Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne kascam ben?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çünkü industry olsun istedim sadece industry ile uğraştığımdan değil yani bütün ırklar gemiler titanlar hariç açıktı zaten diğer acclarda o bakımdan bunda taşıma mine industry gibi şeyler bulunsun istemiştimki zaten industry faslı bitti t2 üretimi hariç onunda skilleri taktımmı 1 aya biter yani dile kolay 4 yıllık sürede zaten neye elimi attıysam sonuna kadar gidebilme şansım oldu. O bakımdan şimdi bunda science mı başlasam acaba diye düşünüyorum diğer ırkları açma niyetim yok şuan için 72m spli iki acc daha var zaten amarr+caldari / matar+gallente şeklinde onlar yetiyo şuan için :)
Mesaj tarihi:
ya bu arada lanet bır durum ıcerısındeyım
carebear altımın yanına gıdeyım dedım sakın sakın takılalım, hem yetolara fc ederım gerekırse felan

ulen caldari state'e -2, amarr a -6 standingin var.
ee caldarinin butun corplarına -2'yim ve artmıyoru, bitanesine başladım lvl1 gorev yapmaya ama anam 1.31 oldu hala agent -2 diyor?

Bide dün gittim birinin yanında lvl4 yaptık beraber, standing gelsin die, ne gelen oldu ne gıden :S
napcam ben?
Mesaj tarihi:
kimi arıyorsan yukarda oyun içi nick ler bölümünden sorabilirsin.

MERKEZ_HABER mail grubuna üye olursan oyun içinden istediğin kişilere ulaşabilirsin.

MERKEZ kanalında akşam 8 den sonra herkes fleet de oluyor. bu yüzden çok geç cevap alırsın.
  • Yeni Oluştur...