Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ahah 25teyim hala uğraşıyorlar çok zevkli direk ban ban ban diye takılmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 CthuLhu said: ahah 25teyim hala uğraşıyorlar çok zevkli direk ban ban ban diye takılmak alışkanlık yapmasın da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 http://inci.sozlukspot.com/w/13-07-paticik-ziyareti/ of adamlar güncel başlıklara 15 tane topik koydukları için sevinç içindeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 abi cosmosmith normal yeni üye değil miydi? o da arada kaynamış saflkjashdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 uzun zamandan sonra ilk defa adminlik gunlerimi ozledim valla. ne gelisine cakilirmis bu adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ahahha abi örnek verecektim alışkanlıkla ilgili, bu başlıkta birisi site yavaşladı demek ki saldırı başarılı yazmıştı o mesela normal bir üyeydi inciden değildi az daha onu da banlıyordum diye örnek verecektim ki birisi uçurmuş sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Xaenin said: 9 dayım ben şu anda, telefondan uçuruyorum. ateş dışın dışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 AHAHAHAHAHAHA :D o sefillerden çok biz eğleniyoruz bence şu anda sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 27 oldum hala geliyorlar. modem restartlayıp tekrar üyelik alacaklarmış şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Ahahfjkls site hep yavaş abi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Kojiroh said: Ahahfjkls site hep yavaş abi zaten harbi haa adminler göreve :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 abi ben de istiyorum 1 2 saatliğine bana da verin tw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Bittus said: abi cosmosmith normal yeni üye değil miydi? o da arada kaynamış saflkjashdfbahsettiğim adam buydu evet ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 read ve post.php'de var yavaşlık ama çalışması gereken 2 bölüm var onlar da mükemmel hızda çalışıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Hostingini oradan buradan al, sozluk uygulamasini oradan buradan al, sirf zombilik yaparak prim yapmaya calis :) Takdir edilesi bir motivasyon ama, sadece o kadar yani. 0 zeka, 0 strateji, 0 bilgi birikimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ccc Cthulu Ferit Reyis ccc (aminoglu santiago, 13.07.2010 13:16) kim lan bu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 werewolf mu yoksa sdalkjhadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 duruldular şu an ipbanları yiyince. düzeldi hızımız bakalım takipteyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 burada yancıları var ki adamlar hemen geliyolar. inci dediğin dışlanmış, ergen yetersizlerin toplanıp dışlandıkları platformlara küfür ederek saldırmaktan ibaret bişi. eurovisionda irlandaya mı ne oy veriyolardı da 1 puan bile aldıramadılar yetersizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Yancıları var burda malesef, sonra inciyle ilgili patide topik açmayın falan diyince rencide oluyolar dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ahahaha ben de diorum patide anormal bi yavaslık var sebebi anlasıldı.yalnız hala kasıo site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 geliyorlar hala yolluyorum hala sonra yine geliyorlar sonra yine yolluyorum.. böyle gidiyor bu liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ahaha kutulu bilegine kuvvet abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 adamları sinek gşibi avladınız lan.. bana da tw verileydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar