Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Eveeet. 7 dersten 4unden kaldim. 12+6+6+6 kredi yani. 12+6+6yi gectim. Seneyi tekrarlamam gerekebilirmis. "Anne, baba, size bisi soyleyecegim, ama panik olmayin" tarzinda mi gideyim, yoksa alistira alistira mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 kalkmaktan korkumuyorsun da ailene söylemekten mi korkuyorsun lan.. daha çok çalışaydın.. -aldın nasihatını işte, şimdi git de mesaj çek.. anne ben batırdım diye..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 anne sana bişi söylim mi kaldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 anneye duygu sömürüsü işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 direk soyle niye tırsıyon bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Kalmaktan korkmamak diil de "nasil olsa gecerim, projeleri yapmadan direk sinava girersem tamamdir" tarzinda bi risk almistim, yuzumde patladi :P Neyse dersimi aldim zaten. Onlara da dogruyu soyleyecegim. Bi problemleri varsa yapacak bisi yok zaten. En kotusu universiteden cikip askere gidip, onu bitirip, bi kac yere ise girip, para kazanip, sonra kendi basima uniye devam ederim. (En kotu durum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 nerdeyse yarisini gecmisim daha ne de ahah. bi de 2 donemde toplam 7 ders mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 kalan birisini örnek göster ve tepkilerini sez.asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Silph evet 7 ders var ustune 2 buyuk proje, 2 buyuk projeyi yaptim da kucuk projeleri yapmadim. cemss: hahaha... olabilir aslinda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 uzatçam ben ya okulu bitirip askere gitmeyi düşünmüyom ben bu aralar de. dsfgsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ben 5.senede de bitiremeyince baba ben mezun oldum şimdi yüksek lisans yapıyorum dedim ileride ne bok yicem onu bilmiyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 abartmışsın sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ölümlü dünya lan bu kalmak nasıl açıklancakmış peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 dimi lan? yasiyoruz ona sukret diycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sees Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 liseli versiyonu yok my?:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 yok ortaokul ve lise super gitmisti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 liseli mi? canin sagolsun :( bu arada ben itude 4. yilimda bitirecegimi dusunuyorlardi ama daha 1i yeni temizlemistim. yani bekletmeden soylemek daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 eve gelince onlara kucuk surprizler yapacagim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 benim dediğimi dene belki tutar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Baba okulu bırakıyorum çünlü melis hamile.. Birbirimizi seviyoruz ama 18 yaşını doldurmadan evlenemeyiz tahmin ediceğin üzere o yüzden çocuk 2 yaşına bastığında.. Akıllı baba kaç tane dersten kaldın die başlar sanırım sende anlatırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 HolyRaider said: ben 5.senede de bitiremeyince baba ben mezun oldum şimdi yüksek lisans yapıyorum dedim ileride ne bok yicem onu bilmiyorum hehe ailenize yazık lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ben valla geçen sene okul 6 oldu he haberiniz olsun dedim. bi laf yedim sorna maan olsun dediler. bu sene beşte bitiyor galiba lan diyince herkes sevinç yumağı oldu bakalım ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 5. seneye 4. senein ikinci döneminde uzattım.. hemd e 2 dersden ki alttan her sene 1 yada 2 dersim oldu hani sıkıntı yoktu o konuda. ama o 4. sene.. bir dersi kolay tyapıyorlar geçiriyorlar diye tek derse bıraktım hiç çalışmadım sonra kalmam dediim bir dersden kaldım.. sonrasında evde; -annee benim okul iki dersden uzadı +hep o bilgisayar oyunları hep -evet.. hani daha da konuşmadık babam daha başarılı "uzatmışken 3-4 dersden uzatsaydın" hoş ablamda 5. senede hukuğu bitirdi çok rahatız ev halicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 lol o da guzel benim aslinda 1 yil internship secenegi var ona bi bakmam lazim aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Ben 11 dersden 9 undan kalmışdım. Çok bokdan bir dönemdi, bahanem ise yok, tembellik deyin şımarıklık deyin bahane üretmek kolay. İlk sınavım güzel geçmişdi, ikincide iyidi ama vizeden dolayı finalde alacağım notla onu geçmem zordu. Kısaca dönem uzattığımı fark ettim, o anda öyle bir saldım ki, o suçluluk duygusu, vicdan azabı derken, son 3 sınava girmedim bile. Tek isteğim bir an önce eve gidip ben yapamadım başarılı olamadım şimdi okulu bırakıyorum deme zamanıydı. İşte onurluca, yaptığım hatanın bedelini ödeyip, bırakacaktım okulu göya. Ama eve gidip babamın yüzünü, görünce o ifadesini, nasıl büyük bir bok yediğimi anladım. O okulu bitimek zorundaydım bırakıp gidemezdim. Hata yapıp vazgeçmek kolaydı. Evet hata yaptım, beceremedim şimdi onurluca bırakıyorum deme şansım yokdu, kaldı ki bu işin onurla bir alakası yokdu. Bir hatayı, yapacağım diğer bir hata ile telafi etmeye çalışıyordum. Ne oldu sonunda o okul bitti, sevmediğim bir bölümü, yapatığım hatalar ile aileme karşı duyduğum vicdan azabı ve suçluluk duyguları ile bitirdim, halbuki ölmeyi tercih ederdim. Mezun olalı 4 sene oldu, halen arada okulla ilgili kabuslar görüyorum, mezun olamadın alttan derslerin var, sonra hop lise kıyafetleri içinde buluyorum kendimi burdanda alttan dersleriniz var, diyorlar. Lan yaş oldu 20 küsür diyorum ama okumanın yaşı yok diyorum felan. Kısaca Lancelotun ölürken Arthura dediği gibi "it is the old wound my king, it has never heal". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar