Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Abicim sizde hata, kemik atiyorsunuz oda hirliyor. Basin gecin tipin ne oldugu atmis oldugu fotodaki cekilen el hareketinden belli. O yani , size bize layik gordugu. O fotodan dolayi bence banlanmasi gereken birisi ha kufur etmis ha herkese siktir cekmis nedir fark anlamadim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Ben gene sikayet ettim o postu ha resim ha sozlu kufur ayni sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 se'gili kanuni abi belki biz adamın "ben kompliksli diilim" diyip bi ton vırvır yapması ile eğleniyoruz? olamaz mı yani. aslında çok eğlenceli bi durum. senin de hoşuna gidecek bence kanuni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Noyzura said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 abi göğüsler...... abi kötü hakikaten kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Nekro said: Noyzura said: aha okeye 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 abi onlar cidden kaburga gibi ya ahaha, böyle yana dogru falan devam ediyor, baklavadan cok sigara bögreyi havasi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 dasaaa said: abi göğüsler...... abi kötü hakikaten kötü ya. diger yerler on numara ama hakkini ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 dasaaa said: se'gili kanuni abi belki biz adamın "ben kompliksli diilim" diyip bi ton vırvır yapması ile eğleniyoruz? olamaz mı yani. aslında çok eğlenceli bi durum. senin de hoşuna gidecek bence kanuni. ben de çok eğleniyorum her attığım mesaja şeye konan sinek gibi üşüşmesine bazı insanların . Adam olan düzgün muhabbetini yapıyor zaten de herkes kendini belli ediyor bir şekilde ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Nekro said: dasaaa said: abi göğüsler...... abi kötü hakikaten kötü ya. diger yerler on numara ama hakkini ver. 10 tabi lan! elbette olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 adamın göğüsler sarkmış lan =/ jager de şu an en düzgün kaslı diye bi onu dinlerim diyerekten en kaslı en çok bilen moduna da girmiş do you even lift? xcvvcx edit:hacı bide sende skin disease falan mı var? genç adamsın derin sarkmış ama liposakşın falan mı yoksa? ciddi soruyorum he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 parmak cok ince kalmis, biraz ona calis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 sırt istediniz . nasıl beyler ? 20 gün olmadı daha bodye başlıyalı ama desteğiniz ile daha da iyi oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Killer said: adamın göğüsler sarkmış lan =/ jager de şu an en düzgün kaslı diye bi onu dinlerim diyerekten en kaslı en çok bilen moduna da girmiş do you even lift? xcvvcx edit:hacı bide sende skin disease falan mı var? genç adamsın derin sarkmış ama liposakşın falan mı yoksa? ciddi soruyorum he yoruk moruk sadece adamın kasları değil uslubuda düzgün buradaki onlarca adam gibi (senin gibi) kendini bozmuyor. relax biraz ya bana laf sokunda daha mı iyi biri olduğunuzu düşünüyorsunuz ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Pm den ulas ne kasiyorsun bizlerle. Sen rahat biz rahat. Anlamadim ki derdini. Sirt cok iyi boyle devam et. Ilerde daha iyi olacak. Goguslerde fena degil, abs gorunmeye baslamis, bildigin yol iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 hacı sırt dedin şimdi beni kışkırttın öyle bi sırt pozu yok ayrıca öğretemedik gitti idare eder gerçi bitanesi tepeden foto çekmişti dcvbcv 4/10 verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Kanuni said: Sirt cok iyi boyle devam et. Ilerde daha iyi olacak. Goguslerde fena degil, abs gorunmeye baslamis, bildigin yol iyi gibi. saolasın. doyasıya et , doyasıya sebze, bol zeytin ve kerrane tatlısından da uzak duruyorum bu aralar =) bide koyduğum abs fotosunda vucudumu fazla kasınca üst göğüs kasım fazla uyarılınca aşağısı sönmüş gibi olmuş ondan insanlar sarkık muhhabeti yapıyorda biraz daha çalışıp ay sonuna yeni fotolar koyarım. saolasın tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Killer said: hacı sırt dedin şimdi beni kışkırttın öyle bi sırt pozu yok ayrıca öğretemedik gitti idare eder gerçi bitanesi tepeden foto çekmişti dcvbcv 4/10 verdim nasıl koyayım sırt pozunu gerçekten bilmiyorum arkamı da göremiyorum ama doğrusun öğretirsen sevinirim bu fotoğrafa göre kollar aşağıda mı olucak yukarıda mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 i was waiting for this xccv http://forum.paticik.com/read.php?32,6621629,page=6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 baskasina cektiricen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 onlar çil mi ben mi? baktırdın mı onlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 çil. güneşe aşırı duyarlılığım var çocukluğumdan kalma onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 öğrendin mi pozu onların hepsi sırt pozu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 yes thanks =) sonraki pozum onlara bakarak ayarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ninja'nın omuzlarda potansiyel var.. onları ihmal etme karın marın uğraşırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar