batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Yapı kredide 2004ten beri bi hesabım var o zamandan beride öğrenciyim :D adamlar o zamandan itibaren 180 tl civarı para çekmişler.2009 yazında kapatmıştım hesabı.Mail attım parayı geri istedim vermediler şubeye gittim geçmiş yıllara ait geri ödemiyoruz dediler.Ne yapmalı şimdi hakem heyeti yolu gözüktümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 di said: Ikisini de aliyorlar. aboo ogrencilik bitince gg o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 di said: http://photos1.blogger.com/blogger/1670/3869/1600/karar.jpg bu işe yarıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 İş bankası. Daha böyle brişeyle karşılaşmadım. Garantiyi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Garanti kankim her sene 2 kere keserdi, bu sene kesmemiş enterestink. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 benden bi şubat mart gibi bi de geçen kestiler hala 1.yarıyıl diyor lan kaç lira bi yarıyıl daha bitiremedik bide ikinci yarıyılı kesecez. öğrenci hesabına çevircem hesabı diyorum yok şu hanım yok yarın gel yok şu bey lazım haftaya gel delirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 lan allah kahretsin 19 lira kalmisti hesapta almislar eauheuauhae ne guzel salliyodum 2009un birinci ayindan beri eauhea olsun hatalarimdan ogreniyorum inancim 2050 senesine kadar odememek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 yapamazsın ki, 10 sene işlem yapılmayan hesap otomatik kapatılıyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 garanti bankası yıllardır böyle para kesiyor ki, şunun bunun ücreti şeysi bilmemnesi diye zengin oluyor adamlar. hsbc en iyisi bence, garantinin atmleri zaten kartsız giriş kabul ediyor bir işiniz olursa ordan halletmeye çalışırsınız zaten sdfssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Rewendor said: yapamazsın ki, 10 sene işlem yapılmayan hesap otomatik kapatılıyo :p cahilsin dostum cok cahilsin eauhea islem yapmamak deil abi olay hesapa para birakmamak hatta cogu bankada hesapta parayi gece tam 12 de birakmamak yatirildigi gibi kullanirsan cekmiyolar parayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar