Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garanti Bankası haksız para kesimi -hesabınızı kontrol edin!-

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

evet benden de oldu aynısı. hemde parayı cumartesi çekmişler. normalde o gün işlem yapamıyosun. aradım alo garantiyi hemen durumu anlattım. itiraz dilekçesi gibi bir şey hazırladı telefondaki adam ve 2 gün içinde hallolcağını söyledi. kontrol edecem şimdi.

edit: şimdi baktım, param geri yatmış. Alo garanti ile halledin bu durumu.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

Tam olarak ne dedin telefonda? Bu şekilde bir para yatırılmış falan filan diye girdin ama adamların geri yatırmasını sağlayacak ne dedin? Baya arayasım var ama telefonda bişey diyecekelr elöeleö diye kalacam diye arayamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

Senede bir kez alınan bir para, çoğu zaman ödemek durumunda kalıyorsun.

Otomatik ödeme talimatı istedi benden mesela İş Bankası.

bugun konustuk hatta dedi ki
"bilmemne kanuuna gore, bunu almak bizim hakkımız, fakat performansınıza bakılara bu parayı ıade edebılıorz, mesela otomatik odeme talimatı yaparsanız kesmeyız"
denildi bana heh.
Sosyal ağlarda paylaş

VashTheStampede said:

BiTcH_oFBaT said:

Tam olarak ne dedin telefonda? Bu şekilde bir para yatırılmış falan filan diye girdin ama adamların geri yatırmasını sağlayacak ne dedin? Baya arayasım var ama telefonda bişey diyecekelr elöeleö diye kalacam diye arayamıyorum.

benim hesabıma bağlı 2 otomatik ödeme var.

Benim hesabıma bağlı 2 tane otomatik ödeme olmasına rağmen yıllık hesap işlemi kesilmiş. Halbuki 2 tane otomatik ödeme bağlarsam bunun kesilmeyeceğini ve bugüne kadar hiç kesilmediğini söyledim.

Adam da son 6 aydır düzenli bir şekilde ödemeler alınıyor mu? Gecikme oldu mu hiç dedi ve kontrol etti. Olmadığını gördü ve itirazı yaptı kendi kendine.

Hatayı farketti yani direk ve gerekeni yaptı.

sanırsam otomatik ödeme günü hesabında yeterli para yoksa ve ödemeyi alamazsa, direk cezayı o şekilde kesiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

iki şey soracağım.

kredi kartı için- yapı kredi world- de öğrenci iken kesilen hesap işletim ücretleri geri ödeniyor mu? bunun için öğrenci belgesiyle şubeye mi gitmem gerekiyor?

gitmeden halledilebilir mi? mail vs.

ikinci sorun ise, 2 sene önce falan normal debit kartım vardı sonra onu kredi kartıma -ykbworld kartıma- entegre ettirdim. bu debit kartımdanda hesabımdaki paramdan çekiyorlardı hatırlıyorum.
bunun için de birşey yapabilir miyim?

tşk.tşk.tşk.
Sosyal ağlarda paylaş

Parayi kendin kazanmaya basladiginda tekrar tartisalim bunu.

Banka vadesiz hesaplarda duran her paradan dahi kar ediyor ve ustune isletme ucretini senden aliyor. Sen de hizmet veriyor nasilsa, ugrasiyor adamlar diye telkin et kendini, aferin. Babanin hayrina ugrasmiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

iki şey soracağım.

kredi kartı için- yapı kredi world- de öğrenci iken kesilen hesap işletim ücretleri geri ödeniyor mu? bunun için öğrenci belgesiyle şubeye mi gitmem gerekiyor?

gitmeden halledilebilir mi? mail vs.

ikinci sorun ise, 2 sene önce falan normal debit kartım vardı sonra onu kredi kartıma -ykbworld kartıma- entegre ettirdim. bu debit kartımdanda hesabımdaki paramdan çekiyorlardı hatırlıyorum.
bunun için de birşey yapabilir miyim?

tşk.tşk.tşk.

paracard varsa yıllık ücret çekip bi süre ödemezsen uyarı olarak evine kağıt bile yolluyolar. öğrenci olmadığım için "öğrencilere geri ödeme yapıli mi?" kısmına cevap veremeciğiim ama "seve seve" ödedim ben o parayı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...