Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 seks var dediler geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 benim beynim patriyotik müzik noktasında takıldı. stuck çekicem şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 oluur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 abvblizzard said: vaniLLe said: peki tepkin neye ablacım o kendini iyice erkek sanmaya başladı durum odur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 kızlarla konuşmuyorum genelde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Flassh said: ne istedin ki kızdan Sex? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 abvblizzard said: Abi yani şimdi gözümde canlandırıyorum bi yerde oturmusuz yemek yemisiz biseyler iciyoruz o sırada ufak bi tartışma çıkıyor büyüyor tartışma kız bana "HERŞEYİ BEDEN OLARAK GÖRENLER,AŞKI YATAKLARA DÜŞÜRENLER,DOSTLUGU UCUZLUĞA İNDİRENLER,SANALI HAYATIN UC NOKTASI BİLENLER,BİR KAC BOYALI FOTO İLE HERSEYİ HALLEDECEGİNİ SANANLAR,SİZ HİÇ DÜŞÜNMEYİN gereksizsiniz. " diyor gayet patriyotik bir müzik eşliğinde. Yok yahu kestiremiyorum ne yaparım diye. sdflkjsdhkfgudskgfskjdfhus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 sus şapşal, öp beni de ekmek. öperse senindir öpmezse tokat at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Abi bazen öpünce de senin olmuyo karışık işler bunlar. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Cystein said: benim beynim patriyotik müzik noktasında takıldı. stuck çekicem şimdi çekme kalsın öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Rasmon said: kızlarla konuşmuyorum genelde.. rasmon yapar abi inanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 bak beyim, sana iki çift lafım var. koskoca adamsın. paran var, pulun var, herşeyin var. binlerce kişi çalışıyor emrinde. yakışır mı sana, ekmekle oynamak. yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu karda kışta sokağa atmak, aç bırakmak. ama nasıl yakışmaz. sen değil misin öz kızına bile acımayan, bir damlacık saadeti çok gören. anlamıyor musun beyim, bu çocuklar birbirini seviyor. ama ben boşuna konuşuyorum. sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorum. hıh! sen büyük patron, milyarder, para babası, fabrikalar sahibi saim bey. sen mi büyüksün. hayır ben büyüğüm, ben, yaşar usta. sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç! gözümde pul kadar bile değerin yok. ama şunu iyi bil, ne oğluma ne de gelinime hiç bir şey yapamayacaksın. yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi. çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun. dokunma artık aileme. dokunma çocuklarıma. dokunma oğluma! dokunma gelinime! eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, yaşar usta, hiç düşünmeden çeker vururum seni. anlıyor musun? vururum ve dönüp arkama bakmam bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 böyle şeymi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 abvblizzard said: Abi yani şimdi gözümde canlandırıyorum bi yerde oturmusuz yemek yemisiz biseyler iciyoruz o sırada ufak bi tartışma çıkıyor büyüyor tartışma kız bana "HERŞEYİ BEDEN OLARAK GÖRENLER,AŞKI YATAKLARA DÜŞÜRENLER,DOSTLUGU UCUZLUĞA İNDİRENLER,SANALI HAYATIN UC NOKTASI BİLENLER,BİR KAC BOYALI FOTO İLE HERSEYİ HALLEDECEGİNİ SANANLAR,SİZ HİÇ DÜŞÜNMEYİN gereksizsiniz. " diyor gayet patriyotik bir müzik eşliğinde. Yok yahu kestiremiyorum ne yaparım diye. haftanın mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 yanlız imzalık laf etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 eko orda cevap olarak yaşar ustayı kullanabilirsin hem karı da mutlaka 1-2 adım geriye atmak zorunda kalır. ama ifadeni düzgün ayarla. http://i.ytimg.com/vi/iKbO-iC8Uuo/0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 kızın tepkileri mi yoksa senin netten bi kızla tanışıp darlaman mı daha kötü bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ömer üründül müş lan aslında sipeys Müthiş ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Bella said: kızın tepkileri mi yoksa senin netten bi kızla tanışıp darlaman mı daha kötü bilemedim. netten tanıştığımı nerden çıkardın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 http://bodyspace.bodybuilding.com/img/user_images/growable/2010/05/22/20450132/gallerypic/1vfnbmshp4LzFhLYXonesijUFqEsDe1237e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 sipeyskeyk said: Bella said: kızın tepkileri mi yoksa senin netten bi kızla tanışıp darlaman mı daha kötü bilemedim. netten tanıştığımı nerden çıkardın ki? kızın uzun mesajında sanal hayatlar boyalı fotoğraflar falan diyordu ondan netten sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 abi devreyi yakmış bu kadar kızı nereden buluyorsunuz? bi listesi varsa verin de uzak duralım.. yoksa listesi bence liste yapmaya başlayın ufaktan ufaktan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar