Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 RRa said: Bu sene Beşiktaş, dünya kupasındaki Arjantindir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 serdar da calim atiyo, 6 7 maci tek basina kazandirmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 yok o atmaya çalışıyorda pek atamıyor dünde maçın son dksina dikkat edin özet görüntülerde hakem tam düdüğü çalmadan öncesi bir Beşiktaşlı olarak gitmesinden gayet mutlu ve mesutum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 şaka maka ben serdarı çok merak ediyorum zanıda merak ediyordum geçen sene adam yok oldu sakatlıktan iyiki göndermişizi onayları bakalım serdar ne yapcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Valla adam ilk asistini yaptı ama çok rahat bi şekilde kendi de gol yapabilirdi. Hala vuruşlarına yeterince güvenmiyor adam. Bir de ayakları yeterince güçlü değil, biraz güçlense tekrar adından söz ettirir. Tabi bu konuda çok umudum olduğunu da söyleyemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 sonu arjantin gibi olmasında gökhandan bir cacık olmıcagını biliyordum da serdar süpheli ama oynarsada üzülmem bizde kalsa gene oynamıcaktı olmayınca olmuyor bazı oyuncularla sadece orda burda besiktas bana sans vermedi demesin yeter gerci demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 şans vermedi demedi de, haksız eleştiriliyorum, 2 gol fazla atsam herkes hayran kalacaktı bana, sırf goller girmeyince kötü adam oldum dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Abi kendi takımının utanmasan defansını sayacaksın, Fener ve Gs'nin sadece forvetlerini dizmişin...Yok mu bunun Arda'sı,Alex'i ,Stoch'u,Elano'su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Rewendor said: şans vermedi demedi de, haksız eleştiriliyorum, 2 gol fazla atsam herkes hayran kalacaktı bana, sırf goller girmeyince kötü adam oldum dedi :) aynen öyle goller gireydi kral olcaktı olamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Ya bir de işin o kısmı var. En çok eleştirildiği Galatasaray maçı Beşiktaş adına pozisyona giren tek adamdı değerlendiremedi. Ama bu adam forvet de değil sonuçta =)) Biraz şanslı olsa bugün kahramandı adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ama adamım herife 3 4 yıldır şans gülmüyor be :) bi sokamadı o topları hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Öyle valla, ama dediğim gibi beklenti hatalı ben gol atmasını beklemiyorum ki onun. Kanatta topu alsın saklasın Baros'a aktarsın yeter. Reis gerekeni yapar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 evet o galatasaray macın da 2 gol atsa biz 3 tane yiyene kadar hayran kalınırdı ama daga tasa atarsan okadar topu bide ondan öncde kredin sıfıra yakınsa kimsenin yapacagı bişey yok ben birgün iyi oyuncu olur die bekliyom hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Serdar Özkan'a muhtemelen geçen seneki Aydın'ın rolü verilir sezon başında, birkaç maç kasar çabalar sonra go go yedek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 said: Recai Kocaman yazdı: Bir rivayete göre sarı çocuğun yola çıkmasına saatler kalmış ,diğer rivayete göre esmer çocuğun imzasına ramak kalmıl,son rivayete göre eldeki yabancıların gidecek takımlarının belli olmasına bazıları belli olmuş çok çok az bir süre kalmış .. Herşeyin hayırlısı ne diyelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 4-0-6 oynayacak bjk artık heralde. brezilya ligi styLa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 yeni transfer dediğiniz robinho yaz oraya dasf. o kadro ve diziliş ile hüsran üstüne hüsran yaşar bjk anadolu deplasmanlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 geçen sene nasıl dizildik ? en az gol yiyen takımdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 8-1-1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ernst fink tello falan çıkıyordu abi orta sahada. allah aşkına quaresma, nihat, guti, necip, delgado şeklinde olan orta saha ne olur defansif anlamda? geçen seneden gs örneği var işte canlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 işte ondan defansı önde tutuyorlar bu tip kadroda necip biraz yada bizim üstün alman kel olan 2 koşucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Necipi geç zaten de oraya Ernst artı bi tane daha düzgün ön libero bulur önlerinde de delgado yerine gutiyi oynatırlarsa, o zaman adam gibi bir ortasaha olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ernst necip guti q7 hilbert(alınırsa robinho) bobo(alınırsa yeni forvet) kalan yabancı da defansta ferrari ya da sivok işte geçen seneden bi farkı yok. guti yerine tello/tabata, q7 yerine nihat/holosko, hilbert yerine yusuf/tello şu dizilişte geçen seneye göre defansif anlamda tek eskik ferrari sivok ikilisinin bozulması olacak. onu da avrupa kupası maçların yine ikisi oynar sadece ligde bozulur dönüşümlü bir şekilde oynanır. geçen sene çok büyük problem ileri giden toplar çok hızlı geri dönüyordu çünkü ileride top tutabilecek oyuncu sayımız çok sınırlıydı. sadece telloyu kilitlediklerinde apışıp kalıyorduk. bu sene aksine havada karada gider bu takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 hala alınırsa şu alınırsa bu diyorsunuz da, 13 tane yabancınız var üstüne daha Guti'yi falan getireceksiniz, nereye alınıyor :) Gordon'dan daha geçen ay anca kurtulabildiniz. Yabancı almadan önce elden 5-6 tane yabancı çıkarmanız gerekiyor en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar