Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'de Yaşam

kozalak

Öne çıkan mesajlar

İzmir'de her yer nasıl birbirine uzak yav
Son 1 senem tam anlamıyla alsancak-bornova-karşıyaka üçgeninde geçti ve hepsi birbirine 15-20, taş çatlasa 35 dakika uzaklıkta

Her yere uzak olmak için Balçova ve sonrasında veya Menemen'de falan oturmak lazım sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

İzmir'de her yer nasıl birbirine uzak yav
Son 1 senem tam anlamıyla alsancak-bornova-karşıyaka üçgeninde geçti ve hepsi birbirine 15-20, taş çatlasa 35 dakika uzaklıkta

Her yere uzak olmak için Balçova ve sonrasında veya Menemen'de falan oturmak lazım sanırım.

alsancak bornova yakin hadi metro var.

ben balcovada oturuyorum hakketen uzak geliyor bana, benim bornovaya, ksk ya gitmem olum altimda arac yokken. merkezde oturdugun icin sen yakin geliyor tabi sana

yakinlik konusunda en guzel sehir eskisehir, adalar, hamamyolu, doktorlar hepsi birbirine acayip yakin, bi de tranvay olayi var. gitmek istedigin yere max 20dakikada gidiyorsun artik.
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

ev kiraları falan nasıl?, 1 kişi 1 ayda normal şartlarda ne kadar harcar(kira vs vs vs vs).

ben bornova'da oturuyorum.bornovadan heryere ulaşmak çok kolay ama ev kiraları genelde öğrenciler çok fazla oldugu için biraz pahalı. ben mesela merkezde oturuyorum 2+1 700tl kiram yan komşumun 650tl fln. yani genellikle 500-900 arası değişiyo ev fiyatları evin yerine göre durumuna göre fln.

karşıyakada daha güzel ve daha uygun evler bulabilirsin. mesela ben ksk-yunusların orda 500tl ye 1.kat sahilden 3 sokak arkada boya-badana bile istemeyen gayet güzel bi ev bulmuştum ama yurtdışı işimden dolayı tutmamıştım. öğrenci olmasaydım kesinlikle karşıyakada oturuyo olurdum zaten. karşıyakanın tek sorunu sabah saatlerinde altınyol civarında biraz trafik olması ama sonbahar kışa doğru metro çalışmaya (istasyonlar fln herşey hazır sadece trenleri koycaklar) başlıcakmış metro açıldığı zamanda süper bi sistem olcak ztn izmirin her yerine metro ile gidilebilcek.

çalışcağın yer buyuk ihtimalle konak-alsancak arasıdır diye tahmin ediyorum. buralardaysa küçükyalı göztepe civarlarınıda düşünebilirsin daha yakın olur senin için. mayısta arkadaşım küçükyalı'da 450tl ye 2+1 eve çıktı mesela. ama hatay tarafında şuan yol çalışması fln yapıldığı için o taraflar trafik bakımından çekilmez olabiliyo yoğun saatlerde ve kolay kolayda bitcek gibi durmuyo. o yuzden göztepede sahilden çok uzaklara gitme bence.

aylık masraflarda aşağı yukarı ankara gibi pek bi farkı yok hatta otobusler-metro fln daha ucuz öğrenci 85kuruş tam 1.55tl. başka sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin :)
Sosyal ağlarda paylaş

valla çalışacağım yer gediz elektrik dağıtım a.ş olacak(eğer alırlarsa). tam yeri nerde bilmiyorum genel müdürlüğünün. genel müdürlüğünde çalışıcam. işe abartı yakın olması gerekmiyor kalacağım yerin.normal sürede(30dk) da ulaşılabilmesi yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

valla çalışacağım yer gediz elektrik dağıtım a.ş olacak(eğer alırlarsa). tam yeri nerde bilmiyorum genel müdürlüğünün. genel müdürlüğünde çalışıcam. işe abartı yakın olması gerekmiyor kalacağım yerin.normal sürede(30dk) da ulaşılabilmesi yeterli.

çamdibi olması lazım, seni bornova paklar bu durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...