Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft II Normal ve CE Edition Türkiye Fiyatları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu arada almak isteyenler icin genel bilgileri vereyim. Suanda askerligimi yaptigimdan dolayi Izmir'deyim, haftada bir cikiyorum carsiya ve 28 gun kaldi bitmesine, sonra istanbul'a gecicem. Ozel mesajlara bakiyorum, degerlendiricem.
Mesaj tarihi:
benimkini satıyorum agalar, normal versiyon, d&r den almıştım aral etiketli falan, kutudan çıkarıp bi kere bilgisayara yükledim o kadar, yeniyle aynı, trial ları falan hepsi duruyo
100 tl
öm atın
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ingiltereden aldım ben 80 milyona tekabül eden bir fiyata(ayrı kılıflı birşey içinde cd kutusu var burda kuru kutuyla satıyorlar 140a bide).ilk geldiginde 120 milyona görmüştüm mediamarkt da suan 140 a satılıyor.aral da çalışan birine sordugumda sebebi biz değiliz hem blizzard yüksekten tutuyor hem de ötv vs vergilerle bu hale geliyor felan dedi.bende ne mi yaptım..inanmadım tabiki =).
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bana makul fiyatlarda cdkey satılan, güvenilir bir internet sitesi lazım? Var mı bildiğiniz ? Son zamanlarda aldığınız veya arkadaşlarınızın aldığı? ACİL! PUSH LAZIM BUGUNE!
Mesaj tarihi:
dinan yeteri kadar hızlı bence. parasını yatırıyorsun, telefon açıyorsun 15 dk geliyor. sen önce telefon aç ama çok acil diyorsan, emin ol 15dk da gönderebileceğinden.
  • Yeni Oluştur...