Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 DAOK dl ediyordum 507mb de fuel low ve ardından fuel finished oldu :([signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 thread niye silinsinki bilgi bilgidir bir zaman birine lazım olur.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Proxa, 12 Ağustos 2004 19:31 tarihinde demiş ki: said: Baggio, 12 Ağustos 2004 19:26 tarihinde demiş ki: ben battlegroundda bile yapmiyorum emote, yapanlara da noob gozuyle bakiyorum acikcasi. Bir de 4fg ile bir stealther oldurup emote yapan albler var tabii, onlar daha beter. nooblukla ne ilgisi var adam düşmanım benim düşmanına bile saygı göstermek diye bir şey vardır bence bu hiç anlamı olmayan bir hareket, yapmıyorum ama bana çok yapıldı, çok merak ediyorum o anda beni öldüren adamı o hareketten hemen sonra gözümün önünde birileri kesip beni de resurrect etseler, karşısına geçip /hug yaptığımda ne düşünürdü savaşın bile bir onuru vardır, böyle çapulcu dövüşü gibi savaşılırsa sonuçta olacağı bu zaten, forumlarda da küfürleşmeler olduğuna eminim (büyük forumlarda burada değil) bugün alb iken hib veya midlere el kol hareketi yapan adam yarın "vay anam midlerdeki XXX karakter sınıfı über oldu" diyip oraya geçebildiği için zaten işin RP'si hikayesi, onuru şerefi kalmamış durumda, realm değiştirenlere değil tabi lafım, bunu yapmadan önce "onlar benim düşmanım" diyip her öldürdüğüne /rude yaptıktan sonra karşı realme geçenlere...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Afterdeep, 12 Ağustos 2004 17:39 tarihinde demiş ki: said: Soth, 12 Ağustos 2004 17:16 tarihinde demiş ki: özelliklede kobold ve luri pisliklerini kesmek daha guzel:P eskiden hib de oynaken lurileri severdim tipleri cok hosuma giderdi ama şimdi onları gorunce yere gömesim geliyo:P koboldlardan her zaman nefret ettim zaten:) Sonuc: gebersin casterlar:) Bi gelip serermisin benim luriyi yere sefil highlander. HAHA keserim ne var pis luri. yer mantarı :-P Ehee bu arada black patladı aha konusun şimdi bakim.[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 48 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 yahu olayı trajik boyuta getirmeyin öldürdüğüm adama /laugh yaptım diye savaşın onurunu bozduk hehe ha 5 fg ile öldürdüğün adama /rude spam etmek farklı duelloda veya 2vs1 dövdüğün adamlara /laugh farklı[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. [Bu mesaj Proxa tarafından 13 Ağustos 2004 12:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 iki yonden de iyi bakilmiyor dogru duzgun,efendi bi sekilde oyununu oynayan insanlar arasinda,hele hele excalibur un albionlari beter,yaptiklari stealther gank tan sonra birde emote yapiyorlar..[signature][hline]Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 niye iyi yönden bakılmıyor anlamadım adam /bow /laugh /dismiss /cry yapınca bana sırıtıyorum bile bunların kötü bir niyet saygısızlık taşımadığını düşünüyorum çünkü /rude ayrı konu spam yapmak ayrı konu[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ben sana senin yaptığın şöyle böyle diyip trajedi yaratma niyetinde değilim zaten bunun nooblukla ne alakası var demişsin onu alıntı yapmışım, yoksa /laugh, /bow /cry demişsin diye bir şey dediğim yok, senin adını da kullanmadım orada, üstüne alınmana gerek yok yani ben senin mesajından alıntı yaparak genel bir konuya değindim, kaldı ki bahsettiğim şeyler bir trajedi evet, ne oynadıklarının ve niçin oynadıklarının farkında olmayan insanların yarattığı bir tradeji[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ben 1v1 dovuslerden sonra /salute,/bow yaparim, cok sinir oldugum adamlara /rude spamlerim olu gordugum heryerde. :) onun disinda bencede cok sacma is, ne bilim zergleyip /bow yapan tipler filan var, deliriyorum onlara. :)[signature][hline]Proxa, 12 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki: g*tüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: thanatos, 13 Ağustos 2004 16:16 tarihinde demiş ki: ne bilim zergleyip /bow yapan tipler filan var, deliriyorum onlara. :) O, ben seni 1vs1 falan zitsen alamam anca 7342740 fg la alıorm helal olsun demek.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML3 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar