yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Format attığımdan beri her zaman girdiğim birçok siteye bağlanmada sorun yaşıyorum. Chrome hata! verip duruyor. Bağlanabildiğim çoğu sitede de resimler gözükmüyor falan :S Avira antivirüs yüklediydim onla bir ilgisi olabilir mi acaba, ya da neyle ilgisi olabilir napmalıyım? Ayrıcana interneti baştan aşağı sansürsüz yapmak için neler yapıyoduk onu da bir özet geçseniz süper olur8-)
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 avirayı bilmem ama bazı virüs programları bazı yazılımların çalışmasını engelleyebiliyo. o yazılımın içinden tehdit oluşturabilcek bişey bulup silebiliyo ama aslında o sildiği şey yazılımın çalışmasını sağlıyo falan..
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 yok öyle değil daha çaplı bişey bu bildiğin sokmuyor beni internete uff :(
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 abi sorun internet kaynaklı olabilir, benim çok leş bu aralar internetim
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Avira'yı kaldırıp dene birde. Öyle çok tavsiye edilen bir antivirus değil bildiğim kadarıyla.
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 vallahi avira bende hiç öyle bir sorun çıkartmadı yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum yani.
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 sorun avira değildir. format attığın halde atmadığın sürücülerden birinde kalmış artniyetli bişi blokluyodur interneti büyük ihtimal. nası çözersin bilmiyorum ama
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 İNTERNET ALLAH BELANI VERSIN COK YAVAŞSIN LAN İTOLU Edit: cok sinirliyim ya
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 yahu beklemediğim bir şekilde sonlanıverdi problem artık hat mı yeniliyorlardı yol mu kazıyorlardıııııı derken ampul yandı yan sokağı kazıyorlar hakkaten ondan mı ki ya :D ama ilginç bir şekilde paticik, facebook, yahoo gibi bir kaç siteye sorunsuz girerken bi gittigidiyor'a ölsem giremiyordum gezindiğim bir kaç foruma da öyle... Çok farklı kıl bir problem var sandımdı. Neyse hadi bi daha olmasın.
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Bazı DNS lere Anti-?? Olduğumuz bazı dns lere attack yapmamızdan kaynaklanan küçük sorunlar ;)
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 olabilir google dns'lerini veriyorum 1-2 saat idare ediyor sonra hiç bir yeri açmıyorlar otomatiğe alıyodum öyle olunca ama stabil bi bağlantı yoktu neyse bu akşam çatır çatır çalışıyor 1-2 dakikalık sapıtmalar haricinde ne enteresan işler ya
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 benim de net 2-3 gündür oldukça problemli. tt bir şeyler yapıo gene herhal.
Öne çıkan mesajlar