Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hero Bilgisi...

Sorj

Öne çıkan mesajlar

said:
Proxa, 12 Ağustos 2004 19:31 tarihinde demiş ki:
said:
Baggio, 12 Ağustos 2004 19:26 tarihinde demiş ki:
ben battlegroundda bile yapmiyorum emote, yapanlara da noob gozuyle bakiyorum acikcasi.

Bir de 4fg ile bir stealther oldurup emote yapan albler var tabii, onlar daha beter.
nooblukla ne ilgisi var
adam düşmanım benim

düşmanına bile saygı göstermek diye bir şey vardır
bence bu hiç anlamı olmayan bir hareket, yapmıyorum ama bana çok yapıldı, çok merak ediyorum o anda beni öldüren adamı o hareketten hemen sonra gözümün önünde birileri kesip beni de resurrect etseler, karşısına geçip /hug yaptığımda ne düşünürdü

savaşın bile bir onuru vardır, böyle çapulcu dövüşü gibi savaşılırsa sonuçta olacağı bu zaten, forumlarda da küfürleşmeler olduğuna eminim (büyük forumlarda burada değil)

bugün alb iken hib veya midlere el kol hareketi yapan adam yarın "vay anam midlerdeki XXX karakter sınıfı über oldu" diyip oraya geçebildiği için zaten işin RP'si hikayesi, onuru şerefi kalmamış durumda, realm değiştirenlere değil tabi lafım, bunu yapmadan önce "onlar benim düşmanım" diyip her öldürdüğüne /rude yaptıktan sonra karşı realme geçenlere...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Afterdeep, 12 Ağustos 2004 17:39 tarihinde demiş ki:
said:
Soth, 12 Ağustos 2004 17:16 tarihinde demiş ki:
özelliklede kobold ve luri pisliklerini kesmek daha guzel:P eskiden hib de oynaken lurileri severdim tipleri cok hosuma giderdi ama şimdi onları gorunce yere gömesim geliyo:P koboldlardan her zaman nefret ettim zaten:)
Sonuc: gebersin casterlar:)

Bi gelip serermisin benim luriyi yere sefil highlander.

HAHA keserim ne var pis luri. yer mantarı :-P

Ehee bu arada black patladı aha konusun şimdi bakim.[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU

Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
Mothman-lvl 48 buffbotmuş-Kay

Sosyal ağlarda paylaş

yahu olayı trajik boyuta getirmeyin
öldürdüğüm adama /laugh yaptım diye savaşın onurunu bozduk hehe
ha 5 fg ile öldürdüğün adama /rude spam etmek farklı
duelloda veya 2vs1 dövdüğün adamlara /laugh farklı[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.

[Bu mesaj Proxa tarafından 13 Ağustos 2004 12:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

niye iyi yönden bakılmıyor anlamadım
adam /bow /laugh /dismiss /cry yapınca bana sırıtıyorum bile
bunların kötü bir niyet saygısızlık taşımadığını düşünüyorum çünkü
/rude ayrı konu spam yapmak ayrı konu[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

ben sana senin yaptığın şöyle böyle diyip trajedi yaratma niyetinde değilim zaten

bunun nooblukla ne alakası var demişsin onu alıntı yapmışım, yoksa /laugh, /bow /cry demişsin diye bir şey dediğim yok, senin adını da kullanmadım orada, üstüne alınmana gerek yok yani

ben senin mesajından alıntı yaparak genel bir konuya değindim, kaldı ki bahsettiğim şeyler bir trajedi evet, ne oynadıklarının ve niçin oynadıklarının farkında olmayan insanların yarattığı bir tradeji[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thanatos, 13 Ağustos 2004 16:16 tarihinde demiş ki:
ne bilim zergleyip /bow yapan tipler filan var, deliriyorum onlara. :)

O, ben seni 1vs1 falan zitsen alamam anca 7342740 fg la alıorm helal olsun demek.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML3 - Assistant Tailor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...