Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 bende daha önceden seagate'in 500GB'lık 2.5 inç modelinden vardı, gayet memnundum. plug&play driver gerektirmeden çalışıyordu. çalışmadan önce format da atmıyorduk. bugün gittim 1TB'lık modelinden aldım. bunu pc'ye taktığım zaman çalışmadı. internette arama yapınca en çok karşılaştığım "çözüm" yolu kablo değiştirmek. ancak kablo değiştirmekle çözülmedi. çalışan external harddisklerin kablosunu tek tek denedim, kablo olayı halletmedi. usb'ye taktığımda harddiskin ışığı yanıyor. ama bilgisayar'ım altında cihaz gözükmüyor. epey bir süre bekliyince (belki de rastgele bir zaman) denetim masası -> aygıtlar ve yazıcılar menüsü altında gözüküyor cihaz. bilgisayar yönetimi -> disk yönetimi altında da gözüktü. ama bilinmeyen, başlatılmamış, ayrılmamış ve 2048GB olarak gözüküyor. bu neden oluyordur ki, veya nasıl çözülebilir? sebebini bilen, daha önce başına gelen var mı? bu arada windows 7 kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 başka bilgisayara tak çıkar, onu da görmüyorsa git değiştir gel. Yoksa google'dan win 7 external hdd problem diye arat ve uğraş dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 mathias dogru diyor. hatta uzun sure bekleyince calisiyor, hdd ye kulagina getirince tak tuk diye ses cikartiyorsa kafa atiyordur alet. boyle bi durum varsa direk gotur geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 tak tuk diye ses gelmiyorsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 iste o zaman farkli bi pcde dene, baktin sorun ayni git gotur ugrasma hic. belki de hic donmuyor kafasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 ben yeni toshiba 1.5TB lık ex HDD aldım aynı şekilde çalışmadı ilk başta. Taktım elektrigi kablosunu falan taktım taktım okumadı. Ses bile çıkarmadı hiçbişi olmadı. En son kapatıp açma tuşuna basılı tuttum biraz (4-5 sn) bi anda başladı çalışmaya.. halada çalışıyo çatır çatır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 aygıt yöneticisinden sürücü harfi ataman gerekebilir. boşta olan bir harfi atadığın takdirde açması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 bunun görmeme sorunu ile alakası olduğunu sanmıyorum. Elektriksel bir problemde olabilir. Bence riske girme direk değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Bilgisayarim'a sag tik yapinca cikan menuden "Yonet"i secip disk bolumune bir bak. Diski goremiyorsan sorunludur. Baska bir makinada daha deneyip gerekiyorsa iade et. Cesitli yollarla calismasi saglanabilir ama disk bu sonucta. Bozulunca yerine yenisini alinca ucan verilerin geri gelmeyecek nihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 biosta goruyor mu?? bi kere basıma format atarken gelmişti de, biosta görmesine ragmen format atamıyordum. windows görmüyordu. biosta bi secenekte (sata ayarları olabilir tam hatırlamıyorum), "enhanced" olarak secmistim ide ayarlarını sanırım. ona da bi bak belki ise yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 bios update ile düzelir mi acaba? nette onla ilgili bir unsur göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 VipeR said: aygıt yöneticisinden sürücü harfi ataman gerekebilir. boşta olan bir harfi atadığın takdirde açması lazım. o dediğin şeyi nasıl yapacaz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 senin external harddisk çalışmıyo yine iyi benim bilgisayar toptan kapattı kendini :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 psu'dandır :P bu arada pc'ye restart attım Sürücü Yazılımı Yüklemesi Aygıt sürücüsü yazılımı yüklemesi başarılı olmadı diye uyarı mesajı geldi başlangıçta. sürücü yazılımı niye yükleyemesin? plug&play ya bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 kasma git değiştir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 değiştir diyorsun da gelen yeni harddiskte de problem çıkarsa nolcak? sürekli git gel harddisk mi değiştircez :) bilgisayardan kaynaklı bişiyse düzeltelim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 E sonradan goruyor diyorsun ? Partitionla, belki partitionlanmamistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Benim demek istediğim şu; Sen değiştir, düzelemzse kafa yormaya devam ederiz. Belkide boşuna uğraşıyosun onu demek istiyorum ben. Ayrıca elektriğinde filan sorun varsa, her uğraşında zarar görür alet. Yaşadım ondan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Başlat->Çalıştır'a gelip diskmgmt.msc yaz, orda da görünmüyosa arızalıdır. Görünüyosa sağ tıklayıp bi ss al bakalım neler var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Bone said: .. bilgisayar yönetimi -> disk yönetimi altında da gözüktü. ama bilinmeyen, başlatılmamış, ayrılmamış ve 2048GB olarak gözüküyor. .. Adam gozukuyor diyor, hala ayin yere sokuyorsunuz adami. Initialize et diski, partitionla iste. //Edit: Ooooo ben bu 2TB olayina dikkat etmemistim. Pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 2TB diyor işte ben de onu anlamadım. bios update yaptım (başarılı oldu sanırım) ama değişen bişi yok. en iyisi yarın götürmek. 2TB hdd var elimde ohoo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Abi hala dememişsin başka pc'de denedim diye ? Çok mu zor şu an başka pc'de denemek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 yazmadım onu ama denedim evet. onda da çalışmadı. elimdeki pc'den eski laptop olduğu için güncel bios felan gerekir mi diye şüpheye düştüm ama onla alakalı değilmiş. yarın değiştirmek için gidecem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 al gittim değiştirdim bu da çalışmıyor. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Ubuntu Live CD takip dene bakalim disk'i duzgun sekilde gorebilecek misin ? Bir de farkli USB port'lari dene denemediysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar