LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Senditteki pakette geldi, elimde 1 ekstra CE oldu. Satmayi planliyorum. 170 TL'ye saticam, almak istiyen olursa bir ara hallederiz. Askerlikte bitiyor 28 sonra ooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Bu arada almak isteyenler icin genel bilgileri vereyim. Suanda askerligimi yaptigimdan dolayi Izmir'deyim, haftada bir cikiyorum carsiya ve 28 gun kaldi bitmesine, sonra istanbul'a gecicem. Ozel mesajlara bakiyorum, degerlendiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 biter mi beue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 benimkini satıyorum agalar, normal versiyon, d&r den almıştım aral etiketli falan, kutudan çıkarıp bi kere bilgisayara yükledim o kadar, yeniyle aynı, trial ları falan hepsi duruyo 100 tl öm atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ben bişi sorucam. şimdi şöleki ben cdkey aldıydım. illa blizdownloader ile mi dl etmem gerek oyunu? yoksa torrent'ten çeksem cracklemeden girsem olar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 olar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 beyler İstanbul'dayım, CE'yi almak isteyen varsa msg atsın, GG'den satmama taraftarıyım çünkü 170 fiyat verirsem 140-150 falan kalıyor bana adam kazıklıyorlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 İki hafta önce olsaydı ilgilenirdim de aldık normal versionu gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 1 fake account bile alamıyoruz şu fiyatlar düşsede 60tlye felan alsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 niye satıyorsun erhan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Bende 2 tane var olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ulan askerdeyken benden fazla oyun oynadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Gittigidiyor'a ekledim bende ki paketi: http://urun.gittigidiyor.com/Starcraft-2-Collector-039-s-Edition_W0QQidZZ32212292 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 La biri alsın oyunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheAlterRealm Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ingiltereden aldım ben 80 milyona tekabül eden bir fiyata(ayrı kılıflı birşey içinde cd kutusu var burda kuru kutuyla satıyorlar 140a bide).ilk geldiginde 120 milyona görmüştüm mediamarkt da suan 140 a satılıyor.aral da çalışan birine sordugumda sebebi biz değiliz hem blizzard yüksekten tutuyor hem de ötv vs vergilerle bu hale geliyor felan dedi.bende ne mi yaptım..inanmadım tabiki =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Bana makul fiyatlarda cdkey satılan, güvenilir bir internet sitesi lazım? Var mı bildiğiniz ? Son zamanlarda aldığınız veya arkadaşlarınızın aldığı? ACİL! PUSH LAZIM BUGUNE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 wowmarketim.com (Dinan) 'dan aliver iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 acil lazım yoksa bu sc2 gazim gidecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 dinan yeteri kadar hızlı bence. parasını yatırıyorsun, telefon açıyorsun 15 dk geliyor. sen önce telefon aç ama çok acil diyorsan, emin ol 15dk da gönderebileceğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 yok abi sordum adama. tüm bağlantılarını kullanmasına rağmen yapacak bir şeyi yokmuş. ama dinan diyorsa haklıdır. wowmarketim'den şaşmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 gittigidiyor dan araştır sanırım iyi fiyata bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar