Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 yaş değilde genelde kuru oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ev kiraları falan nasıl?, 1 kişi 1 ayda normal şartlarda ne kadar harcar(kira vs vs vs vs). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 yunuslara(ksk sahilinde) 20 saniye mesafe yerde 3+1 evler 700 800 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 yunuslar şunlar bu arada http://i25.photobucket.com/albums/c85/ozgurok/izmir%20havadan/muratkoray_ksk_yunuslar.jpg o havuzlu mekan yıkıldı yannız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Bostanlı'da şu sahilde gördüğün evlerden 2-3 sokak arkaya gir yine 3+1 ler 800-1000 arası bulursun. Arkaya gittikçe 500-600 e kadar iniyor bostanlı'da ki yine de iskeleye 5 dk mesafede oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 İzmir'de her yer nasıl birbirine uzak yav Son 1 senem tam anlamıyla alsancak-bornova-karşıyaka üçgeninde geçti ve hepsi birbirine 15-20, taş çatlasa 35 dakika uzaklıkta Her yere uzak olmak için Balçova ve sonrasında veya Menemen'de falan oturmak lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 araban varsa hele ulaşım çok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Araba varsa dediğim mesafe, 5 taş çatlasa 15 dakkaya düşüyor. haha canım izmir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 abi 4 senedir her allahın günü bostanlı'dan balçova'ya gidiyorum 25 km maksimum gideceğin mesafe zaten trafik varsa en fazla 45 dk yoksa zaten 15-20 dk da gidiyosun. Yani salak saçma biryerde oturmadığın veya çalışmadığın sürece izmirde mesafeler uzun demek baya komik kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 of Bostanli ... Fena yerden vurdun. Ben bi Turkiye'ye geleyim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 araban yoksa bizim koyduğumuz mevki oturmak için baya iyi bu arada. o yunuslar dediğim yerden her yere otobüs var. bostanlı iskelede 5 dk mesafede. sahilde sabahlamak priceless. tinergy free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 izmir en iyi ama keşke biraz daha serin olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 yav said: İzmir'de her yer nasıl birbirine uzak yav Son 1 senem tam anlamıyla alsancak-bornova-karşıyaka üçgeninde geçti ve hepsi birbirine 15-20, taş çatlasa 35 dakika uzaklıkta Her yere uzak olmak için Balçova ve sonrasında veya Menemen'de falan oturmak lazım sanırım. alsancak bornova yakin hadi metro var. ben balcovada oturuyorum hakketen uzak geliyor bana, benim bornovaya, ksk ya gitmem olum altimda arac yokken. merkezde oturdugun icin sen yakin geliyor tabi sana yakinlik konusunda en guzel sehir eskisehir, adalar, hamamyolu, doktorlar hepsi birbirine acayip yakin, bi de tranvay olayi var. gitmek istedigin yere max 20dakikada gidiyorsun artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 inönü cad. felc oldugundan balcova tarafı sıkıntıda bu dönem. Metrodan sonra ancak düzelir, hatta güzel olur. Ama uzun yıllar var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 kozalak said: ev kiraları falan nasıl?, 1 kişi 1 ayda normal şartlarda ne kadar harcar(kira vs vs vs vs). ben bornova'da oturuyorum.bornovadan heryere ulaşmak çok kolay ama ev kiraları genelde öğrenciler çok fazla oldugu için biraz pahalı. ben mesela merkezde oturuyorum 2+1 700tl kiram yan komşumun 650tl fln. yani genellikle 500-900 arası değişiyo ev fiyatları evin yerine göre durumuna göre fln. karşıyakada daha güzel ve daha uygun evler bulabilirsin. mesela ben ksk-yunusların orda 500tl ye 1.kat sahilden 3 sokak arkada boya-badana bile istemeyen gayet güzel bi ev bulmuştum ama yurtdışı işimden dolayı tutmamıştım. öğrenci olmasaydım kesinlikle karşıyakada oturuyo olurdum zaten. karşıyakanın tek sorunu sabah saatlerinde altınyol civarında biraz trafik olması ama sonbahar kışa doğru metro çalışmaya (istasyonlar fln herşey hazır sadece trenleri koycaklar) başlıcakmış metro açıldığı zamanda süper bi sistem olcak ztn izmirin her yerine metro ile gidilebilcek. çalışcağın yer buyuk ihtimalle konak-alsancak arasıdır diye tahmin ediyorum. buralardaysa küçükyalı göztepe civarlarınıda düşünebilirsin daha yakın olur senin için. mayısta arkadaşım küçükyalı'da 450tl ye 2+1 eve çıktı mesela. ama hatay tarafında şuan yol çalışması fln yapıldığı için o taraflar trafik bakımından çekilmez olabiliyo yoğun saatlerde ve kolay kolayda bitcek gibi durmuyo. o yuzden göztepede sahilden çok uzaklara gitme bence. aylık masraflarda aşağı yukarı ankara gibi pek bi farkı yok hatta otobusler-metro fln daha ucuz öğrenci 85kuruş tam 1.55tl. başka sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 bende bornova taşkentteyim kira 700 buralarda ama gram öğrenci yok bu taraflarda varsada zenginler kaliteliler var binalar güzel çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 valla çalışacağım yer gediz elektrik dağıtım a.ş olacak(eğer alırlarsa). tam yeri nerde bilmiyorum genel müdürlüğünün. genel müdürlüğünde çalışıcam. işe abartı yakın olması gerekmiyor kalacağım yerin.normal sürede(30dk) da ulaşılabilmesi yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ankara ne irenc bi sehir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 kozalak said: valla çalışacağım yer gediz elektrik dağıtım a.ş olacak(eğer alırlarsa). tam yeri nerde bilmiyorum genel müdürlüğünün. genel müdürlüğünde çalışıcam. işe abartı yakın olması gerekmiyor kalacağım yerin.normal sürede(30dk) da ulaşılabilmesi yeterli. çamdibi olması lazım, seni bornova paklar bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 bornova nası bi yer peki?:D ya da illa bornova mı paklar beni? başka yerler uzak mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 kozalak said: bornova nası bi yer peki?:D ya da illa bornova mı paklar beni? başka yerler uzak mı olur? izmirin tam ortası bornova öğrenci semti bornovanın neresine oturacagına bakar ortamları geceleri güzeldir küçükpark misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 bornovaya izmir denemez pek. deniz bile yok. alterno gençlik filan takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ödemiş bergama tire bunlar izmirliyim diyorsa bornovalılar nedicek manisamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 yok bornova izmirde tabi o kadar değilde yani izmir kültürüyle pek bi alakası yok. şemiklerlilerde bostanlıda oturuyorum diyo zaten dfbkldfb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Denizden ziyade sehir dısından ögrenci akını oldugundan genclerin yarısından fazla izmirli degil. Yalı-alsancak-ksk hattı izmir in kalbi heralde. hos su aralar çeşme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar