Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 mesut ozilde yag orani dusuk sam. perfect naptin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 samaella said: şimdi bu vücut için kouşacak olutsak, bu adam göğüs çalışmamış mı ? çalışmışsa neden şiş değil sadece yarık var göğüste ? benim mesela göğüsler şişti ama ortadaki çizgi yok. Şişik istemiyorum mesela ben. HE KANKS SANA BİRED PİT FAYT KILAP O ZAMAN FGDSG bu adam paso koştuğu için yağ oranı az kanuni reyizimin dediği gibi. ağırlık antrenmanları bildiğim kadarıyla futbolcularda da var fakat belli ki düşük kilo az tekrar falan var. bizim gibi ONE MORE ONE MORE PUMP THE IRON yok. olsa öyle olmazdı ki ben daha en azından fitness modele yakın futbolcu görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 futbolcuların ağırlık antremanları kondüsyona yönelik, kas şişirmeye yönelik değil o yüzden öyle duruyor vücudu. yüksek ağırlık, az tekrar abansaydı şişerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 noyzuro koysana lan bana attığın fotoyu artislik yapıyon bana KOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Beyler adamin mesut ozil oldugunu ilk bakista anladim zaten ondan futbolcu fizigi falan dedim. Sazanlik yapmayin bre :D Ayrica lafimin arkasindaym core bolge var, yagsiz, ama gerisi yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 samaella said: şimdi bu vücut için kouşacak olutsak, bu adam göğüs çalışmamış mı ? çalışmışsa neden şiş değil sadece yarık var göğüste ? benim mesela göğüsler şişti ama ortadaki çizgi yok. Şişik istemiyorum mesela ben. çok tekrar yapmış o yüzden çizmiş diyenlere kulak asma. göğsünde az kas var ve yağsız ondan böyle duruyor. bir de genetik faktörler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ben yanlış mı söyledim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ronaldoyla beraber basıyomuş mesut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 tili reyizim alındım cevap bekliyorum cevabı ona göre vercem kdfög Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 sen az kilo çok tekrar yaptığı için öyle olmuş mu diyosun? o zaman hatalısın kapışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 yazılanları okudum ve killer sen haksızsın ve sana laflar hazırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Killer said: samaella said: şimdi bu vücut için kouşacak olutsak, bu adam göğüs çalışmamış mı ? çalışmışsa neden şiş değil sadece yarık var göğüste ? benim mesela göğüsler şişti ama ortadaki çizgi yok. Şişik istemiyorum mesela ben. HE KANKS SANA BİRED PİT FAYT KILAP O ZAMAN FGDSG bu adam paso koştuğu için yağ oranı az kanuni reyizimin dediği gibi. ağırlık antrenmanları bildiğim kadarıyla futbolcularda da var fakat belli ki düşük kilo az tekrar falan var. bizim gibi ONE MORE ONE MORE PUMP THE IRON yok. olsa öyle olmazdı ki ben daha en azından fitness modele yakın futbolcu görmedim tiLi said: sen az kilo çok tekrar yaptığı için öyle olmuş mu diyosun? o zaman hatalısın kapışalım one more one more kısmı olmadan sağlam bir pump düşünmüyorum aynı zamanda adam ufak define core bölgesi iyi olabilir perfectin dediği gbi ama omuz çatısı kol falan zayıf. 60 kg kaldırabilirken 4x10 30 kg ile basarsan anca kütleyi korursun hani adam AZ KİLO İLE ÇOK TEKRAR YAPTIĞI İÇİN BÖYLE OLMUŞ değil AZ KİLO İLE ÇOK TEKRAR YAPTIĞI İÇİN fazla gelişmemiş göğüs anatomisi kötü değil bence geniş Jaegerjaquez said: yazılanları okudum ve killer sen haksızsın ve sana laflar hazırladım bring it sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ağırlık çalışmış gibi durmuyo abi o vucut hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 abi adamlar ufak küçük dumblelarla istasyon çalışıyorlar çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 bende onu diyorum. ağırlık antrenmanı var abi yine de 0 değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 abi KSK 'nın a basket takımı bizim salonda idman yapıyo. aynı salonda çok denk geliyorum onlarla. onların bile yaptığı çalışmaya ben ağırlık çalışması demem. basketçiler için bence ii çalışmıyolar ama, bu herif real'de bu heriflerin çok sağlam kondisyonerleri, spora yönelik fitness ant.leri var, mutlaka çeşitli ağırlık çalışmaları yaptırıyolardır. belki de protein alımına çok dikkat etmiyodur :D ronaldo öküz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 hayır abi bu adam normal fitness antrenmanı yapıyodur max. e o kadar koşmaya da kas da çok durmaz vücutta ksdfö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 realde, milyonlarca € kazancaksın. normal fifi fifi idman yapcaksın, eşşekler gibi çalıştırmıcaklar, takip etmicekler. gerçek olabilecek gibi geliyo mu sana? galatasaray'da fenerbahçe'de falan oynamıyo abi bu herif. realde oynuyo. o kdr koşmaya da kas durur. evet bu adamların kondüsyonu hayvan gibidir doğru. ama bu heriflerin koşu stili sabit tempo maraton style değil. patlayıcı güce dayalı, hiit'ye benzer. yani anlayacağın daha bile tutar kas. vücudun kas yapabilmesine olanak sağlayan hormonlar fışkırıyo heriflerin vücudunda. azcık çabayla hayvan olurlar. 400mt / 100mt sprintçilerin vücutlarına falan bakabilirsin. onlar push/pull split programlar yaparlar futbolcular da benzer programlarla çalışır. yani yine düşündüğüm hacim amaçlı olmayan idman biçimi + vücut geliştirici kadar alınmayan protein. bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 no bana fitness modele yakın bi kaç tane futbolcu göster o zaman. çok da bilgim yok gerçi ama he dersenki fitness modellerin steroidleri var. o kadar zaten olamaz, yine de koyarsan anlarım ben ne ayak olduğunu bu arada bi konuyu tam anlatamadım sanırım. adam hayvan gibi antrenman yapabilir ona bişey demiyorum. benim dediğim şu, tüm ustaların dediği gibi son tekrarı çıkarabiliyosan çıkarıcan, son setinin son tekrarını sen hala ITS EASY FAG diye basabiliyosan onun sana katıcağı gelişme bir PUMP ME BITCH gelişmesi değil ağırlık antrenmanları yaptıklarını ben de söyledim zaten. en basitinden bizim salona da geliyolardı leg press extension squat akan hareketleri vardı. bench falan giriyolardı. he benle aynı kilo mu giryo adam? no hafif zorluyo, çalıştırmış oluyo, kası sıcak tutuyo aktif tutuyo. ona yeter. göğsüyle oynamıyoki adam futbolu dediğim gibi varsa foto sağlam vücutlu futbolcu koy pls. edit:senin dediğin koşuyo kas tutma hormonu fışkırtıyo mantığı %100 olsaydı, olympiaların hepsinin depar atıyo olması lazımdı. bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 nutri var kaslı futbolcu o kadar futbolcuydun dimi la se sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 http://img405.imageshack.us/img405/4038/74405055.jpg hadi kaybol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 hayatında hic bench press duymamıs galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 her sporun kendine ozgu bir vucut yapisi olusur, futbolcudan vg ci gibi kasli olmasini beklemek judocudan trambolin sporcusu olmasini beklemek gibi bir sey. yaptiklari sporun dogasina uygun hareketler ve beslenme ile anca ronaldonun vucudu olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Killer said: no bana fitness modele yakın bi kaç tane futbolcu göster o zaman. çok da bilgim yok gerçi ama talihsiz bir açıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Sparkcaster said: http://img405.imageshack.us/img405/4038/74405055.jpg hadi kaybol hayatında kaslı görmemişin sen 50kg bench jelly fagson kaybol diyo bide lol JADSFFASDJKFDSAI ulisses jr: http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRBT_vqNFb_8vCqIaKKMi9lOR3pau-dVod5WWStpgl5s-kYSQ88 lazar angelov http://www.maniacfitness.com/wp-content/uploads/2012/02/Lazar-Angelov-Interview.jpg greg plitt http://www.bodyweb.com/forums/attachment.php?attachmentid=121455&d=1339786271 zyzz http://bondilife.com/blog/wp-content/uploads/2011/09/gym-zyzz.jpg kas dediğin böyle olur ben de buna yakın bişey sormuştum. fakir bebenin 30kg barbell curl yaparken fotosunu koymuşun +2 biceps çıkmış göğüs asfalt gibi. öğren de gel pls. edit1:greg plitt link olarak çıkmış edit2:bu olmadı başka dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar