di Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Aksama dogru "bize ilettiginiz sikayetiniz ile ilgili gorusmek istiyoruz" diye bir mail attilar bana. Mail atip da ayni cevabi alan baska kimse var midir acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 dövüceklermiş gibi olmuş mesaj :D gitme sakın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Valla benim yazdiklarimin yaninda cok masum bile kaliyor cevaplari =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 O zaman kesin dövcekler ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 evet benden de oldu aynısı. hemde parayı cumartesi çekmişler. normalde o gün işlem yapamıyosun. aradım alo garantiyi hemen durumu anlattım. itiraz dilekçesi gibi bir şey hazırladı telefondaki adam ve 2 gün içinde hallolcağını söyledi. kontrol edecem şimdi. edit: şimdi baktım, param geri yatmış. Alo garanti ile halledin bu durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 benim akbanktan 4senedir çekiyorlar parayı.gidip geri alim diplomayı almadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 BiTcH_oFBaT said: edit: şimdi baktım, param geri yatmış. Alo garanti ile halledin bu durumu. Tam olarak ne dedin telefonda? Bu şekilde bir para yatırılmış falan filan diye girdin ama adamların geri yatırmasını sağlayacak ne dedin? Baya arayasım var ama telefonda bişey diyecekelr elöeleö diye kalacam diye arayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Gangren said: Senede bir kez alınan bir para, çoğu zaman ödemek durumunda kalıyorsun. Otomatik ödeme talimatı istedi benden mesela İş Bankası. bugun konustuk hatta dedi ki "bilmemne kanuuna gore, bunu almak bizim hakkımız, fakat performansınıza bakılara bu parayı ıade edebılıorz, mesela otomatik odeme talimatı yaparsanız kesmeyız" denildi bana heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 http://i29.tinypic.com/2nsx2rk.jpg akbank daha bi komedi. 40tl hesap kesim ucreti aldiklari yetmiyomus gibi bi de, her dekont icin para da kesiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 2-3 faturayı otomatik ödeme ile ödememişim diye çekmişler birşey yapamıyoruz diyorlar, işin komiği otomatik ödeme için hesapta para tutuyordum zaten ... akbank misal hiç alamıyor benden para kredi kartının ödemesini direk karta yapıyorum çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 1.5 aylık kartım 10 tl kesmişlerde benden de :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 http://www.tuketiciler.org/?com=files.read&ID=12&pID=87 Surada yol gostermisler. Uygulamayi planliyorum. Size de tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 http://photos1.blogger.com/blogger/1670/3869/1600/karar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 hesaba kredi karti bagliysa sadece kredi karti aidati mi aliyorlar yoksa ek olarak hesap isletim ucreti de aliyorlar mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Ikisini de aliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 VashTheStampede said: BiTcH_oFBaT said: edit: şimdi baktım, param geri yatmış. Alo garanti ile halledin bu durumu. Tam olarak ne dedin telefonda? Bu şekilde bir para yatırılmış falan filan diye girdin ama adamların geri yatırmasını sağlayacak ne dedin? Baya arayasım var ama telefonda bişey diyecekelr elöeleö diye kalacam diye arayamıyorum. benim hesabıma bağlı 2 otomatik ödeme var. Benim hesabıma bağlı 2 tane otomatik ödeme olmasına rağmen yıllık hesap işlemi kesilmiş. Halbuki 2 tane otomatik ödeme bağlarsam bunun kesilmeyeceğini ve bugüne kadar hiç kesilmediğini söyledim. Adam da son 6 aydır düzenli bir şekilde ödemeler alınıyor mu? Gecikme oldu mu hiç dedi ve kontrol etti. Olmadığını gördü ve itirazı yaptı kendi kendine. Hatayı farketti yani direk ve gerekeni yaptı. sanırsam otomatik ödeme günü hesabında yeterli para yoksa ve ödemeyi alamazsa, direk cezayı o şekilde kesiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 iki şey soracağım. kredi kartı için- yapı kredi world- de öğrenci iken kesilen hesap işletim ücretleri geri ödeniyor mu? bunun için öğrenci belgesiyle şubeye mi gitmem gerekiyor? gitmeden halledilebilir mi? mail vs. ikinci sorun ise, 2 sene önce falan normal debit kartım vardı sonra onu kredi kartıma -ykbworld kartıma- entegre ettirdim. bu debit kartımdanda hesabımdaki paramdan çekiyorlardı hatırlıyorum. bunun için de birşey yapabilir miyim? tşk.tşk.tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 banada finansbanktan geldi mesaj kestik anam diye, ben hesabım olduğunu bile bilmiyordum sadece kredi kartı vardı şerefsiz yemin ediyorum bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 finansbank genel olarak ÇOK kötü zaten. bu kadar kötü istense de olunamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 benden de cekiyorlar da dokunmuyor bana, yil boyunca adamlarin hizmetini kullaniyorum e 6ayda bir de 100kaat cekiyorlar, mantikli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Parayi kendin kazanmaya basladiginda tekrar tartisalim bunu. Banka vadesiz hesaplarda duran her paradan dahi kar ediyor ve ustune isletme ucretini senden aliyor. Sen de hizmet veriyor nasilsa, ugrasiyor adamlar diye telkin et kendini, aferin. Babanin hayrina ugrasmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Bella said: iki şey soracağım. kredi kartı için- yapı kredi world- de öğrenci iken kesilen hesap işletim ücretleri geri ödeniyor mu? bunun için öğrenci belgesiyle şubeye mi gitmem gerekiyor? gitmeden halledilebilir mi? mail vs. ikinci sorun ise, 2 sene önce falan normal debit kartım vardı sonra onu kredi kartıma -ykbworld kartıma- entegre ettirdim. bu debit kartımdanda hesabımdaki paramdan çekiyorlardı hatırlıyorum. bunun için de birşey yapabilir miyim? tşk.tşk.tşk. paracard varsa yıllık ücret çekip bi süre ödemezsen uyarı olarak evine kağıt bile yolluyolar. öğrenci olmadığım için "öğrencilere geri ödeme yapıli mi?" kısmına cevap veremeciğiim ama "seve seve" ödedim ben o parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 banada kredim bitmiş halen sigorta taksidiniz kaldı diyorlar sapıkmı bunlar ya ? ödemicem zaten çektiğim kredide bide hesap ücretide kesmişler 2 sene olayabak :) şaka resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 senko said: benden de cekiyorlar da dokunmuyor bana, yil boyunca adamlarin hizmetini kullaniyorum e 6ayda bir de 100kaat cekiyorlar, mantikli bence. (bkz: makroekonomi) adam senin verdiğin parayı kilitli bi kasada tutmuyor dünyanın parasını kazanıyor o paralarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 bugün şubeye gidicem, aksi takdirde hakem heyetine vericem bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar