Fin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 yazin yeni tenny dramasi geldi ehu ilk 5 bolumu izledim baya guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 bu dizide kızlar microsoft kin reklamı yapıyordu bi iki kere, engadget'da haberi cıkmıstı ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 imdb puanı yüksek, biri şöyle bi sneakpeak tadında anlatabilir mi olay nedir. ps: izlicek dizi kalmadı da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Oha acaip egleniyorum leyn bu dizide.. Utanmiyorumda begendim yani ahahha. Go go A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Kanuni ve Red vizyon bölümüne mod olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 mani said: Kanuni ve Red vizyon bölümüne mod olsun. red meme sevmediği için gay. ok onu anladık kanuni'de bu dizi sevdiği için mi gay diyorsun şimdi? ok bu da makul. peki vizyon bölüm modları gay mi demek istiyorsun, nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Bi is better.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 eyvah nasıl bi konu açmışım lan =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 mani said: Kanuni ve Red vizyon bölümüne mod olsun. hayat acımasız işte.dizinin ve filmlerin kalitelisini tercih ediyorum. ama iki tane tırto filmi beğenmeyince adımız çıkıyor sfds genç leon ve pulp fiction hayranları tepkili ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Ben begendim egleniyorum diyorum halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ben izlemedim muhtemelen dandiktir sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 şimdi sevişecekler mi? sevişçek misiniz abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Kiskanclik var gibi ? Uzulme cicegim gecen hafta muthisti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar