vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 son bıraktığımda topic ders üzerine yoğunlaşıyordu çocuğa geçmişsiniz BAN SEBEBİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 5k verin ben otururm evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 5k iyi para. Ben yinede çalışırım diyen arkadaşlar olmuş sadece tebessüm ediyorum onlara, yahu yaşamınızı çalışarak heba etmeye değer mi be. Sona ermeyecek bir dünya gezisine çıkarım. 5 k nın katabileceği konfor ile elbet. 5k ne demek aylık iyi para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 dersten kalmak gayet sıradan bi haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 mokoko said: Bella said: abi özelde kalmayın. özelde kalanları anlamıyorum. +1 zenginim haci gerci tembel ogrensi heryerde tembel oluyor ozeli devleti farketmiyor. hatta bi istatislik yaparsak ozeldekiler daha fazla uzatiyor bile olabilir okulu. ailen anlayisli insanlardan olusuyorsa anlarlar zaten, bana yakin akrabalarim diyordu 4senede univ mi biter hem izmirdesin uzat biraz diye. bende buyuklerimin sozunu dinledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 5k para mı lan? porche hayalim var 5k hayallerimi bile doyurmuyor.. ssk+yol+yemek varsa o zaman ayrı o zaman 5k yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 yemeği kendin yapıyorsun haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 BabacumMostors said: 5k para mı lan? porche hayalim var 5k hayallerimi bile doyurmuyor.. ssk+yol+yemek varsa o zaman ayrı o zaman 5k yeter Bir saniye ben ssk dahil sanıyordum o 5k ya. O zaman çalışın lan tabi, yemek olayını ben evden ekmek arası ile çözerim diyordum ama ssk olamdan olmaz laaaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ben direk iş yerinde öğle yemeğinden bir şeyler yapmayı düşünüyordum akşam yemeği için :) hatta yanımda sefer tası götürüp ona da birer porsiyon attırabilrim gibi.. aslında bunu şu anda da yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Çok basit düşünüyorsun İldeniz, ufkunu genişlet biraz aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 akbil iste tabii. akbil akbil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Bella said: abi bana kimse bişi vermiyor ehuaeh. Ben veriyorum! ^vde oturamam dersen çok istersen sekreterim olabilirsin.. aauhfauyftfafafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 lan, topice bayan geldi, konu unutuldu. zaten haberi verdim o yuzden devam edin siz seviselim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 hergonan ben durdurmaya çalıştım.ban dedim durduramadım.bi kere konuşmalarına izin verince............................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar