öyle değil ki yani bunu hepimiz biliyoruz. Sahada 11 oyuncu var sonuçta.

Q7'yi şımartıcaksın ama olayı o onun. Dünkü penaltı olayıda aşırı şımarmaktan dolayı. Laubalilie vurdu artık olayı
Sosyal ağlarda paylaş

Q7 Galatasaray'a gelse çok samimi söylüyorum üzülürdüm. Porto'dan transfer olduğundan beri hiçbir şey oynamayan, istikrarsız, sorunlu ve son derece şımarık bir adam. Gelse 3 maç oynar 5 maç oynamaz, ota boka sorun çıkartır, maaşıyla da şımarıkça istediği ayrıcalıklarla da takım içindeki tüm havayı ve dengeyi bozar. Bu yüzden gelse gerçekten üzülürdüm. Beşiktaş'a gelmesni geçtim, adı anılmaya başlamadan 2 sene önce de ne yalan adamdır bu, küçük liglerin büyük topçusu diyordum, hala öyle adam. Süperstar falan değil, Türkiye'nin en büyük transferi falan hiç değil.

Ama yok 6 senedir tek düzgün adam alamamış, başkanına sürekli borçlanmış o yüzden kurtulamamış, Gaziantepspor'a 15 milyon verip karşılığında çöp almış takımınızı kıskanıyoruz hep ondan sdfdsf
Sosyal ağlarda paylaş

nil senin takımının defansı popescudan bu yana ferrari gibi defans oyuncusu gördü mü?
earnst fink gibi ön libero gördü mü? kleberson'u gördü mü?
peki senin takımın hagi'den beri 10 numara gördü mü hiç? Delgado ve Tabata Hagi klasında oyuncular değildir ama Alex gibi 10 numara tabir ettiğimiz futbolculardır. GS'ye Hagi'den bu yana 10 numara transfer edildi mi?
517 maç Real Madrid'de forma giymiş bir adam şimdiye kadar transfer ettiniz mi?
112 maçta 92 gol istatisiği bulunan 38 milyon euro'ya Interin para verip aldığı bir oyuncuyu daha önce kadronuza kattınız mı? Bence evet bu denli bir yıldızı kadronuza kattınız ama teknik direktör olarak.
Milan Baros, Kewell, Q7, Anelka, Ortega bunlar hep dünyanın belkide en önemli yıldızları olacakken, olamamış. Sorunlu ve problemli oyuncular. Zaten bu yüzden transfer edebiliyoruz. Bu yeteneklere sahip futbolcular sorunsuz olsalar, başarılı sezonlar geçirseler Q7'yi 38 milyon euro verip satın alan klüp acaba sana kaç paraya satar bi parmak hesabı yap bakalım.
Türkiye ligine gelen yıldız futbolcuda sorun bulmak dünyanın en kolay şeyi olsa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

E tamam ben de o yüzden zaten süperstar oh aman tanrım türkiyenin en büyük transferi demeyin diyorum. Türkiye için normal bir yabancı transferi yani. Gidip biri şimdi Rooney'i getirse o yaşında, takımdan kovulma durumu yokken flan, işte o büyük transfer olur. Abartıyorsunuz diyorum.

Ayrıca Neill = Ferrari. PLS

Ha bi de Kleberson ne ya? sdfsdf ne oynadı Kleberson Beşiktaş'ta?
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bir de,

Milan Baros: Ülkesinden çıktıktan sonra en azından Liverpool'da biraz oynayabilmiş, Şampiyonlar Ligi kupası'nı kaldırmış (Kewell'la beraber), sonra tutunamamış ama ülkesinden çıkınca biraz oynamış. Milli takım kariyerine bakarsak, 2 maçta 1 gol'e yakın bir ortalaması var, çeşit çeşit turnuvada forma giymiş ve Euro 2004 gol kralı olmuş.

Quaresma: Ülkesinden çıkınca hiçbir şey oynamamış, Baros uyum sağlayamamışken bu hem uyum sağlayamamış hem sürekli sorun çıkartmış, milli takım kariyeri bir hiç zaten.

Şimdi Quaresma Türkiye'nin en büyük transferi öyle mi? asdfasdg

edik: Ben kalite olarak diyorum yahu, oynadıkları takım olarak Neill o kadar kariyerli dğeil ona lafım yok. Ama aynı kalitede adamlar bence. İkisi de fazla iyi Türkiye için
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiyenin en büyük transferi Ortega'dır. Ama Türkiye'nin en büyük transferi olmakta Q7'nin elinde ben şuan için ona efsane transfer diyemem sorunlu futbolcu biliyoruz ama benim dediğim sorunsuzun burada ne işi var yani. 10 yıl bağırdı millet deli ibo orta yapamıyor diye yapabilse zaten r.madridde oynayacak. Ligimizi ülkemizide bilerek biraz değerlendirme yapmak gerek. Ha Q7'den daha iyisi varmi peki Türkiye'ye demirörenin getirebileceği varsa eğer eleştirebiliriz ama yoksa eleştiremeyiz.

edit: Nil defansda en önemli şey tecrübe deilmi şimdi. Lucasda iyi futbolcu ama kusurabakmada eşit diyemiyorum. Italyada defans oynamış adamla ingilterede defans oynamış adamı bir tutamam zaten. TSL'de de oynadıkları futbola bakınca bir fark görüyorum açıkcası. GS uzun yıllardır sağlam defans alamadı, forvet almak kolay, sağlam defansı almak zor.
Sosyal ağlarda paylaş

stoch afrikadayken, Q7 evinden izliyordu demiş biri. Ahahahah komik olmayın olm. O zaman kuzey korenin kanat oyuncuları da Q7'den daha iyi oluyor. Mantığa bak ya.

Arda>Q7 denmiş ZAAAAAAAAAAAAAAAA

arda'yı avrupadan hangi kulüp istiyor? Arda şöyle bir chealsea, inter falan transfer olsun görelim oynuyor mu oynamıyor mu? Anca Tuncay gibi takılır ingilterede. Yıllardır avrupaya açılacak arda, açılsında görelim artık. Dünya yıldızını.

Kapak serileri başlıyor beyler hazır olun!

Maçta, nihatı çok beğendim. Kendine gelmiş. Bobo'nun aklı nerede anlamadım. Delgado ara ara parladı, ama yeterli değildi. İbrahim ve Q7 inanılmaz bir kombo. Sağ taraf için ekrem hilbert kanadı denenmeli. Tabata iyiydi. Ernst-sivok-toraman her zamanki gibiler.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten Q7'yi eleştirmenin çeşitleri var. Ben disiplin sorunu var diye eleştiririm mesela, yoksa tek sorunu o liglere uyum sağlayamamasıysa alınıp bakılabilir ama şımarık futbolcuların Türkiye'de yaptıkları genelde bellidir. Ondan eleştiririm.

Bir de çoğu Beşiktaş'lının Türkiye'nin en büyük transferini yaptık demesini, bi havalara girmesini eleştiriyorum. Yetenek açısından iyi transfer, karakter açısından çok riskli transfer, tutarsa iyi transfer olarak tarihe geçer. Ama en büyük transfer, yok Q7 süperstar falan bunlar komik işte. Ha sen zaten öyle demiyorsun, bazı gerçeklerin farkındasın, saygı duyarım ve diğerlerinin burada ne işi var lafına da katılırım :)

PS: Benim gözümde İngiltere'de yıllarca stoper oynamış ve uzun süre kaptanlık yapmış oyuncu daha tecrübelidir mesela çünkü atak sıklığı/kalitesi oranına bakılınca dünyanın tepesindeki ligde savunma yapmak kolay değil yani...
Sosyal ağlarda paylaş

bakın işte dün söylediğim ilk defa yıldız transfer görünce kendini şaşıran taraftar modeli :) Merak etme tenekeadam 2-3 yıldız daha görünce geçiyo zamanla hehe

arda'yla kıyaslamayın bi zahmet :) Aynı soruyu ben sorayım, Quaresma'yı avrupada hangi takım istiyo o zaman? Veya isteyen olsa beşiktaşa mı gelirdi :)
Sosyal ağlarda paylaş

q7 ye zamanında 38 milyon euro saydı inter. aynı inter acaba ardaya ne kadar verecek yada verip alacak mı bakalım bende öyle derim o zaman
beşiktaş takımına ne yıldızlar geldi geçti siz rahat olun biz ispanya gol kralını almadık belki ama alt yapımızdan yetiştirip sattığımız adam gol krallığına oynadı
arda benim gözümde serdar özkanın bir kademe üstü tümer'in bir kademe altıdır başkada bişey değildir tuncay ve emre belezoğlu kadar bile avrupada oynayabileceğini zannetmiyorum
takıma yaptığı katkı hiç bir zaman ilhan mansızın beşiktaş ve milli takıma yaptığı katkı ile hakan şükürün gs ve milli takım için yaptığı katkı ile hiç bir zaman mukayese bile edilemez. allah vergisi yeteneği hiç bir zaman sergen ile mukayese bile edilemez. hırsı, müdacelesi, azmi, başarı arzusu hiç bir zaman bir Tuncay şanlı ile mukayese edilemez.
Yıldızsızlıktan kamuoyu ve medyanın türkiyenin yeni yıldızı olarak lanse ettiği b sınıfı yeteneklere sahip ilerde de gs camiasında büyük bir faile yol açacak biridir Arda.
Şuan için şahsi, 10 sene içinde ortak fikrimiz olacak düşüncelerimdir...

ps: nil ingiltere liginde gol yersen bişey olmaz büyüğünden küçüğüne herkez devamlı gol atıyor ve yiğiyor. ama italyada gol yersen maçı geri çevirmen kolay olmaz o yüzden dünyanın en iyi defans oyuncuları her zaman italyan liginden çıkar. italyada gol yiğen defans ayıplanır ingilterede uzun top çıkaran defans alkışlanır. lucas a bak fena top çıkartmıyor ayaklarına hakim ama son müdalelere bak ferrari çoğu maçi 0 hata ile bitiriyor çünkü geldiği yerde öyle bir lüxü yok.
Sosyal ağlarda paylaş

hahah laflara bak siz hazırlanın beyler, dün sahada taraftarla bütünleşmiş bir yıldız vardı. Gayet bu ligin tozunu atar.

Böyle yıldız gerçekten görmedik doğru. 2. sınıf yıldızlar gelir Türkiyeye genelde. Ricordinho Q7 sınıfındaydı bir tek. Ama bu ruh yoktu onda.

Neyse ben kaçar,siz bol bol takımımızı transferlerimizi falan irdeleyin. Kapak sezonu açılıyor beyler, rastgele.
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

Lucal Neil
Millwall
Blackborn Rovers
Westham United
Everton
Galatasaray
Avusturalya Milli Takımı

Matteo Ferrari
Inter
Genoa
Lecce
Bari
Parma
Roma
Everton
Beşiktaş
Italya Milli Takımı

ferrari iyi takımlarda oynamış ama bunların içinde bi tek biz bonservis verdik
Sosyal ağlarda paylaş

q7 ardanın yaşındayken kimler istiodu ardayı şimdi kimler istiyor? kimse q7 son 2 senesinde döktürdü süperdi demiyor ki. sadece potansiyelinden bahsediliyor. portoda oynadığı futbolu oynayabilirse bizim için efsane olur zaten oynamayazsa da yapacak birşey yok şu anda birşey söylemek için erken
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

arda benim gözümde serdar özkanın bir kademe üstü tümer'in bir kademe altıdır başkada bişey değildir tuncay ve emre belezoğlu kadar bile avrupada oynayabileceğini zannetmiyorum
takıma yaptığı katkı hiç bir zaman ilhan mansızın beşiktaş ve milli takıma yaptığı katkı ile hakan şükürün gs ve milli takım için yaptığı katkı ile hiç bir zaman mukayese bile edilemez. allah vergisi yeteneği hiç bir zaman sergen ile mukayese bile edilemez. hırsı, müdacelesi, azmi, başarı arzusu hiç bir zaman bir Tuncay şanlı ile mukayese edilemez.

Allahtan meslek olarak futbolla ilgilenmiyorsun o zaman, aç kalırdın :)
Sosyal ağlarda paylaş

İyide Quaresma'nın da çağırılmadığı takım Portekiz yani İspanya değil.
Ben Koreyle değil, Brezilya milli takımında oynayanla karşılaştırdım.
Şimdi bunları oku bi hazmet biraz düşün sonra tekrar anlat.
Ki ben q7 kötü demiyorum sen Elano kötü diyorsun bir de öyle bi sıkıntı var.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

yahu quaresma sınıfında futbolcu gelmemiş türkiye'ye, beyler açıklama geldi DAĞILIN. QUARESMA TURKIYEYE GELMIS EN BUYUK TOPCUYMUS. SACLARI DA BUNUN GOSTERGESI.

Yok yok, bi tane daha gelmiş o da Ricardinhoymuş, hani şu Elano'nun yıllardır ilk 11 çıktığı milli takımda son 10 dk öylesine oynatılan Ricardinho :)

Yoksa Alex Anelka Hagi Ribery falan kim ki :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...