DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Çünkü industry olsun istedim sadece industry ile uğraştığımdan değil yani bütün ırklar gemiler titanlar hariç açıktı zaten diğer acclarda o bakımdan bunda taşıma mine industry gibi şeyler bulunsun istemiştimki zaten industry faslı bitti t2 üretimi hariç onunda skilleri taktımmı 1 aya biter yani dile kolay 4 yıllık sürede zaten neye elimi attıysam sonuna kadar gidebilme şansım oldu. O bakımdan şimdi bunda science mı başlasam acaba diye düşünüyorum diğer ırkları açma niyetim yok şuan için 72m spli iki acc daha var zaten amarr+caldari / matar+gallente şeklinde onlar yetiyo şuan için :)
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 şşştt seni benim süper carebear corpuma alimmi <3 :)
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 in game versenize abi amma çok adam oynuyo auhydride ekleyin beni
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ya bu arada lanet bır durum ıcerısındeyım carebear altımın yanına gıdeyım dedım sakın sakın takılalım, hem yetolara fc ederım gerekırse felan ulen caldari state'e -2, amarr a -6 standingin var. ee caldarinin butun corplarına -2'yim ve artmıyoru, bitanesine başladım lvl1 gorev yapmaya ama anam 1.31 oldu hala agent -2 diyor? Bide dün gittim birinin yanında lvl4 yaptık beraber, standing gelsin die, ne gelen oldu ne gıden :S napcam ben?
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Chemical said: in game versenize abi amma çok adam oynuyo auhydride ekleyin beni Oynayan cok abi ingame ayni zaten benim. Sen MERKEZ kanalina girdiysen gorursun zaten cogu oyuncu orda.
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 giriyom ben merkeze soruyom pati var mı diye ses çıkmıyo gidiyorum
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 denk gelmıorz dur, bazen merkez de olmuorm ben. Tuncan veya ekatarina katarina'yı ekle istersen konuşuruz. İlhami'nin de adı Darejedi
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Ordaki pati hic biyerde yok :) Kendilerini gizliyolar demekki surda yazisi olan herkes noyan disinda o kanalda olur genellikle.
DERT3 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 kimi arıyorsan yukarda oyun içi nick ler bölümünden sorabilirsin. MERKEZ_HABER mail grubuna üye olursan oyun içinden istediğin kişilere ulaşabilirsin. MERKEZ kanalında akşam 8 den sonra herkes fleet de oluyor. bu yüzden çok geç cevap alırsın.
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 t2 bpo olmadan t2 uretmek cok karli degil. inventte gene, asiri karli bir is degil. t2 bpo varsa elinde isler degisiyor tabii.Fakat elinde t2 inventor/builder yoksa hic kasabilirsin.
Öne çıkan mesajlar