Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Before - After Foto (her turlu spor icin)

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

se'gili kanuni abi belki biz adamın "ben kompliksli diilim" diyip bi ton vırvır yapması ile eğleniyoruz?

olamaz mı yani.

aslında çok eğlenceli bi durum. senin de hoşuna gidecek bence kanuni.

ben de çok eğleniyorum her attığım mesaja şeye konan sinek gibi üşüşmesine bazı insanların . Adam olan düzgün muhabbetini yapıyor zaten de herkes kendini belli ediyor bir şekilde ;D
Sosyal ağlarda paylaş

adamın göğüsler sarkmış lan =/ jager de şu an en düzgün kaslı diye bi onu dinlerim diyerekten en kaslı en çok bilen moduna da girmiş

do you even lift? xcvvcx

edit:hacı bide sende skin disease falan mı var? genç adamsın derin sarkmış ama liposakşın falan mı yoksa? ciddi soruyorum he
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

adamın göğüsler sarkmış lan =/ jager de şu an en düzgün kaslı diye bi onu dinlerim diyerekten en kaslı en çok bilen moduna da girmiş

do you even lift? xcvvcx

edit:hacı bide sende skin disease falan mı var? genç adamsın derin sarkmış ama liposakşın falan mı yoksa? ciddi soruyorum he

yoruk moruk sadece adamın kasları değil uslubuda düzgün buradaki onlarca adam gibi (senin gibi) kendini bozmuyor. relax biraz ya bana laf sokunda daha mı iyi biri olduğunuzu düşünüyorsunuz ;D
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

Sirt cok iyi boyle devam et. Ilerde daha iyi olacak. Goguslerde fena degil, abs gorunmeye baslamis, bildigin yol iyi gibi.

saolasın. doyasıya et , doyasıya sebze, bol zeytin ve kerrane tatlısından da uzak duruyorum bu aralar =)

bide koyduğum abs fotosunda vucudumu fazla kasınca üst göğüs kasım fazla uyarılınca aşağısı sönmüş gibi olmuş ondan insanlar sarkık muhhabeti yapıyorda biraz daha çalışıp ay sonuna yeni fotolar koyarım. saolasın tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

hacı sırt dedin şimdi beni kışkırttın

öyle bi sırt pozu yok ayrıca öğretemedik gitti

idare eder gerçi bitanesi tepeden foto çekmişti dcvbcv 4/10 verdim

nasıl koyayım sırt pozunu gerçekten bilmiyorum arkamı da göremiyorum ama doğrusun öğretirsen sevinirim bu fotoğrafa göre kollar aşağıda mı olucak yukarıda mı ?

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...