senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 darkrider guzel anlatmis bisi kalmamis bana ha bide gow serisini beyenmeyen genclik, tus spamliyorsunuz demissinizde, wowda daha az tusa basiyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 hiç oynamasam inanıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 inan bence healer oynarken daha az tus kullanmisimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 iki tane gitmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 bide tek tus spam olayi da yalan, sadece aduketle herkesi yenersin veya peste abi messiyi alinca herkesi gecip gol ation demek gibi bisi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 valla tek tus spam oyun, zaten karakter kafasını düsmana ceviriyo, oda yetmemis gibi, silahları önüne öküz gibi menzille cone seklinde vurucak sekilde yapmıslarki dahada sırf spam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Tek tuş spam diye oyunmu olur. Mantığa gel. Konsol oyunlarına mok atmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Sizin mantığınızla Half life da tek tuş spam. Sadece mouse ile ateş ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 konsol opyunlarına mok atmıyorum, gow'a atıyorum. tek tus spam bütün oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 valla diablo da tek tuş spam, ama gow kadar iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 http://www.itusozluk.com/img.php/ce9df13bf299eda45ee2f2ed604e3dd412451/cool+story+bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 fizban said: valla diablo da tek tuş spam, ama gow kadar iyi değil. fanboi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 her kapıya geldiğinde sürekli o tuşuna abanmak zorunda olmak mı eğlenceli? saçma sapan yerlerden spawn olan, öldürünce tam sevinecekken aynısından iki tane daha çıkan yaratıklar ve bazen uzunluğu sinir bozan savaşlar mı eğlenceli? ya da bu savaşları bitirmeden mavi duvarların (niye var hakkaten bunlar bi açıklaması var mı konuda ben mi kaçırdım?) yok olmaması ve ilerleyememek mi? yok yani 2 hafta önce gow 3 ü bitirdim, ondan önce de collectionu oynadım, resmen anlamıyorum şu seriyi bu kadar çok beğenenleri. 3 baya sinematik falan tamam ordan baya kurtarıyo, boss savaşları da eğlenceli falan ama, resmen sıkıldım yahu şu oyunun hatta serinin genelinde. keşke oyunda ayrıyetten izleme modu da olsa, resmen oynamaz açar izler kapardım ve daha mutlu olurdum. oh içimi de döktüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 fanboyluk değil, gow'un hastası olan bir adam değilim. bütün oyunları 1'er defa oynadım yalnızca, onları da yeni oynadım yani öyle ps2'de oynamışlığım falan yok. tek tuş spam, doğrudur, ama gayet güzel bir oyun. tek tuş spam olmayan oyunların sayısı bir elin parmaklarını geçmediği sürece de "tek tuş spam" diye eleştirmenin anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Bone said: soulberry said: oyunlarını çok oynamadığım (ama çok izlediğim) için sormak istiyorum. spoyler olabilir dikkat edin. kratos neden sırayla tanrıları öldürüyo? kurtlar vadisi polat alemdar tarzı bişi olsun, 13-15 yaşındaki veletler "ooo tanrı dövüyorum" düşünerek zevklensin diye öyle yapmışlar. maksat aksiyon işte. git tanrı patakla, hopla zıpla. barnacle said: güçlerini alıyolar ve hala öldürülüyolar? lamer tanrılarmış yunan mitolojisinden ne bekliyorsun ki, "release the kraken!" http://www.youtube.com/watch?v=7SqC_m3yUDU Bu kadar duzgun cumlelerle bu kadar gerzek yorumlar yapan tek kisisin bonec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 gow haterlar lütfen başka bir şekilde bok atın artık abi. tek tuş spam bu oyun nedir ya hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 başka bi şekilde attım ben bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 fizban said: fanboyluk değil, gow'un hastası olan bir adam değilim. bütün oyunları 1'er defa oynadım yalnızca, onları da yeni oynadım yani öyle ps2'de oynamışlığım falan yok. tek tuş spam, doğrudur, ama gayet güzel bir oyun. tek tuş spam olmayan oyunların sayısı bir elin parmaklarını geçmediği sürece de "tek tuş spam" diye eleştirmenin anlamı yok.yanı tek tus spam oyunların sayısı bir elin parmaklarını tabiki geciyor, bu yıl cıkanlarısn sayısı bile rahat rahat gecicektir. bu kadar yavan gameplay'e bu kadar uzun ve tekrar eden combatlar level designlar bayıyo. block mlock bile yapmıyosun iste, attack spamlıyosun karakter zaten 270 derece sallıyo kılıcları bulunduğun mekanın %70'ini kaplıycak sekilde. buttonmash seklinde ilerliyosun bütün oyun boyunca, arada minigame ekranda cıkan seyi tekrarla. kac tus kullandığın meslesi değil öle komik komik "wowde daha az tusla heallıyorum ben!!" diye. n-game var yön tusları artı 1 tusla oynuyosun oyunu, bu kadar cesitli aksiyon yaptığın nadir platform oyunu var. gow'da hesapta bi sürü feature combo upgrade var. yine kare spam yine kare spam. zamanlama, baktığın yön gib en temel faktörlerin bile falan önemi yok, spam babacım spam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 fizban said: valla diablo da tek tuş spam, ama gow kadar iyi değil. http://img337.imageshack.us/img337/9143/633502095110658970facep.jpg di said: Bu kadar duzgun cumlelerle bu kadar gerzek yorumlar yapan tek kisisin bonec. bunu senden duymak şaşırtmadı. başka bir şey deseydin işte o zaman şaşırırdık. seviye o kadar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 1 haftadır gow 1 oynuyorum, her türlü combo yu kullanıyorum karşımdakine göre, artı çok fazla blok kullanıyorum, birde zıplamayı falan eklersen baya baya tek tuş spam değil. Ha çok tembelsindir, ya ne kasıcam bu tuşla her şeyi zaten kesiyorum dersin, o zaman oynarsın sadece kare ile, ve belki bitirebilirsin. (Boss fight ları saymıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 attack spamla bitirdim, öle illa "kelleyi cıkartman lazım tasadönsünler diye!!" gibi seyler dısında. yoksa kelleyi cıkarmıyorum yanı. öle öle oynuyosun. osman yap derse osman yapıyorum yoksa spam. ha cok keyiflenir cok istersen bir takım combolar yaparsın edersin ama kesinlikle gerekmiyor bence. salla gılıncı salla diye gectim herseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Abov. Bonec'ten beterleri de varmis, son sayfaya bakmamistim. Yau sevmiyorsaniz bok atmayin cidden. Yani oturup cinematic'lerini izlemek bile cok eglenceli cunku cok guzel yapmis adamlar. Oyunun atmosferi inanilmaz guzel ve cok akici. Eksikleri var bu arada, bazi yerler canindan bezdiriyor adami, ozellikle sureli kisimlardan bir kaci ama gayet guzel oyun. Hani siz sevmediyseniz o sizin sorununuz ciddi ciddi. Bu arada oyunun bir suru zorluk modu var. Uc tane degil dort tane hatta. Zorluk seviyesine gore tadi kacabiliyor. Easy'ye gectim pisman oldum mesela. Cok cabuk bitti oyun. Titan'da da dayak yemekten biktim. Ikisinin arasi uygun benim icin. Senin oynadigin mode senin icin uygun degilmis demekki sonucunu cikarmak pek rahat burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 abi simdi su dogru evet tek tus spamla oyun biter ama anca easy modeda ve surekli continue yaparak biter normal difficultyde bile silah degistirmek zorunda olmasanda degisik kombolar sart ozellikle knockbackli olanlar ha tabiki bi simulasyon deil ama yane iste basiyosun bisilere ve cok zevkli eauhea (lanet olasi platform bolumleri disinda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 spam spam oo cok büyük bisi vurucak cekil kenara spam spam spam seklinde normal zorlukta oynadım iste. bide ordaki comboyu yaptım ısıklar yandı alevler uctu falan değil yani, bu olmamalı ödülü. bionic commandodada 3 tus var, yön tusları+ kol atma+silah sıkma+yımrik yimriki kullanmıyosun zaten. sırh kol atıp asılarak sağa sola ucusarak mükemmel fightlar ysaıyosun. gereklimi yooo cokda değil, kendini boşluğa bırakıp sonra anda köprüye alttan tutunup, zırh arka tarafı korunaksız olan goca droidin tepesine binmek gibi aksiyonlara girebiliyosun iste. ödülü bu oyunda fazladan bisiler yapmanın. kendi hareketini yaratıp, fantastik mevzulara girmek. önceden hazırlanmıs comoları yapınca yanda 13190239 hit yazması veya bütün ekranın oyun boyunca 100üncü kez aynı efekle alev dolması değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 GoW'un olayı attack spamleyip milletin ağzını kırmak, arada bir combolara girip "ZAHUAHEUAHU NE KOYDUM LAN" diye gülmektir. Bu olayı inanılmaz güzel yaşatıyor adama, oyunu bıraktığında hakikaten adam dövmüş gibi tatmin oluyorsun ama bunun dışında da çok fazla derinlik aramamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Cassiline said: GoW'un olayı attack spamleyip milletin ağzını kırmak, arada bir combolara girip "ZAHUAHEUAHU NE KOYDUM LAN" diye gülmektir. Bu olayı inanılmaz güzel yaşatıyor adama, oyunu bıraktığında hakikaten adam dövmüş gibi tatmin oluyorsun ama bunun dışında da çok fazla derinlik aramamak lazım. Su. Bir de "begenmiyorsaniz oturun yazin, onu oynayalim" dedirtiyorsunuz adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar