Coder Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 abi nasıl güzel bi kız nasıl akıllı nasıl çekici bi hatundur bu türkiyede cidden işte budur dedim daha önce hiç görmemiştim şimdi okanda Türkü Turan ölürüm ölürüm, nasıl akıllı konuşuyor nasıl kadınsı aynı zamanda nasıl çocuksu, gülerken gözler yok oluyor filan harikaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Ulan bu kız mortisin arkadaşı değil miydi öyle hatırlıyorum asdadas değilse de bana yalan söylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 abi çekik gözlü falan diye güzel gelmiş sana taylandtan dolayı :) ben beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 coder senin fetişin var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bu kıza yürünür hakketen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 vay fetişikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 abi cekik sevmem aslindada buna yürünür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 adı türkü turan deil Xiaoyu Chan olsa şaşırmazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 herkezin sevdiği bi tarz var, ben taylandda olduğum için asyalı hatunlardan hoşlanmıyorum ki, asyalı hatunlardan hoşlandığım için asyadayım.. onun dışında cidden bu uuuuwww yapılan şarkıcı mankenler filan bana inanılmaz itici geliyor ama bu kızın tarzı konuşması duruşu filan mükemmel çok sevdim çoookk hem kadınsı hem çocuksu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 yenir ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 bütün gece hatunda kusur aradım bulabildiğim 3 şey 1) ayakkabıları (o hatuna topuklu yakışır düz taban ayakkabı moda ama kötü duruyor) 2) okan sorar : kadın .... olmalı,erkek ..... olmalı türkü : kadın zeki olmalı, erkek sadık olmalı ( şöyle kadın çekici olmalı, erkek güçlü olmalı desen ne yakışırdı sana ) 3) göğüsleri küçük (ben uzak doğudan alışkınım sorun olmaz :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 sen bu kizla birebir yüzyüze görüstün mü bizzat kendin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 tatar lan bu anaaa irkdas benle, anama soyliyimde eversin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 olm bide cekik nasil sevilmez nan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Seele said: sen bu kizla birebir yüzyüze görüstün mü bizzat kendin. yok, ama mail atıp şansımı denemek istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Google 'a üşendim neci bu ? İsimden şarkıcı diyesim var more photo pls açıklı seçikli ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Ayrıca Allah sahibine bağışlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 olum manyak mısınız okandaki en bayık insan buydu bide güzel olsa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 arkadaşımın, benim storyboardunda oynadigim dönem projesinde oynamış bu da instyledaki resimleri:instyle 2010 ocak bu da hepinize hitap edicek bi resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 beyler hatun masum değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 masum olmasın zaten, gerek yok bittim bittim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 gidip isteyelim sana hadi, çikolatan benden afajgasdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 patinin standartları düşmüş, çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 elbiseyi bedavamı veriyorlar bunlara ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar