Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kratos'un tanrıları öldürmekteki amacı

soulberry

Öne çıkan mesajlar

Assasins benim su ana kadar PS3 de en cok zevk aldigim oyun acik ara.
Tabi zevk renk meselesi bende mesela en son bi arkadasimin hediyesi PES 2008 var ondan baskada futbol oynuyo yok. Ama bana cok cok akici geliyo AC serisi. Yane tavandan tavana atlarken arada back stableyip kosmaya devam etmek felan. Neyse.

Gow ben mesela trilogy oynadim su secret quest olaylari disinda bence cok zevkli. Ben cok tiksiniyorum secret olaylarda. Bisi kacirinca.
Sosyal ağlarda paylaş

IN SMASH WE BUTTON

elitizmin bir anlamı yok. neden insanlar bunu beğeniyor, çok düşük yaşam formlarısınız hahaha tarzı lafların.

10 larca oyun türü var. her biri ayrı bi zevk veriyor. her biri oyunu oynayınca ve bitirince ayrı bi tatmin veriyor insana. siz nasıl allah'ın her günü aynı yemeği , aynı içeceği yiyip içmiyorsanız farklı tatlar almaya çalışıyorsanız bu eğlence sektörü içinde geçerli. kafa yormak istemeyen gider easy mode oynar maksat hikaye bitirmektir. tuş spamler öyle bitirir. kimi tuş spamlemek yetse bile farklı şeyler dener. hoplar zıplar, uçar kaçar.

ayrıca oyun yapımcıları biz size süper bir simülasyon yaptık diyip button smash vermiyor. neyi sürüyorlarsa onu sonuna kadar veriyorlar.

gow serisi efektleriyle, kafa yormayan combat sistemiyle, cutsceneleriyle, hikayesiyle aksiyonuyla ve en önemlisi bana göre süper seslendirmeleriyle ortaya koydukları şeyi en güzel şekilde yansıtıyor.

bu tarz oyunu beğenmeyebilirsiniz ama bu beğenenleri kalitesiz, zevksiz, oyundan anlamayan daha düşük bir yaşam formu yapmaz.

cüce'nin dediklerin karşılık yazmadım bunları. cüce mantıklı eleştirmiş. serinin görünen ve ortada olan özelliklerini kendi bakış açısıyla eleştirmiş. lafım bu tarz oyunları oynayanları belli bir yaş grubuna dahil edip, belli bir kalite standartına sokup aklı sıra kendini üstün görenlere.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu Street F,ighter 4 çıkarken hobaa olm geliyo lan lan geliyo laaan dedi millet, button smasherın allah'ı olanm oyun. Bunda en azından bence vbe pek çoğunca çok güzel olan bir senaryo var, ne kadarını oynayıp bölüm tasarımlarına bok attınız anlamadım da gerçekten muazzam bölüm tasarımları var yani oyunda, her biri ayrı güzel ve insanda yer edebiliyor. Müzikler desen SF'deki falan tırt japon rock'ına bin basacak derecede ve oyunun gidişatıyla da süper etkileşimli.

Easy mode hariç tek tuş spamle oyunu bitiremezsin. Çok iyi ve çok uzun süre dodge yapman lazım o kadar düşük attack damage ile oyundaki tüm düşmanları kesmek için ki minibosslarda bile uzun zaman harcarsın.

Ayrıca dediğim gibi SF falan gibi oyunlar milyoınlar satıyorken GOW'a laf atmak Ömer Üründül'lüktür. Ömer Üründül olmayın
Sosyal ağlarda paylaş

Guitar Hero da 5 tuş spam mesela, o ne öyle sürekli aynmı 5 tuşla basıyosun deli gibi, senaryosu bile yok zaetn. Oynamayın (:P)

@ekmek: SF sevmem ben de, oynamam zaten iyi de oynamam. Kombolar var bir sürü ama karşındaki adam bilmezse tek tuş spamle döversin, e easy modda da tek tuş spamle döversin GOW'da ama diğer modlarda kombo yapmak durumundasın. Bunu anlatmak istedim orda
Sosyal ağlarda paylaş

mani söylediğini üstüme alınıyorum eğer bana da dediysen, neden insanlar beğeniyor derken kesinlikle elitizm yapmak için söylememiştim ben onu. demek istediğim tabiki her insan farklı şeyden zevk alabilir, ben bi önceki postumda yazdığım şeylerden zevk almadığımı belirtmek istedim sadece.
yoksa bölüm tasarımları, videolar, bosslar falan kesinlikle şahane

ayrıca cüceye katılmıyorum, hardda oynadım oyunu ve aynı tuşa basarak bitirmek imkansız gibi

cassiline çok güzel özetlemiş aslında oyunu ve ben bundan zevk almadım açıkcası.
oyunu ben oynamasaydım da başkası oynarken izleseydim baştan sona daha çok zevk alacağımı da söylemek istedim.

son olarak, sanki oyunu kendisi yapmışcasına fanatikçe savunanlar ve "beğenmediysen daha iyisini yap" zihniyetinin, "neden insanlar bunu beğeniyor, çok düşük yaşam formlarısınız" zihniyetinden farkı yok

son lafım maniye değil tabiki
Sosyal ağlarda paylaş

ben yazımda bu tarz oyunlardan zevk alanları belli bir yaş gurubuna dahil eden, oyundan anlamayan olarak görenlere karşı yazdım. kısacası bone'un mesajına karşılık. veya o tarz olan mesajlara.

mitolojik tanrıyı öldürmekten zevk almak 15 yaşındaki çocuk yapmıyor insanı. ben orda müzikten, detaydan, hikayeden, seslendirmeden, vahşetin estetiğinden zevk alıyorum. en basit insan tatmini olarakta birşeyi başarmaktan zevk alıyorum en zor mode oynarken. ister button smash olsun ister simülasyon olsun farketmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Cassiline said:

GoW'un olayı attack spamleyip milletin ağzını kırmak, arada bir combolara girip "ZAHUAHEUAHU NE KOYDUM LAN" diye gülmektir.

Bu olayı inanılmaz güzel yaşatıyor adama, oyunu bıraktığında hakikaten adam dövmüş gibi tatmin oluyorsun ama bunun dışında da çok fazla derinlik aramamak lazım.

e yani..

zaten allaşkına konsol oyunlarından ne bekliyorsunuz ki.. çoğu kafa boşaltmak için yapılmış mindless button mashing..

kontrolörü al, tuşlara TAKADA TUKADA BAS BAS BAS ve WINNER yazısını görünce kendini iyi hisset..

görevini de yerine getiriyor. yani eğlendiriyor adamı. öle hayatın anlamını içerme derdi de yok oyunun.. ali baba kırk haramilerdeki habire ölen adam gibi habire aynı tanrıları kesip kesip devam ediyorsun.. hepiciği bu..

ha limitlenmiş ve daha doğrusu aslında linear game play.e "niye buradan gidemiyorum yaw" diye soran birisi çıkmış arada.. o da benden işte. ben de gıcık olurum gerçi öle şeylere ama dediğim gibi oyun ne veriyorsa o..
Sosyal ağlarda paylaş

Revangelis said:

son olarak, sanki oyunu kendisi yapmışcasına fanatikçe savunanlar ve "beğenmediysen daha iyisini yap" zihniyetinin, "neden insanlar bunu beğeniyor, çok düşük yaşam formlarısınız" zihniyetinden farkı yok

son lafım maniye değil tabiki

Son lafin da bana olsun hadi.

Kendin de diyorsun ben begenmedim diye, ben de benim icin soyle boyle cok guzel diyorum. Buna ragmen hala cok kotu su yok bu yok diye elestiriyorsaniz kalkip derim tabiki "gel daha guzelini yap" diye.

Futbol maci izlerken o oyle mi vurulur demeye benziyor bu. Bi in bakalim sahaya sen nasil vuruyorsun ?

Her ne kadar vuramayan kisi profesyonel olsa ve isi duzgun vurmak/oynamak bile sahada durum bambaska olabiliyor.

Kaldi ki oyunu yapan adamlar yapamamis diye birsey de yok. GOW'dan beklenti buydu, adamlar da onu yapti.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar vaadettiklerini başarıyla uygularken ona bok atmak komik ama cidden, biri size tatlı ikram etse "ama bu acı diil" diyip eleştirir misiniz? sdfsdf adamlar zaten bu tarz oyun yapacaktı ve bu tarz oyun yaptılar, size hitap etmezse oynamazsınız da türünün en başarılı oyunu olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu. Ben gidip de SF'yi "bu ne ya sırf dövüş var senaryo da yok, ayrıca istediğim yerlere girip çıkamıyorum dövüş arenasında" falan diyip eleştirmiyorum mesela, oynamam ama türünün en başarılısıdır, saygı duyarım.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu, şimdi buttonmashing diye bi anlayıs var, taaaa finalfighttta streetfighter 1 de bile vardı. bu yerlesmis yapımcılarında oyuncularında isini gören bin anlayıs. gow'da bu tarzın ürünü sonucta. üstüne avsum eklemisler. neden öle cünkü yılladır iskeletin üstüne avsum ekliyerek oyun yapıyoruz.

kimi öldürmek zordur, tanrıları, e jesus'ı öldrüsek allahı öldürsek, dayak yeriz. o zaman yunan öldürelim hem moda bu aralar troy mroyda var 300de cıkıyo ohyş.

kötü diye demiyorum, en kral oyunlar filmlerde bu kafalarla cıkıyo zaten.
da olduğundan farklı bişimiş gibi göstermeye gerek yok.

aban abana kelleler ucucuk, oyuncuda sevinicek tamam iste.
Sosyal ağlarda paylaş

abi cizıs ı öldürmenin ama bi aksiyonu yok ya. yunan mitolojisi öyle değil ama. herşey için bi tanrı var. o yetmemiş demigod lar var. o yetmemiş tanrısal gücü olmayan ama kodumu oturtan insanlar var. büyülerle tanrılara saldıranlar var. var oğlu var. seks, ihtiras, macera, aksiyon malzeme bol.

cizıs a yumruk atsan diğer yanağını uzatacak. muhammed e yumruk atsan hırkasını serecek. musa ya vursan denizi yarıp kaçıp gidecek. ne anlamadım ben bu işten. iade ederim o oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

okuduğunu anlamakta güçlük çeken patiler var sanırım
ben oyunun kötü olduğunu söylemedim, hangi nedenle ne taraflarını sevmediğimi ve özellikle 2. oyunda sıkıldığımı söyledim

di said:
Son lafin da bana olsun hadi.

Kendin de diyorsun ben begenmedim diye, ben de benim icin soyle boyle cok guzel diyorum. Buna ragmen hala cok kotu su yok bu yok diye elestiriyorsaniz kalkip derim tabiki "gel daha guzelini yap" diye.

Futbol maci izlerken o oyle mi vurulur demeye benziyor bu. Bi in bakalim sahaya sen nasil vuruyorsun ?

Her ne kadar vuramayan kisi profesyonel olsa ve isi duzgun vurmak/oynamak bile sahada durum bambaska olabiliyor.

Kaldi ki oyunu yapan adamlar yapamamis diye birsey de yok. GOW'dan beklenti buydu, adamlar da onu yapti.

ne zaman demişim çok kötü diye, ne zaman şu yok bu yok demişim gösterir misin?
ayrıca beğenmediğim şeye saygı duymak zorunda değilim, istediğim gibi eleştiririm ama şimdiye kadar saygısız birşey söylediğimi de düşünmüyorum ne oyuna ne oyunculara karşı.
ağzımdan çıkan en sert laf beğenenleri anlamıyorum demem oldu ki bunu da açıkladım, sonuçta zevk meselesi.
hala gelip bana milyon dolar bütçelik oyuna daha güzelini yap demen çok başarılı evet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...